>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Foden powinien grać w miejsce Hendersona a z boku Rashford
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, z każdego jednego wypłacisz
filipcz filipcz:
Aaa widzę, że ktoś już pytał. Sorki za zamieszanie
filipcz filipcz:
Działa Wam betfan?
S spojler7:
adik1992 adik1992, jesteśmy w top16... W rankingu jesteśmy niżej więc teoretycznie wynik ponad stan... Meksyk przed mundialem był wyżej oceniany niż my. Więc czemu tu się smucić? Przecież nie wygramy mistrzostw... Trochę nam brakuje m.in. do Francuzów ale jak mecz pokazał ten mecz mógł trochę inaczej wygladac
S spojler7:
Foden
S spojler7:
kubam kubam, rodem kozak jest:)
adik1992 adik1992:
zagrali na miarę obecnego potencjału całej kadry z najlepszą drużyną świata w której pewnie nawet Lewy by nie grał w wyjściowym składzie gdyby zdrowy był Benzema wiec o czym my mówimy. Nie było murowanki i proszenia o najmniejszy wymiar kary i tyle. Zagrali, przegrali i życie na tym sie nie kończy. Mundial toczy sie dalej ale bez Polski. Zostaje 8 najlepszych ekip świata i my do nich nie należymy.
kubam kubam:
w końcu Southgate poszedł po rozum do głowy i Foden w pierwszym składzie zamiast Sterlinga, na 20:00 chyba pogram znowu gola Fodena
S spojler7:
Teraz pora młodych wprowadzać:) odmłodzić kadrę. Chyba czas i pora.
S spojler7:
Też nie ma co ich przesadnie chwalić bo to nie ma co iść ze skrajności w skrajność ale wydaje mi się że wynik faktyczny jest ok.
S spojler7:
adik1992 adik1992:
awansowali z gupy nic nie pokazując - źle, powalczyli z MŚ obecnymi a może tez z tego turnieju, z drużyną top3 na świecie - źle. Jak porównam ten mecz do meczu z Argentyną czy Belgią w LN to nie można byc załamanym tym co dziś zagrali.
S spojler7:
vsky matkowsky, to Twoje zdanie... Żenujące to jest ciągle marudzić z każdego powodu.
vsky vsky:
ale to jest żenujące, że p0lacy potrafią się cieszyć z przegranej, bo drużyna potrafiła pierwszy raz w ogóle wyjść z własnej połowy w jakimś meczu XD obrzydliwe
S spojler7:
Ale mniejsza o to... Teraz Anglicy
S spojler7:
@danio4954, powiało ironia 😆 inaczej byś spojrzał na to jakby Cię to dotknęło :)
S spojler7:
W grupie gra była słaba i nie podobało mi się to ale wyszliśmy z grupy co dawno się nie udalo
mrsmith mrsmith:
luque luque, Francja im pozwoliła na taką gre, bo rala bez pressingu w ogóle na luzaka
S spojler7:
luque luque, albo byśmy dostali w czapę 1 mecz i nie wyszli z grupy...
S spojler7:
@danio4954, tak to każdego można oskarżyć... Ciekawe jak ys się czuł jakby ktoś Cię je oskarżył o złodziejstwo chociaż... I wszyscy by wołali złodziej... Można tak zniszczyć niewinna osobę a to czyste kure...o
luque luque:
Gdyby polska dziś grała tak z meksykiem to byśmy dziś grali z Australia i pewnie awansowali dalej
kubam kubam:
Harry dzisiaj w końcu przełamuje lody? 2.25 na gola
S spojler7:
zmnk zmnk, wiesz ja sam nie jestem pewny że jest niewinny. Ale nie lubię oskarżać kogoś skoro nie ma dowodów. Bo tak można każdego oskarżyć. Sądzę że znaleźliby coś za co można by było mu dowalić jeśli ustawiały mecze
cbq1985 cbq1985:
Działa wam Betfan?
C Cybiskorpion:
Podoba też mi się under 62,5 posiadanie Angli
zmnk zmnk:
S spojler7, dobra kolego, każdy swoje zdanie ma. Obyś miał rację
S spojler7:
@danio4954, z tego co kojarzę to nawet koperty przekazywał... Więc nie wiem czy taki czysty był 😆
adik1992 adik1992:
mam pograne o8,5 strzałów Senegalu i liczę że mnie nie zawiodą
'Corek 'Corek:
BetB / lvbet Anglia 1X, Anglia ov 4.5 RR @ 1,70
S spojler7:
zmnk zmnk, tu akurat by się znalazły bo prawo w wielu punktach złamane zostało ;)
S spojler7:
adik1992 adik1992, ja tak samo. Piszczek był ukarany za korupcję i się go nie czepiamy... Czesia się czepiamy choć nie był ukarany bo dowodu brak
C Cybiskorpion:
maggioslc maggioslc, ja atakuje różne Senegalu over 3,5 @2,3 i over 4,5 @3.4
dx2 dx2:
adik1992 adik1992 dziekuje
adik1992 adik1992:
S spojler7, wiem, dla mnie też dośc dziwne że bardzo wielu zostało skazanych, mniej lub bardziej znanych zawodników czy trenerów przez te lata a Czesio nie. Więc może jestem naiwny ale opieram sie na dowodach a skoro ich brak to według polskiego prawa jest niewinny
S spojler7:
zmnk zmnk, ale nie ma dowodu... Jakby był to by go zamknęli... Dlaczego oskarżamy kogoś bez dowodu... Wiesz o tym że ok 6% ludzi którzy są zamknięci jest niewinnych?
maggioslc maggioslc:
co na drugi mecz? (taka zmiana tematu może)
zmnk zmnk:
psychol32 psychol32:
S spojler7, po co go zamykać? Tu chodzi o to że dla takiej osoby nie powinno być miejsca w piłce nożnej
zmnk zmnk:
Ręka rękę myje w tym całym syfie. Każdy wierzy w co chce.jednak ślepym być to też niedobrze.
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, sofascore, whoscored
S spojler7:
adik1992 adik1992, ale to przez kilka lat... Oni razem pracowali we Wronkach bodajże... Ja dzwonię kilka razy dziennie do szefa albo on do mnie w sprawie rzeczy z pracy. I pewnie mam rocznie wiecej
dx2 dx2:
gdzie tu można znaleźć jakies statystyki konkretnych zaowdników (ilośc strzałów, podań, dryblingów) ?
S spojler7:
Ja napiszę tyle. Jeśli będą dowody to pierwszy bym był za tym by go zamknąć. Ale prawdziwe dowody
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, ale wy wiecie że te 711 to jest liczba wykonanych połączeń przez te lata a nie rozmów jakie oni wykonali co nie zmienia faktu że jest to dość sporo.
S spojler7:
zmnk zmnk, kolego ale tam nic nie ma... Przypuszczenia... Gra słów... Nie ma dowodu prawdziwego... Równie dobrze mógł to być znajomy z którym gada. Niech ujawnia rozmowy... O czym rozmawiali
psychol32 psychol32:
ja do matki przez całe życie nie zadzwonię 711 razy a ten w krótkim czasie tyle telefonów zrobił. Na pewno był czysty jak łza
S spojler7:
psychol32 psychol32, ale to dalej gadanie bez dowodu... Chciałbyś by Cię ktoś oskarżył bez dowodów o coś?
zmnk zmnk:
psychol32 psychol32:
takich rzeczy nigdzie nie znajdziesz ale to jedyne słuszne wyjaśnienie czemu mu się upiekło
D dc94:
karnego trzeba huknąć a nie pieprzyc sie tak ehh
S spojler7:
Swoją drogą... Co powiecie o Piszczku skoro on był skazany za korupcję???
S spojler7:
psychol32 psychol32, znajdź mi to gdzieś:) chętnie się Zagłębie w lekture
S spojler7:
zmnk zmnk, widzisz co piszesz? 😆
psychol32 psychol32:
S spojler7, chłop walił z ucha temu nie został skazany
zmnk zmnk:
No tak jego rozmowy telefoniczne to slaby dowód
S spojler7:
Więc albo trzeba dać dowody albo zamknąć się skoro ich nie mamy...
S spojler7:
Nie wierzę że jakby był umoczony tam to by nic na niego nie znaleźli... Tyle ludzi złapali a jemu nie znaleźli zarzutu...
S spojler7:
zmnk zmnk, pokaż dowody... Oczernić to i Ciebie można że też tam kupowałeś mecze albo coś innego... Bez zarzutów człowiek czysty... Pamiętaj.
S spojler7:
p-z. p-z., Nie każdy trener chcę. Są trenerzy którzy wolna mieć piłkarzy codziennie a nie raz na jakiś czas. Ale papszun dobry trener.
Do góry Bottom