adik1992, jesteśmy w top16... W rankingu jesteśmy niżej więc teoretycznie wynik ponad stan... Meksyk przed mundialem był wyżej oceniany niż my. Więc czemu tu się smucić? Przecież nie wygramy mistrzostw... Trochę nam brakuje m.in. do Francuzów ale jak mecz pokazał ten mecz mógł trochę inaczej wygladac
zagrali na miarę obecnego potencjału całej kadry z najlepszą drużyną świata w której pewnie nawet Lewy by nie grał w wyjściowym składzie gdyby zdrowy był Benzema wiec o czym my mówimy. Nie było murowanki i proszenia o najmniejszy wymiar kary i tyle. Zagrali, przegrali i życie na tym sie nie kończy. Mundial toczy sie dalej ale bez Polski. Zostaje 8 najlepszych ekip świata i my do nich nie należymy.
awansowali z gupy nic nie pokazując - źle, powalczyli z MŚ obecnymi a może tez z tego turnieju, z drużyną top3 na świecie - źle. Jak porównam ten mecz do meczu z Argentyną czy Belgią w LN to nie można byc załamanym tym co dziś zagrali.
ale to jest żenujące, że p0lacy potrafią się cieszyć z przegranej, bo drużyna potrafiła pierwszy raz w ogóle wyjść z własnej połowy w jakimś meczu XD obrzydliwe
@danio4954, tak to każdego można oskarżyć... Ciekawe jak ys się czuł jakby ktoś Cię je oskarżył o złodziejstwo chociaż... I wszyscy by wołali złodziej... Można tak zniszczyć niewinna osobę a to czyste kure...o
zmnk, wiesz ja sam nie jestem pewny że jest niewinny. Ale nie lubię oskarżać kogoś skoro nie ma dowodów. Bo tak można każdego oskarżyć. Sądzę że znaleźliby coś za co można by było mu dowalić jeśli ustawiały mecze
Sspojler7, wiem, dla mnie też dośc dziwne że bardzo wielu zostało skazanych, mniej lub bardziej znanych zawodników czy trenerów przez te lata a Czesio nie. Więc może jestem naiwny ale opieram sie na dowodach a skoro ich brak to według polskiego prawa jest niewinny
zmnk, ale nie ma dowodu... Jakby był to by go zamknęli... Dlaczego oskarżamy kogoś bez dowodu... Wiesz o tym że ok 6% ludzi którzy są zamknięci jest niewinnych?
adik1992, ale to przez kilka lat... Oni razem pracowali we Wronkach bodajże... Ja dzwonię kilka razy dziennie do szefa albo on do mnie w sprawie rzeczy z pracy. I pewnie mam rocznie wiecej
psychol32, ale wy wiecie że te 711 to jest liczba wykonanych połączeń przez te lata a nie rozmów jakie oni wykonali co nie zmienia faktu że jest to dość sporo.
zmnk, kolego ale tam nic nie ma... Przypuszczenia... Gra słów... Nie ma dowodu prawdziwego... Równie dobrze mógł to być znajomy z którym gada. Niech ujawnia rozmowy... O czym rozmawiali