Za dużo zmiennych żeby cokolwiek przewidzieć, przeciez jeszcze 2 połowa dzisiejszego meczu. A jeszcze jest ta Arabia z 3 pkt, a nie powiedziane przeciez że musi przegrać z Meksykiem.
korzymo, Masz rację, teraz sprawdziłem, trochę to dziwne jednak, ale fakt: bilans liczy się najpierw dopiero później bezpośredni mecz: "Przy równej liczbie punktów o miejscu w tabeli decydować będzie różnica bramek ze wszystkich spotkań grupowych, a w następnej kolejności liczba zdobytych bramek. Jeśli te czynniki będą identyczne, pod uwagę brane będą: liczba punktów w bezpośrednich meczach, różnica bramek z tych spotkań i liczba zdobytych w nich goli."
korzymo, a czemu dwoma? Jak tu będzie remis, i przegramy z Argentyną, a Meksyk wygra z Arabią to 3 drużyny będa mieć po 4 pkt. Argentyna będzie przed nami (bo bezpośredni mecz wygrała) a z Maksykiem i nami będzie decydował bilans. Dlatego tak szkoda że dzisiaj Lewy i Milik nie strzelili więcej goli.
Panowie, czy miał ktoś problem z wypłatą z Mifinity na Revolut? Robiłem przelew z Mifinity na kartę Revolut dziesiątki razy, a dziś mi ten przelew Revolut odrzucił, jako, że niby jest podejrzany......