Komentator gadał ze w Japonii zabronili kibicowac na trybunach ze wzgledu na covida, ja pierdziele jakim trzeba byc niedowalonym zeby w cos takiego wierzyc, i te biedaki przychodzily na mecz i siedziały cicho bo rzad im zabronil nieprawdopodobne
Japonii takie 0-0 nawet nie jest złe, bo Hiszpania jakby ograli Niemców, to już jest awans. Najgorzej dla nich jakby Niemcy ograli Hiszpanów. To wtedy i Hiszpanie musieliby zagrać o awans z Japonią.
GGebss, mi kiedyś muchbetter zablokował konto jak przelałem do nich z jetona. Napisałem do nich meila że to była transakcja z innego portfela który należy do mnie i odblokowali
Hej Panowie, czy ktoś używa Mifinity i przelewa kasę na Revolut? Wczoraj po raz pierwszy raz od kilkudziesięciu transakcji, nagle przelew został zablokowany przez Revolut, ze względu na niby "podejrzaną" transakcję. Czy ktoś miał podobny problem? Ewentualnie co można zrobić w takiej sytuacji?
a fifa raczej nie będzie przepychać Niemców bo nawet wszczęła postępowanie za to ich zachowanie przed pierwszym meczem, więc nawet dla nich na rękę by druzyna która ich krytykuje szybko odpadła