>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

A ar0nek:
Jeśli ktos ogladal Japonie to dobrze wie że Niemcyjuz w połowie spotkania mogli prowadzić ok 5-0. Wystawiać 1.45 na skośne. Żadnego value w takim kursie nie ma. Powinno być min 1.65-1.75
Misiekqq Misiekqq:
A wiadomo jak te mecze się kończyły do tej pory
Misiekqq Misiekqq:
Mało było niespodzianek, na zdrowy rozsądek Japonia to bierze łatwo. Chyba jednak w jakieś kornety i strzały pójdę, a Niemcy mogą to wziąć. Niemiecki futbol od lat ma sposób na klepanie piłki przez Hiszpanów. Kluczowi piłkarze Bayern-barcelona
psychol32 psychol32:
ja zagram Kostarykę, mecze o 11:00 są dziwne
P prostoorient1208:
Hahaha przestancie bo Kostaryka uwierzy
psychol32 psychol32:
Kostaryka też gra o awans. Wygra z Japonią i Niemcami i wyjdzie z grupy
P prostoorient1208:
Jedynie co mogą się spiąć po takiej porażce jeśli mają charakter
wawo wawo:
A czemu nie? Póki mają matematyczne szanse to grają o awans. Inna sprawa są możliwości boiskowe
P prostoorient1208:
Heheh raczej nie Kostaryka
wawo wawo:
Saudowie wczoraj tez grali o awans
wawo wawo:
Każdy gra o awans na mundialu
P prostoorient1208:
Dla mnie Japonia jest pewna bo grają o awans
wawo wawo:
Śp Dziadek z Węgier nauczył mnie odpowiednio zanalizować takie spotkania także wiem co pisze
wawo wawo:
Kursy na Japońców są odpowiednie
wawo wawo:
Nikt wyżej insynuujecie ze kursy za niskie
P prostoorient1208:
A kto pisze że Kostaryka zweryfikuje Japonię ?
wawo wawo:
Meksyk rozbije Saudów lekko i jedziemy do domu, balon pekl
wawo wawo:
Przy naszej obronie Częstochowa i braku poruszania po boisku a oczekiwaniu na piłkę od kolegi to messi i spółka będą kosić nas miło. Obawiam się podobnego wyniku co Hiszpania z Kostaryka zrobila
wawo wawo:
Chcecie dobrze zarobić to dajcie że Polska nie wyjdzie z grupy
psychol32 psychol32:
wawo wawo, ile Argentyna nam wklepie?
wawo wawo:
Chociaż znając chorwatow to wklepia im szybko na 2 0 i będzie po zawodach
wawo wawo:
Jedyna szanse dziś w innym wyniku niż spodziewany to widzę dla Kanady ale muszą zagrać tak samo jak z Belgia tylko celniej
wawo wawo:
Każdy inny wynik jak zwycięstwo japonii Belgi i Hiszpanii to dziś będzie niespodzianka a nawet sensacja
wawo wawo:
No ludzie swiat oszalal.
wawo wawo:
Zaraz jeszcze się dowiem że Roko Koko Maroko wygra lekko z Belgia bez hakimiego i mazrauiego bo lukaku nie zagra
wawo wawo:
A Japonia ma wyłapać oklep z najsłabszym zespołem tuż po Polsce który kilka dni temu wybronił się na 7 0
wawo wawo:
Niemcy którzy o wieku lat nic nie grają mają w handi wziąć hiszpanie która walcuje wszystkich po drodze
wawo wawo:
Hahaha Niemcy biorą w handi i Kostaryka zweryfikuje japonie. Co Wy macie za towar z rana
P prostoorient1208:
Czyli mamy podobne zdanie co do meczu wieczornego i się nie dziwię jak to Niemcy wygrają w handi
psychol32 psychol32:
jak Bayern Barcelonę
P prostoorient1208:
Fakt że kurs na Japonię jest ciut za niski bo powinien być moim zdaniem w granicach 1,8
psychol32 psychol32:
i to najlepiej jak najwyżej bo nie zdziwie się jak Niemcy pokonają Hiszpańską młodzież
P prostoorient1208:
Czas pokaże odnośnie co do Hiszpanii bo mi się wydaje że dzisiaj Niemcy ich zweryfikują
psychol32 psychol32:
Dla mnie faworytem jest Japonia i wiedzą że muszą wygrać jak chcą awansować
psychol32 psychol32:
Kostaryka to miała po mistrzostwach zanim się one zaczęły
P prostoorient1208:
Japończycy wiedzą że jeżeli zawala ten mecz to mogą nie wyjść z grupy , więc mają wszystko w swoich kopytkach i głowach i pokazali że są bardziej ułożonym zespołem niż Kostaryka która i tak już wie że ma po mistrzostwach bo z Niemcami raczej nie wygrają
psychol32 psychol32:
Nie ma znaczenia to co kto zagra w pierwszym meczu
psychol32 psychol32:
Nic nie pokazała. Ciekawe co Japonia by pokazała z Hiszpanią
P prostoorient1208:
To powiedz co Kostaryka pokazała takiego w pierwszym meczu , jedynie co moze się wydarzyć w tym meczu to morale Kostaryki po takim wyniku w pierwszym meczu i chęć zmazania tej kompromitacji
psychol32 psychol32:
Pewnie wygrają z jeszcze słabszą Kostaryką ale remis też mnie nie zdziwi
psychol32 psychol32:
Póki co Japonia jest przehajpowana
psychol32 psychol32:
Nie istnieli, Niemcy mogły mieć 3:0 a kto wie czy gdyby wykorzystali te sytuacje to nie mieliby kolejnych
psychol32 psychol32:
Co prawda w drugiej połowie się obudzili i wyglądali naprawdę fajnie ale pierwsza to był koszmar
psychol32 psychol32:
Japonia w pierwszej kolejce dokonała podobnego cudu jak Arabowie. Dzisiaj po takim kursie złotówki bym nie dał na nich
P prostoorient1208:
A z kim Japonia ma walczyć o awans jak nie z Kostaryka. Udało się wygrać z Niemcami i jak dzisiaj Niemcom uda się wygrać z Hiszpania to myślicie że szybciej wygrają z Hiszpanami niż z Kostaryka, stąd te kursy szczególnie że rywal Japonii wyłapał 7:0 w pierwszym meczu.
Thalion Thalion:
Nie
paga paga:
Tak się zastanawiam, bo może akurat wygra ta Japonia, ale według Was to na tyle klasowa drużyna, żeby wystawiać tak niski kurs?
tarki_16 tarki_16:
Mu potrafimy zagrać dobry mecz z lepszymi zespołami , stawiam na 1:1
'Corek 'Corek:
Wy na prawdę wierzycie w choć by punkt z Arg? Ludziska, my z Meksykiem jak i dziś byliśmy gorsi i to nie podlega dyskusji. Argentyną nie wygrała wysoko bo nie wykorzystała mnóstwo sytuacji...my nie potrafimy nawet stworzyć tych sytuacji. Będzie psikus jak Arabia wygra z Meksykiem bo naszym nie daję niestety szans
Thalion Thalion:
Wysokie kursy na Belgow, hmm podejrzane
TKO_Bets TKO_Bets:
Jutro Chorwacja 1x z overem 1.5 Belgia obie strzela i Niemcy x2
TKO_Bets TKO_Bets:
Wreszcie jakiś poważniejszy hajs wpadł dzisiaj a nie ochłapy
G golabek1945:
Japonia win, Belgia lub remis, Hiszpania lub remis, Kanada - Chorwacja over 1.5
G Gregory777:
No chyba ze się nie zmobilizują
G Gregory777:
Japonia -1.5
G golabek1945:
@gubernator_nh, Też mi się wydaje, że sobie przybiją awans, tym bardziej że Kostaryka to chyba najgorsza drużyna turnieju. A może jakiś handicap spróbować?
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, jeżeli będę chciał zagrać to sam dam radę wybrać odpowiedni zakład. Nie gram na tym turnieju wszystkich meczy jak leci.
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, na -2,5 Meksyku @4,84
psychol32 psychol32:
Ja przed wszystkim to uważam że Meksyk ogra wysoko Arabów
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, za słaby kurs
Do góry Bottom