>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

psychol32 psychol32:
W moich firmach też był blok ale właśnie dali kursy
psychol32 psychol32:
piotrex007 piotrex007, prawdopodobnie odblokują jak mecz się zacznie
piotrex007 piotrex007:
psychol32 psychol32, chciałem pograć w 888starz, to sobie wpłaciłem, po czym zablokowali możliwość zagrania tego meczu 😬😂
'Corek 'Corek:
Wjeżdżam grubo w Argentyną win, oraz Argentyna -1.5
'Corek 'Corek:
Dobrze jesteś 😆 Gra w stronę naszych to strata pieniędzy.
psychol32 psychol32:
No i wynik wcześniejszego meczu spowodował że kursy zaczynają spadać
psychol32 psychol32:
Będą jakieś opóźnienia bo wcześniejszy mecz się kończy
psychol32 psychol32:
O 9 powinien ruszyć mecz w jednej z lig uniwersyteckich na Filipinach. Adamson Soaring Falcons jak chce awansować do F4 to musi to wygrać. Kurs na nich 4.50 Rywal mocny ale często w takich przypadkach nie ma to znaczenia
G golabek1945:
Na mecz Francji chyba poczekać do składów, co?
piotrex007 piotrex007:
Dla mnie lepiej pójść po prostu w zwycięstwo Meksyku - po meczu z Argentyną Polska i Meksyk już wiedzą, że nie można ich lekceważyć i skoncentrowani podejdą do meczu i powinni ogarnąć 🤔
dobi dobi:
tarki_16 tarki_16 nie bylbym taki pewien tej Holandii, grają taką kaszanę ze szkoda gadać :D
psychol32 psychol32:
Przegramy i piękny sen się skończy. No chyba że Meksyk nie podoła
S skazany10:
Zeby pewnie nie dali jakiegos bambusa co nawet Varu nie umie sprawdzic
psychol32 psychol32:
Z zwierzakus, kiedy Czesio grał z takim rywalem jak Argentyna?
TKO_Bets TKO_Bets:
Mowili ze meczów drużyn z Europy z innymi nie może sędziować sędzia z Europy to dlaczego nasz mecz sędziuje Holender ?
Thalion Thalion:
Moze wreszcie czerwone zaczna wpadac
Thalion Thalion:
Wczoraj sie lud,ie na kartkach przejechali to dzis trzeba zagrac ;)
S skazany10:
A i tak sie zastanawiam czy zagrac bo mysle ze kolo 30% bedzie
S skazany10:
Ale teraz jest pozioma 67.5 % :D niezle
Z zwierzakus:
Która kompletnie w formie nie jest
Z zwierzakus:
No Messi na pewno najbardziej w formie z argentyny
tarki_16 tarki_16:
Z zwierzakus, Messi w formie? Już nie te lata...Kiwior z Glikiem sobie poradzą
S skazany10:
No i posiadanie pilki dla Argentyny. Ten bet przeciwko Polsce juz 2 razy mi wszedl
S skazany10:
Ja bym bardziej sie zastanawial nad: kazdy zespol powyzej 1.5 kartki po 2.20 w sts albo remis do polowy
Z zwierzakus:
Value
Z zwierzakus:
Widowisko na pewno będzie dramatyczne z naszej strony ale aale w 1,5 to naprawdę żadnego całuje nie ma. Aczkolwiek z tyłu głowy zawsze jest pojedynek Messi w formie vs Glik...
Z zwierzakus:
Ale Argentyna strasznie męczy bule, Czesio jest jaki jest ale akurat z takimi przeciwnikami grać potrafi
Z zwierzakus:
Cały czas hejt na Michniewicza którego też nie lubie
Z zwierzakus:
Jak się patrzy na składy to bez szans
S skazany10:
Tez tak uwazam. Masowki pojda jak na kartki Iran-Usa a my zaparkujemy autobus i z kontry bramka bedzie i jakis remisem sie skonczy albo mala porazka.
tarki_16 tarki_16:
My mamy farta, Argentyna nic szczególnego nie pokazała na tych MŚ , ale potrafimy zagrać dobry mecz z lepszym zespołem. Ja stawiam na 1:1
tarki_16 tarki_16:
Na Holandie @1.96 z USA? Jeśli Pulisic nie zagra, to Holandia easy to bierze
S skazany10:
Dzis Polska 3-0 i ksiegujemy hajs
TKO_Bets TKO_Bets:
Długoterminówkę
TKO_Bets TKO_Bets:
Mesjasz jeden gol i księguje długoterminowej na strzelcow
TKO_Bets TKO_Bets:
Przy wygranej Meksyku albo remisie Arabii najlepsza opcja w naszym meczu jeśli chodzi o porażkę to porażka ale z duża ilością goli np 3-4
P prostoorient1208:
Zobaczymy po 22 Panowie 💪
husarz22 husarz22:
Zgadza się. Oby tylko tylko się skończyło :)
TKO_Bets TKO_Bets:
Dzisiaj będzie pierwszy over w meczu polski 0-3
husarz22 husarz22:
Tutaj w Polsce panuje tylko taki optymizm. Wygraliśmy z Arabią z którą od początku jak się dowiedzieliśmy że ich mamy to każdy mówił że z nimi wygramy a z Argentyną w plecy
P prostoorient1208:
Coś czuję że Polacy dzisiaj nie przegrają i tym samym Argentyna do domu
Siurkacz Siurkacz:
Orientujecie się u jakiego niemieckiego buka jest szeroka oferta na piłkę(faule,posiadanie piłki,spalone) bo widzę że straszna bieda w tych zakładach nawet na bet365
p-z. p-z.:
Goldeny na wyjazdach słabo
G Gregory777:
Detroit w tym sezonie nie pokazuje się ze zbyt dobrej strony
T Teemov2:
Co ten golden robi
'Corek 'Corek:
Co tam się dzieje ....
wsc wsc:
Oglada m
'Corek 'Corek:
Będzie ktoś oglądać GSW?
'Corek 'Corek:
GSW + Detroit +9.5 @ 2,50
chyczy chyczy:
Nawet jakby Doncic zagrał mecz życia to nie przebije Currego i Thompsona jednocześnie. Dodatkowo Wiggins jest w formie+ dobrze broni na piłce, wystarczająco żeby Doncic musiał rzucać z niewygodnych pozycji albo nie z stepbacka jak lubi, a bardziej po koźle do przodu.
chyczy chyczy:
G golabek1945, jak dla mnie na spokojnie. Dallas obecnie gówno gra. Kerr to nie jest pierwszy lepszy trener. Podwoją Lukę i mogę nawet dać im wide-open 3ki niech sobie rzucają.
p-z. p-z.:
Ja dałem na gsw
G Gregory777:
G golabek1945, Boston grał w piątek wiec dużo czasu na regenerację, a poza tym w tym sezonie jeszcze u siebie nie przegrali i tutaj tez dadzą radę
G golabek1945:
G golabek1945:
A co do NBA, to GSW bierze?
chyczy chyczy:
Tampę i Boston ostatnio oglądałem, ale Jets to już od paru kolejek nie za bardzo, więc nie pomogę. Tyle co bazuję na tym co widziałem u Colorado. Ogólnie ostatnio to bardziej NBA oglądam bo hokej mi nie pasuje godzinowo, bardzo dziwny mieli ostatnio rozkład gier.
chyczy chyczy:
Niby tak, wiadomo że dużo zależy jak zagrają, ale Tampa wczoraj męczyła się w OT + mocny dzień Pointa i Kucherova. Generalnie jak Boston nie będzie łapał głupich kar to raczej powinni poradzić sobie. A z Jetsami to takie 50/50 jak dla mnie Colorado moim zdaniem bardzo słabo broni kontry w tym sezonie i łatwo można im odjechać, a z powrotami tez nie idzie im do końca.
G golabek1945:
chyczy chyczy, Z NHL - Boston win + Winnipeg Jets lub remis ma rację bytu?
chyczy chyczy:
G golabek1945, A co chcesz wiedzieć
G golabek1945:
Jakiś spec od NBA/NHL?
Do góry Bottom