USA za bardzo nie może wyczekiwać bo jak dostaną gola to będzie po ich awansie. Mi się wydaje że od początku przejmą inicjatywę i będą dążyć do strzelenia bramki, a Iran będzie ich kontrował
Ale to dalej nie ma sensu. Żeby Katar zajął 3 miejsce w grupie to musi wygrać wysoko z Holandią i liczyć że Ekwador wygra z Senegalem. A Japonia żeby spadła na 4 to musiałaby bardzo wysoko przegrać z Hoszpania a Kostaryka minimalnie przegrać z Niemcami wtedy przez bilans goli Japonia spadłaby na 4
Od dwóch dni ktoś pisze o co chodzi z tymi zakładami kto wyżej zamiast napisać na czacie u buka. Teraz wszedłem na ten zakład i tam są podane tak jakby podwójne pary. Jak jest np Kamerun/Katar to nie chodzi kto wyżej z tej pary ty są liczeni jak jedna drużyna a poprzeciwnej stronie jest druga para liczona jako drużyna i to się bierze kto wyżej.
A ja po tych angolach ostatnio nie mam zaufania . Tymbardziej ,że co jak co może Walia już się pakować ale na taki derbowy mecz to oni się zepna . I nawet napisze ,że ucieszylbym się gdyby Walusi pykneli tych Angoli za to ich wywyższanie się i za ten minimalizm pokarać z ostatniego meczu
Jak widzicie rzuty rożne w Ekwador - Senegal? Gram na superbecie i jest ta zakładka SuperBets, hmm gram w stronę jakiegoś overu na kartki, underu na bramki, ale rożne mi nie pasują haha