>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Waldi1979 Waldi1979:
Nie każdy gra dzień w dzień
Waldi1979 Waldi1979:
Każdy gra jak uważa, podał wymaganą ilość kuponów, miesiąc zamknął z zyskiem, ja nie widzę tu żadnego problemu
Waldi1979 Waldi1979:
Różne są taktyki, spełnił wymogi, więc mógł sobie zrobić pauzę do końca miesiąca
piotrex007 piotrex007:
Jeśli by nie miał zamiaru grać więcej, to co za problem z wcześniejszym podliczeniem?
TKO_Bets TKO_Bets:
Waldi1979 Waldi1979, dobrze ze nie podliczył już w połowie miesiąca 😂
J jakubf:
Waldi1979 Waldi1979 rozumiem 👍
Waldi1979 Waldi1979:
Startuje w konkursie Best of... Podliczył miesiąc, żeby utrzymać statystyki, wróci pewnie na początku grudnia 😉
Waldi1979 Waldi1979:
J jakubf, dlaczego ma kończyć?
psychol32 psychol32:
na Holandię 1.27 cały czas pomału rośnie
J jakubf:
Siemanko, lbj pisał coś może na czacie czy kończy swój temat z typami? ‚Hajs się zgadza?’
psychol32 psychol32:
USA za bardzo nie może wyczekiwać bo jak dostaną gola to będzie po ich awansie. Mi się wydaje że od początku przejmą inicjatywę i będą dążyć do strzelenia bramki, a Iran będzie ich kontrował
S skazany10:
Mysle ze beda wyczekiwac i ewentualnie pod koniec jakis gol
S skazany10:
No to 0-0 do polowy
psychol32 psychol32:
S skazany10, mało realne jest 0:0 w meczu o stawkę
piotrex007 piotrex007:
0:0 ciężko, bo będzie się USA odkrywać z czasem i może pójść na koniec jakaś kontra i po fajnym kursie
piotrex007 piotrex007:
Jeszcze ten Lahoz dodatkowo wprowadzi swoimi decyzjami dodatkową nerwowość
S skazany10:
Ja to sie zastanawial nad 0-0 Iran USA po 10.00
piotrex007 piotrex007:
Nie ma się co dziwić, każdy spodziewa się ich tam w dużej ilości 🤔
dobi dobi:
Ale poleciał kurs na kartki na łeb na szyje w Iranie
adik1992 adik1992:
Ale to dalej nie ma sensu. Żeby Katar zajął 3 miejsce w grupie to musi wygrać wysoko z Holandią i liczyć że Ekwador wygra z Senegalem. A Japonia żeby spadła na 4 to musiałaby bardzo wysoko przegrać z Hoszpania a Kostaryka minimalnie przegrać z Niemcami wtedy przez bilans goli Japonia spadłaby na 4
adik1992 adik1992:
@danio4954, a co zagrałeś? Ktoś wczoraj pisał o parze Belgia/Katar i że na Belgię 1,35 było.
psychol32 psychol32:
Aj bałem się zagrać przed pójściem spać wysokiego dodatniego handi w Kolumbii a teraz patrzę że wygrały po kursie 14
piotrex007 piotrex007:
Najlepiej napisać na chacie i dopytać po prostu
piotrex007 piotrex007:
Daj przykład, przy której parze nie ma to sensu
adik1992 adik1992:
Czyli. Stawiasz albo na Kamerun/Katar - Szwajcaria/USA tak wygląda zakład I stawiasz albo Win 1 albo Win 2
adik1992 adik1992:
Od dwóch dni ktoś pisze o co chodzi z tymi zakładami kto wyżej zamiast napisać na czacie u buka. Teraz wszedłem na ten zakład i tam są podane tak jakby podwójne pary. Jak jest np Kamerun/Katar to nie chodzi kto wyżej z tej pary ty są liczeni jak jedna drużyna a poprzeciwnej stronie jest druga para liczona jako drużyna i to się bierze kto wyżej.
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Także dla mnie jutro Holandia i over 2,5 , Senegal z X i USA win
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
A ja po tych angolach ostatnio nie mam zaufania . Tymbardziej ,że co jak co może Walia już się pakować ale na taki derbowy mecz to oni się zepna . I nawet napisze ,że ucieszylbym się gdyby Walusi pykneli tych Angoli za to ich wywyższanie się i za ten minimalizm pokarać z ostatniego meczu
p-z. p-z.:
ja mysle postawic tak: Anglia wygra, USA z remisem X2, Holandia wygra i obie nie strzelą
p-z. p-z.:
qtr? katar?
tony_parker tony_parker:
1.80 że qtr nie strzeli - lokować?
G golabek1945:
Jak widzicie rzuty rożne w Ekwador - Senegal? Gram na superbecie i jest ta zakładka SuperBets, hmm gram w stronę jakiegoś overu na kartki, underu na bramki, ale rożne mi nie pasują haha
D dc94:
albo "nasz chłopak" ? jakieś łamigłówki
D dc94:
ktoś pamięta jak komentator nie wiedział dla kogo jest karny w meczu Portugalia Urugwaj. Dziwny typ
G Gregory777:
Trzymam się swoich 2-3 drużyn i bezpiecznie na + wychodze
p-z. p-z.:
G Gregory777, JAk ci ogolnie idzie?
G Gregory777:
p-z. p-z., ja obstawiam NBA, ale raczej nie zagłębiam sie w szczegóły tzn ilośc asyst, punktów zawodników itd, tylko alternatywne zaklady
H hagi84:
mozna, ale tam mialem linie 4,5, dalem mega bezpiecznie 3,5 oraz w Niemczech 2,5
p-z. p-z.:
ktos tu dobrze ogarnia nba?
p-z. p-z.:
XD
'Corek 'Corek:
Polecacie coś z NBA?
tony_parker tony_parker:
ta
'Corek 'Corek:
Dzięki
p-z. p-z.:
Valverde miał 1 niecelny strzał
p-z. p-z.:
sprawdz na sofascore
'Corek 'Corek:
Panowie ile Valverde miał strzałów?
psychol32 psychol32:
Jak będą chcieli to wpakują
G Gregory777:
Jak myslicie czy Holandia wpakuje 3 bramki dla Kataru?
adik1992 adik1992:
ajj Bruno, dwie sytuacje na hattricka w doliczonym
ryan grant ryan grant:
ryan grant
adik1992 adik1992:
Brawo Portugalia, oby nie potraktowali ostatniego meczu treningowo.
adik1992 adik1992:
miał Urugwaj 3 dobre sytuacje to nie potrafili wykorzystać i się może zemścić w końcówce
S skazany10:
Nawet pilka nie dolecialaby do bramkarza
H hagi84:
bardzo dobrze tym amatorom
S skazany10:
Bezsensowne te karne
Thalion Thalion:
Da karnego
TKO_Bets TKO_Bets:
Jeszcze padnie bramka dla kogoś myśle
RBR1one RBR1one:
adik1992 adik1992, ta podcinka wygladala jak podanie do kogos wbiegajacego xD
adik1992 adik1992:
co ten Urugwaj robi pod tą bramką, najpierw słupek, później Suarez z 3 metrów nie trafia w bramke a teraz sam na sam i gość nieudaną podcinke robi
kubam kubam:
H hagi84, jeszcze walię można dodać
Do góry Bottom