>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

madman01 madman01:
Lokata to zaklad na posiadanie pilki Argentyny,
M mcz:
psychol32 psychol32 ja byłem pewny ze z saudyjczykami wygramy i teraz jestem pewny ze z argentyną nie przegramy :D
Thalion Thalion:
Ciekawe jakby wygladala gra w mevzu Australia-Polska ;) jak tam nikt nie chce atakowac
psychol32 psychol32:
M mcz, tutaj prawie wszyscy pisali że przegramy z Arabusami a ja byłem pewien że wygramy. Tak samo jestem pewien że dzisiaj przegramy.
madman01 madman01:
oby
M mcz:
1 miejsce zajmą i będzie pstryczek w nos
madman01 madman01:
jego zespol wczesnie skonczyl sezon
M mcz:
z grupy nie wyjdą bo nigdy nie wychodzili etc...
husarz22 husarz22:
Dawać już te składy!!
M mcz:
tutaj wszyscy pisali ze polska przegra pierwszy mecz bo przecież zawsze przegrywali.
madman01 madman01:
Nie wiem jak wyglada Świderski ale dzisiaj ma grac od pierwszej, a mial dosyc dlugo przerwe,
madman01 madman01:
Wystarczy że Lautaro w formie
psychol32 psychol32:
Przed MŚ pisałem tutaj że Argentyna ma przeciętną pomoc, słabą obronę i max co mogą osiągnąć to ćwierćfinał. Że tak powiem trochę zostałem wyśmiany
madman01 madman01:
srodek pola to argentyna ma zdecydowanie lepszy od nas, a nie may mamy jakiegos krychowiaka, ktory poszedl grac dla szmalu do jakis arabow
M mcz:
ale jest frankowski
D dc94:
messi im trzeli w wolnego jak mur beda ustawiac
kubam kubam:
madman01 madman01, Argentyna też pokazała, że nie ma kim grać, jak Messiemu nie będzie szło to nikt tam nic nie wyczaruje
madman01 madman01:
nie ma jozwiaka
M mcz:
na hiszpanie jedna wrzutka jóźwiaka starczyła
madman01 madman01:
tu potrzebna sa pluca, technika , forma
psychol32 psychol32:
madman01 madman01, ciebie pytam bo skoro uważasz że nie trzyma się taktyki to powinieneś wiedzieć.
madman01 madman01:
Na argentyne jedna wrzutka nie wystarczy
M mcz:
milik oczywiscie trafil w poprzeczke
M mcz:
?
M mcz:
no to ci napisałem że wrzucił perfekcyjną pilkę na głowę milika. to źle
madman01 madman01:
psychol32 psychol32, spytaj sie michniewicza
psychol32 psychol32:
madman01 madman01, a jaka jest taktyka?
madman01 madman01:
biegac trzeba umieć a nie bezsensownie
adik1992 adik1992:
D dc94, przecież te punkty się pojawiają w tabeli live, tak samo jest jak ligi grają a mecz zamkęli bo był końcowy gwizdek.
madman01 madman01:
M mcz, co mnie jego kilometry obchodzą, jak zle podaje, i nie trzyma sie taktyki
deepred deepred:
E tam, normalnie Piopiopio w piewszym powinien wyjść i niech wrzucają, przecież Ci stoperzy razem to mają z 2,5m wzrostu.
M mcz:
drewniany frankowski ktory w meczu z arabią przebiegł najwięcej kilometrów oraz wystawił ciasteczko milikowi na główkę :rolleyes:
madman01 madman01:
Szymanski i Skoraś w formie, ten mundial beda chyba tylko obserwować
madman01 madman01:
Z drewnianym Frankowskim ktory w meczu popelnia wiecej bledow niz Krychowiak, my dzisiaj wiele nie zdzialamy
D dc94:
znawcy ale powinni wiedziec czy to spalony byl
M mcz:
australia to miała argumenty
psychol32 psychol32:
W sensie ze jak były o 11 czy 14 to później przeważnie faworyci wygrywali
psychol32 psychol32:
Do tej pory niespodzianki przeważnie bywały w tych wcześniejszych meczach. Dzisiaj też były o 16:00 więc wieczorem Argentyna + Meksyk wchodzi.
D dc94:
lol na flashscore correction haha ale to sa durnie. zamkneli mecz przed koncem, i te mylace dopisywanie punktow w trakcie meczu
M mcz:
@gubernator_nh kasa w błoto
Thalion Thalion:
Spalony ;)
D dc94:
ciekawe....
dspk666 dspk666:
69
D dc94:
lol na flashscore juz po meczu XDDD
adik1992 adik1992:
swoją drogą Dania z Australią i Tunezją tylko 1 pkt i nawet gola nie strzeliła. Z Francja zagrali w miare dobrze. Jak juz tak chcieli bojkotowac MŚ to mogli zwolnic miejsce innej reprezentacji która by chciała chociarz w piłke pograć.
'Corek 'Corek:
Ktoś coś o kartkach w Meksyku?
psychol32 psychol32:
Ja tu na forum kilka razy już coś komuś udowadniałem. Za stary ze mnie chłop by kłamać
kubam kubam:
psychol32 psychol32, gratulacje Tunezji i Australii
psychol32 psychol32:
Jednak mogę czuć się wygrany
'Corek 'Corek:
Będzie pięć kartek w Meksyku?
TKO_Bets TKO_Bets:
Reprezentacja a nie teoria
TKO_Bets TKO_Bets:
Lewaki z Danii zadowolone . Teoria ich 90 minut nie powiem co robiła w co 😂
psychol32 psychol32:
Byka zrobiłem bo zawsze jak gram wysokie kursy to dwa identyczne zakłady jeden na casha drugi do końca
madman01 madman01:
wikingi nie ta strefa klimatyczna
adik1992 adik1992:
dania uwaliła kupon z awansami to teraz Polska niech utrzyma to 1 miejsce w grupie i naprawdę 1/4 MŚ będzie realna. Ale najpierw niech nie przegrają z Argentyną
madman01 madman01:
kangury to są kangury
madman01 madman01:
potrafi sie zmobilizować
madman01 madman01:
Australia ma team spirit
kriksus kriksus:
adik1992 adik1992, nie wiem ale ktoś na forum chyba sunxl pisał że Australia ledwo przeszła kwalifikacje i jest typowana jako najsłabsza drużyna mistrzostw a tu proszę xd
mrbrightside mrbrightside:
Eriksen z wybitną techniuką swaitowej klasy nagle nie umie porstej piłki w polu karnym przyjac
Do góry Bottom