>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Zarówno Melbourne jak i Perth zrobiły robotę wygrywając z handi.
jozzy22 jozzy22:
'Corek 'Corek, spisałem już na straty OG a tu z rana niespodzianka- dzieki
'Corek 'Corek:
esport dział
contera contera:
Jaki mecz?
'Corek 'Corek:
Co za mecz, co za emocje! OG 2,27 ✅
contera contera:
Final dalem over 14,5
Thalion Thalion:
Nhl all stars gra, fajna zabawa bo graja 3 na 3
M Mendieta1992:
Ciekawe czy real jutro be Benzemy da rade
psychol32 psychol32:
@rondani, Kompany robi taka robotę w Burnley czy mają piłkarzy przerastających to ligę
adik1992 adik1992:
może się odkuja zwłaszcza po ostatniej porażce w superpucharze, cały styczeń praktycznie przegrywali to może w lutym karta się odwróci
adik1992 adik1992:
@berserk, na wyjeździe może być cięzko Milanowi ;)
Thalion Thalion:
Brawo Wilki ;)
milan78 milan78:
Atalanta czy w komplecie czy w 10tke wygląda dziś beznadziejne
psychol32 psychol32:
N niewierny-janek, od oglądania ma ludzi. Kiedyś czytałem wywiad z Góralskim jak grał w Kazachstanie. Mowił ze są ludzie w kadrze którzy jeżdżą po Europie oglądają zawodników i zdają raporty
N niewierny-janek:
psychol32 psychol32, kogoś wypatrzeć można, nie oglądam to nie wiem. Zawsze paru grajków na kadrze jest
psychol32 psychol32:
Samo mieszkanie dla mieszkania nie ma większego sensu
psychol32 psychol32:
N niewierny-janek, jaki plus jak gracze z Ekstraklasy nie mają wpływu na grę reprezentacji
N niewierny-janek:
Plus taki że będzie tu na stałe w przeciwieństwie do siwego bajeranta
adik1992 adik1992:
@berserk, Santos już zrobiłe więcej od czasu nominacji niż poprzedni trzej razem wzięci. Poszedł na pielgrzymkę by wymodlić powodzenie kadry bo jak zobaczył skład to zwątpił
N niewierny-janek:
@berserk, miał jakoś teraz przylecieć, szukają mu mieszkania podobno
adik1992 adik1992:
@danio4954, już w pucharze chyba grał ostatnio
adik1992 adik1992:
Thalion Thalion, na szczęście nie miał zaszczytu zagrać w ekstraklasie więc jest szansza że nie przepadnie
psychol32 psychol32:
@berserk, wrócił z wypożyczenia
neutralny neutralny:
wrócił do southampton
psychol32 psychol32:
@danio4954, Southampton szoruje po dnie i pewnie szukają różnych rozwiązań stąd szansa na grę
neutralny neutralny:
No kiedyś tam nie było
M marok:
adik1992 adik1992:
M marok:
adik1992 adik1992, Łatwo mi to pojąć :)
N niewierny-janek:
Kusi Sassuolo po 2,1
adik1992 adik1992:
Wielu było magików w polskiej lidze tylko jak opuśili jej granice to czar pryskał. Carlitoś wielka gwiazda ligi ale poza polska nic nie pokazał i musiał wrócić
Thalion Thalion:
Zobaczymy co Kiwior pokaże w Arsenalu ;)
adik1992 adik1992:
@berserk, weź pod uwagę że to tylko liga polska. Kozłowski wielki talent a w Belgi się nie przebił. Karbownik po jednej rundzie miał byc sprzedany za 10 baniek a kolejny sezon szuka klubu żeby sie do kadry załapać.
neutralny neutralny:
Chat już kiedyś zniknął na wiele lat, pewnie jak tak dalej będzie to zniknie i tym razem. Tyle, że już zapewne na stałe.
adik1992 adik1992:
M marok, zawsze możesz założyć własne forum albo portal i pisac o wszystkim co chesz. Tak trudno pojąć że ktoś wykłada kase żeby to forum działało i chce miec porządek. To że jest czat to nie znaczy że sobie można pisac co tylko sie chce, ma ułatwić komunikacje między użytkownikami
neutralny neutralny:
Tak samo Lewy pomacha i zaraz strzeli dwa gole. Chodzi mi o charaktery
neutralny neutralny:
@berserk pasowałby do lewego, obaj by łapami wymachiwali ;)
adik1992 adik1992:
@berserk, dostał długa wiadomość ode mnie. Napisałem o wszystkim o co mają ludzie pretensje. I albo zrozumie albo nie ale trzeba czasu aby sprawdzić. Naprawde uważam aby zamknąć temat Dawida bo wszystko na jego temat zostało napisane i kręcimy sie w kółko. Trzeba poczekac na efekty i tyle
M marok:
Mam smutna refleksję. Tak jak nam pan J. załatwił 12% podatek tak samo załatwia nam swobode wypowiedzi na forum :)
N niewierny-janek:
neutralny neutralny, powinno się zgłaszać nawet jego słabe analizy
neutralny neutralny:
niewierny-janek jeśli problem jest w działach tematychnych, jeśli kogoś obraża, wyzywa, łamie regulamin, zgłaszasz i moderator interweniuje.
N niewierny-janek:
neutralny neutralny, jego temat mnie nie interesuje, problem jest z działami tematycznymi
N niewierny-janek:
N niewierny-janek:
M marok, zgadza sie, ale w dziale siatkówki ostatnio robi się syf, pseudoanalizy się pojawiają
neutralny neutralny:
Jego temat, nikogo w nim nie obraża, niech sobie tłumaczy te typy, nikt Was nie zmusza do obserwowania jego tematu, jest pasa innych, są typy dnia, typy na żywo, betów dziennie jest masa.
M marok:
adik1992 adik1992, przyznam sie ze nie:(
N niewierny-janek:
adik1992 adik1992, ok, spoko, dzięki za info. Bo wg mnie problemem nie jest tylko jego postawa na czacie ale również w działach
M marok:
N niewierny-janek, forum nigdy nie upadnie jesli nie bedzie cenzurowane, po typy idx do odpowiednich działów:)
adik1992 adik1992:
M marok, a widziałeś co sie dzieje w działach tematycznych zanim modzi pokasują dyskusje?
adik1992 adik1992:
N niewierny-janek, dostał długą wiadomość na temat jego zachowania na forum, zobaczymy czy sie coś zmieni
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, ale dlaczego kłótnia innego usera z osobą którą ignorujesz miałaby Cię interesować. Ja mam tomcia w ignorowanych. Co dzien ktoś z nim dyskutuje i wałkuje temat jego odejść ale mnie to nie interesuje i mam spokój
N niewierny-janek:
I później szukanie usprawiedliwienia jak typ nie wejdzie
M marok:
adik1992 adik1992, przychodza po typy? przeciez sa działy tematyczne, na zywo itp. wiec?
N niewierny-janek:
adik1992 adik1992, będzie upadać forum jak będziemy czytać takie analizy jak Dawida w działach siatkówki
adik1992 adik1992:
@danio4954, teraz jest aktywnych ok 130 użytkowników a ogólnie ponad 350 osób na forum i się zastanawiają o czym oni piszą. Ludzie tu przychodzą po typy w dużej mierze a jak widzą takie akcje które sie tu odwalały ostatnio to rezygnują. I później znowu bedą teksty że forum upada jak było kilka lat temu. Zamiast starać sie je odbudowac to sie folwark robi
slomiany400 slomiany400:
I mówię wejdę zobaczyć co się dzieje na moim ulubionym czacie
psychol32 psychol32:
Wracając do opcji ignoruj to wcale nie jest ona taka dobra bo co z tego że nie będę widział co pisze jeden użytkownik skoro będę widział to co pisze ten który się z nim kłóci
slomiany400 slomiany400:
@gubernator_nh, właśnie się zbieram, bo dopiero wszedłem do chaty
neutralny neutralny:
Deal.
adik1992 adik1992:
@danio4954, ja nie pisałem że tylko o typach trzeba rozmawiac. Sam wiesz że luźne gadki też tu występują. Pisałem żeby nie było ciągłych kłótni na te same tematy bo jest to męczące dla pozostałych.
Do góry Bottom