Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ekstraklasa TOP 3 polski Manchester CITY, Legia i Lech. Dawno nie było takiego zestawienia które w końcu realnir może dać Polsce punkty w pucharach bo zawsze trafiała się jakaś Cracovia czy inne Zagłębia i marnowały miejsca w pucharach
Polska kopana to stan umysłu podobnie jak Szwajcarska liga, ich też już usunąłe z ulubionych i nie chcę ich widzieć na oczy, same w topy miałem przez szwajcarską kopaną
Jak Pogoń to dzisiaj przegra to wywalam Ekstraklasę z ulubionych na flashscorze i już więcej polskiej kopanej nie ruszę. W zeszłej kolejce Śląsk przegrał z kretesem z Zagłębiem 0:3 a dzisiaj wygrają na Pogoni
@danio4954, zabawne jest ze 50 letni chłop pisze takie rzeczy o zabijaniu sie na forum bukmacherskim.a jak ludzie mu pisza zeby udal sie do lekarza to to olewa
@tomcioomen666, Ty miałeś już spać , ale skoro jeszcze nie usnąłeś to powiedz skąd te kursy bierzesz bo jestem na tym Twoim bet city i te kursy na 1 tercje po 1.7 to chyba wydłubałeś ze skrzynki z porem