Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
sami narzekacie na czaty fortuny czy innych buków co się tam wyprawia. Właściciel tego forum nie życzy sobie takiego zachowania i tyle. Czy to tak trudno zrozumiec. Masz z kimś problem to go wyjasnij na PW, reszta nie musi o tym wiedziec
nie muszę cofać, to że nie pisałem wczesniej nie znaczy, ze nie czytałem. Mimo wszystko uwazam, ze lepiej puścic to bez moderacji, 24h to nie 3 dni i zobaczymy, ja jestem pewien ze byłoby lepiej, vide traderzy.pl/to adik1992,
@gubernator_nh, chodzi mi o to co masz do mnie bo ostatnio pisałes coś innego. Dlatego chce ustalic co sie zmieniło. Możesz mi to wyjasnić na PW żeby nie robić śmietnika
i dawid też dostał bana. Tyle, że dawid go dostał pierwszy raz na bodaj 12 godzin a dla gubernatora to była recydywa. Tego zapomniałeś dodać psychol32, czy najlepiej oceniać wszystko bez podania powodów?
@gubernator_nh, ale ja nic nie powiedziałem. wile razy przymykałem oko na twoje zachowanie. Pisze Ci chyba z 10 razy abys powstrzymał sie od komentarzy w kierunku Dawida, inni rozumieją a ty dalej swoje. Co do 60 to za dużo chyba gal freakowych oglądasz Miłego wieczoru również życze.
@gubernator-nh nie pomyliłem adresów, ostatnio sam osobiście dałem Ci bana bodaj na tydzień. Fakt, że było to już dawno temu, i od tego czasu wiele się zmieniło. Niemniej jesteś jednym z najczęściej banowanych użytkowników, więc nie pomyliłem adresów.
ciągle to pisze, jak nie będzie zaczepek to sam sie znudzi i nie będzie odpisywał. Tylko niektórzy chyba robia to celowo żeby były dymy. Bo wtedy jest "fajnie" i cos sie dzieje. Ale forum bukmacherskie nie służy do tego
nawet najgłupsza dyskusja skończy sie jak nikt w niej nie bedzie uczestniczył, nisch sobie pisza , nie bedzie reakcji to przestana, stara zasada , nie karmic trolla
Lloozer22, za 50k można kupić. To nie jest jakiś wyczyn. Nie pisał, że nowe, a nowe i tak kosztuje tyle co średniej klasy Audi czy BMW, a jest tak popularne, że nikt się tak nie podnieca.
@gubernator_nh, wiele razy zwracałem Ci uwagę słownie a ty dalejsz swoje. Kreujesz się na poważnego gościa to tak postępuj bo naprawde czytając co piszesz to nie obrażając nie daleko Ci do Dawida czy tomcia co sporo osób zauważa. Macie zastrzeżenia co do mnie to pisac Adminom, są podani niżej. Czat ma byc przejrzysty a nie zbiorownisko patologi ubliżającej sobie jak na fortunie
czy ktos pamieta czat na byłym juz niestety traderzy.pl? tam nie było moderacji, tam pisał kazdy co chciał i tylko inni uzytkownicy to regulowali, moze tym torem bysmy poszli?
Lloozer22, może miał, może nie miał, ja go osobiście nie znam. Możesz napisac do niego prywatną wiadomośc. Kiedys wspomiał coś o zdjęciach więc możesz zagadać.
czat przegląda bardzo dużo ludzi bo chce się dowiedzieć czegoś ciekawego odnośnie meczów, wyłapać jakiś typ albo sugestie odnośnie konkretnego spotkania i poprostu sie nie da. Na czacie pisze pewnie ok. 30 userów a forum przegląda kilkaset więc weżcie to pod uwagę. Jak chcecie z kimś pogadac to macie opcje PW a nie zaśmiecać czat rozmową która reszty nie interesuje