>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

M marok:
neutralny neutralny, znałeś traderzy.pl?
neutralny neutralny:
M marok a tu od takich głupot zaczyna się jazda ... Dlatego często porównuję to do piaskownicy, albo przedszkola, bo naprawdę tak się tu czuję.
M marok:
psychol32 psychol32, aby mnie obraził taki zwrot to musiałby to powiedziec ktos kogo cenie i szanuje a nie jakis tam ...:0
neutralny neutralny:
Nie zaczął od tego.
M marok:
adik1992 adik1992, kto jest właścicielem forum?
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, bo to kto dostał bana jest nieistotne chodziło o to że przychodzi nowy użytkownik i zaczyna od słów zamknij mordę
adik1992 adik1992:
sami narzekacie na czaty fortuny czy innych buków co się tam wyprawia. Właściciel tego forum nie życzy sobie takiego zachowania i tyle. Czy to tak trudno zrozumiec. Masz z kimś problem to go wyjasnij na PW, reszta nie musi o tym wiedziec
Thalion Thalion:
M marok, szkoda ze juz nie ma traderow :(
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, ogólnie to nie wyłapałeś o co chodziło w moim wpisie
adik1992 adik1992:
@danio4954, jest główna zasada która wymaga kultury wypowiedzi co powinno byc zrozumiałe dla dorosłych ludzi.
M marok:
nie muszę cofać, to że nie pisałem wczesniej nie znaczy, ze nie czytałem. Mimo wszystko uwazam, ze lepiej puścic to bez moderacji, 24h to nie 3 dni i zobaczymy, ja jestem pewien ze byłoby lepiej, vide traderzy.pl/to adik1992 adik1992,
adik1992 adik1992:
@gubernator_nh, chodzi mi o to co masz do mnie bo ostatnio pisałes coś innego. Dlatego chce ustalic co sie zmieniło. Możesz mi to wyjasnić na PW żeby nie robić śmietnika
neutralny neutralny:
nie, gubernator wtedy pojechał modów w swoim temacie, bo na chata miał bana
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, nie było tak że gubernator wrócił pojechał za to moda i dopiero dostał drugiego?
neutralny neutralny:
i dawid też dostał bana. Tyle, że dawid go dostał pierwszy raz na bodaj 12 godzin a dla gubernatora to była recydywa. Tego zapomniałeś dodać psychol32 psychol32, czy najlepiej oceniać wszystko bez podania powodów?
adik1992 adik1992:
M marok, cofnij sobie czat i przeczytaj od zeszłego piątku. Sporo rzeczy nie zostało usuniętych.
neutralny neutralny:
Jesteśmy w Polsce, więc powinniśmy być przyzwyczajeni, że chcemy się nawzajem pozagryzać.
psychol32 psychol32:
Pamiętam pierwszy wpis Celeste do mnie "zamknij mordę" ja się powstrzymałem ale gubernator tak go pojechał że dostał bana
M marok:
psychol32 psychol32, to na serio czy ironia?
neutralny neutralny:
@gubernator-nh szanuję, choć wtedy napisałeś o mnie coś innego ;)
psychol32 psychol32:
M marok, przecież z bez moderacji tu by kultury nie było
M marok:
ktoś narzuca ten regulamin?
M marok:
nie wiem jakie są czaty u buków, ktozuca ten regulamin?
neutralny neutralny:
M marok forum ma regulamin, nie może być samowolki, bo zrobią się czaty takie jak są u bukmacherów, same wypikane teksty.
M marok:
Panowie powtórzę jeszcze raz: nie moderujcie! kilka dni i bedzie spokój1
neutralny neutralny:
żaden nieoficjalny, to kolejny punkt którym zaczepiacie i prowokujecie, a potem płaczecie, że ktoś nie dostaje bana ...
adik1992 adik1992:
@gubernator_nh, ale ja nic nie powiedziałem. wile razy przymykałem oko na twoje zachowanie. Pisze Ci chyba z 10 razy abys powstrzymał sie od komentarzy w kierunku Dawida, inni rozumieją a ty dalej swoje. Co do 60 to za dużo chyba gal freakowych oglądasz :) Miłego wieczoru również życze.
neutralny neutralny:
🤚
neutralny neutralny:
@gubernator-nh nie pomyliłem adresów, ostatnio sam osobiście dałem Ci bana bodaj na tydzień. Fakt, że było to już dawno temu, i od tego czasu wiele się zmieniło. Niemniej jesteś jednym z najczęściej banowanych użytkowników, więc nie pomyliłem adresów.
Siara_89 Siara_89:
Podkręcacie tego Celeste, a potem się dziwicie że odwala na forum chore akcje. Przestańcie z Nim ingerować i wchodzić w dyskusję to sam się wyciszy
M marok:
adik1992 adik1992, masz uprawnienia aby nie moderować? zrób tak na kilka dni, sami sie znudza :)
neutralny neutralny:
psychol32 psychol32 punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ty piszesz na innych, inni na Ciebie. Mamy banowac wszystkich, czy nikogo?
adik1992 adik1992:
@gubernator_nh, jak chcesz coś ode mnie to zapraszam na priv chyba że wolisz omówić pewne sprawy tutaj
neutralny neutralny:
Jeden na drugiego zgania, jakbyście mieli po 15 lat, a myślę, że tyle nie macie. Kłótnie do jakich to czasem dochodzi to ręce opadają.
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, jak jak nie raz nie dwa to niektórzy nie 10 nie 20
M marok:
nawet dymy sie skończa jak poza x i y nikt wiecej sie nie włączy1
neutralny neutralny:
psychol32 psychol32 nie raz nie dwa sam byłeś tym prowokatorem, wszyscy to piszecie, jeden na drugiego, jak dzieci w piaskownicy.
adik1992 adik1992:
ciągle to pisze, jak nie będzie zaczepek to sam sie znudzi i nie będzie odpisywał. Tylko niektórzy chyba robia to celowo żeby były dymy. Bo wtedy jest "fajnie" i cos sie dzieje. Ale forum bukmacherskie nie służy do tego
psychol32 psychol32:
Mnie znowu dziwi że popuszczają wiecznym prowokatorom
neutralny neutralny:
M marok w punkt.
M marok:
nawet najgłupsza dyskusja skończy sie jak nikt w niej nie bedzie uczestniczył, nisch sobie pisza , nie bedzie reakcji to przestana, stara zasada , nie karmic trolla:)
Endwar Endwar:
O co chodzi z Celeste, bo już któryś raz czytam ;) Znam ring girl Arianne Celeste
Endwar Endwar:
Ciekawe, czy overek Sassuolo pęknie. Dobrze zaczęli gospodarze
Endwar Endwar:
L loozer22, za 50k można kupić. To nie jest jakiś wyczyn. Nie pisał, że nowe, a nowe i tak kosztuje tyle co średniej klasy Audi czy BMW, a jest tak popularne, że nikt się tak nie podnieca.
M marok:
@gubernator_nh, berseerk, po co moderatorzy to robią? tylko strata czasu i energii, chyba, ze maja taki prikaz :(
neutralny neutralny:
Największy zadymiarz na forum pisze, że modzi nie trzymają ciśnienia, dobre :)
adik1992 adik1992:
@gubernator_nh, wiele razy zwracałem Ci uwagę słownie a ty dalejsz swoje. Kreujesz się na poważnego gościa to tak postępuj bo naprawde czytając co piszesz to nie obrażając nie daleko Ci do Dawida czy tomcia co sporo osób zauważa. Macie zastrzeżenia co do mnie to pisac Adminom, są podani niżej. Czat ma byc przejrzysty a nie zbiorownisko patologi ubliżającej sobie jak na fortunie
Siara_89 Siara_89:
*taki ban mu nie grozi. Widocznie sobie zasłużyli skoro dostali. Dla mnie proste
Siara_89 Siara_89:
Zbędna dyskusja. Nikt za darmo bana nie dostaje. Jak ktoś potrafi się zachować i trzyma ciśnienie to taki sam
neutralny neutralny:
Chyba, że chodzi Ci o chat.
neutralny neutralny:
@berserk istnieje taka punktacja.
M marok:
czy ktos pamieta czat na byłym juz niestety traderzy.pl? tam nie było moderacji, tam pisał kazdy co chciał i tylko inni uzytkownicy to regulowali, moze tym torem bysmy poszli?
M marok:
Panowie, muzyka łagodzi obyczaje :) po Avinie Lee Jimy Page:
M marok:
nic nikt nie pisze to posłuchajcie :):
monte monte:
i utopili cały mecz po 1.04, co się im nie zdarzało
L loozer22:
Ok
adik1992 adik1992:
L loozer22, może miał, może nie miał, ja go osobiście nie znam. Możesz napisac do niego prywatną wiadomośc. Kiedys wspomiał coś o zdjęciach więc możesz zagadać.
monte monte:
Dziś ładny wał był w kosza imo Benfica na 21 prób za 3 trafili aż 2 cały mecz under 120 😂
adik1992 adik1992:
@berserk, w tej kwesti musiałbyś pisac do Waldiego, ale raczej nie
adik1992 adik1992:
czat przegląda bardzo dużo ludzi bo chce się dowiedzieć czegoś ciekawego odnośnie meczów, wyłapać jakiś typ albo sugestie odnośnie konkretnego spotkania i poprostu sie nie da. Na czacie pisze pewnie ok. 30 userów a forum przegląda kilkaset więc weżcie to pod uwagę. Jak chcecie z kimś pogadac to macie opcje PW a nie zaśmiecać czat rozmową która reszty nie interesuje
Do góry Bottom