supermario, no Milan oglądam na bieżąco, pisałem że kiedyś się przełamią i że z Sass im ciężko szło na San Siro. Szkoda że tylko 5 stracili. Juve nie tyle pogodzone a po prostu tak grają że fartowne wygrane po 1-0 przeplatają porażkami. Co z tego że z Atalantą starali się grać. Może i dziś odrobią - mecz zagadka nadal
milan78, w sensie że przewidziałeś żeby na nich nie grać. Juve się już chyba pogodził ze swoją sytuacją w lidze, bo inaczej tego wyniku do przerwy nie można nazwać
jeden z niszowych buków polimitował mi wszystkie sporty poza piłką. Miałem ponad 300 euro mogłem wypłacić ale postanowiłem się pobawić wczoraj dałem Barcelonę i PSV a dzisiaj za wygraną Ajax + Juve
Juventus Monza live score (and video online live stream) starts on 29 Jan 2023 at 14:00 UTC time at Allianz Stadium stadium, Turin city, Italy in Serie A, Italy.
berserk, przed chwilą włączyłem dopiero ten mecz, jak coś to sprawdzaj co jakiś czas tutaj (chyba do tego link można podać, jeśli nie to niech moderator usunie)
Ssupporter, Ty tak na serio z Origim? mało grał w 1 składzie a jak wchodził wyglądał do tej pory tragicznie wręcz. Może nie oglądałeś wcześniej jego występów ale ja napisałem jak na serio było do tej pory. Giroud bez formy po mundialu to wygląda świetnie według Divocka