berserk, to zależy od Greka. Jak powalczy i wygra seta to powinno wejść, chociaż z drugiej strony, to Tsitsipas nie serwuje jakoś bardzo dużo asów, ma sporo wygrywających serwisów, ale nie samuch asow
Ależ strasznie mi nie idzie w tym miechu. Już 1150 PLN na minusie... Zastanawiam się jak dopuściłem do takiej sytuacji, bo mam zasadę, że -300 w miesiącu i dalej nie gram
Aar0nek, wyzywałeś tutaj ludzi grających w kierunku Rakowa od Januszu bukmacherki. Poleciłeś zagrać 1X w meczu Interu. Zagrałem 1k, skoro Ty taki Żanklod w tym temacie. Nawet nie sprawdzam spotkania na flash. Idę bezpośrednio do buka zlecać wypłatę
RRosolski91, znalazłem w necie że Sopot od sezonu 17/18 przeniesiono do Krakowa i gra tam pod nazwą Proxima Kraków, ale wiem że zastanawiali sie nad fuzja z Tarnowem gdy przenosili siedzibę
adik1992, Muszyna to i Puchar Cev wygrała Sopot też się wycofał bo nie miał sponsora, a Tarnów gra na swojej licencji ale z kasą też tam kolorowo nie będzie..
Roxen, ale to jest normalne że jak nie ma PŚ w Biathlonie to niektórzy lepsi biegacze startują w zawodach w biegach. Nawet bierdalen ma wygrany konkurs w biegach. Martin Fourcade tez startował w biegach i to z całkiem dobrym wynikiem. Podobnie jest z kombinatorami gdzie czasami na MŚ startuja w skokach w drużynówce gdy brakuje skoczków
Mnie dziwi że Federica Sanfilippo która jest biathlonistką może występować w biegach narciarskich , wystąpiła w 2 w tym sezonie , przecież albo uprawia biathlon albo biegi nie powinno się pozwalać na takie coś
RRosolski91, właśnie Muszynę pamiętam jak walczyła o mistrza z Bielskiem, i grała w LM. Ale później nastąpił upadek. A drużyna z Sopotu co tez się wycofała to grają na innej licencji? Bo był temat że mieli przejąć drużynę z Tarnowa chyba i grać dalej po zrobienu fuzji. Ale to było ładnych kilka lat temu
bo właśnie widze że ta Legionovia z 1 ligi która jest na ostatnim miejscu i wszystko praktycznie przegrywała juz wygrała 3:0 z duzo wyżej notowanym klubem i czy zawodniczki z tej ekstraklasowej druzyny teraz tam przeszły?
I wygląda to tak jakby to była planowana od dawna akcja bo legionovia weszła sobie do 1 ligi ta drużynę z ekstraklasy kasujemy bo długi i ta z 1 lig teraz z zawodniczkami z ekstraklasy może wejść do ekstraklasy znowu, choć mam nadzieję że Mielec ich ogra
adik1992, to jest dobre pytanie, podobno oni działają w ramach stowarzyszenia i zawodniczki mogą teraz grać w 1 lidze, ogólnie duża patola wg mnie już w tamtym roku na polfinalach o 1 lige lts legionovia korzystała z zawodniczek z ekstraklasy
a mi niech ktos wytłumaczy jak jest z drużyną Legionovi która wycofała się z tauron ligi, a w 1 lidze kobiet jest drużyna LTS Legionovia Legionowo. Czy to sa rezerwy ekipy któa grała w najwyższej lidze czy inny klub?
Ja lubie tez obstawiac biegi, czasami wchodzą bardzo wysokie kurs np 21,00 dzis wszedł na Norweżke a Francuz co wygrał tez miał bardzo wysoki, a raz wszedł kurs 51,00 na Faehndrich jak 1 raz wygrała sprint a w nastepnych była faworytką
Roxen, musza pokazywać na otwartym kanale biegi kobiet bo jest tak chyba w ustawie od czasów jak Kowalczyk biegała, tak samo jest ze skokami że musza byc pokazywane w otwartym kanale, więc Discavery które ma eurosporty nadaje na ich mniejszym kanale