>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

jozzy22 jozzy22:
paga paga, z braku opcji zapraszam do głosowania na Xaviego na najlepszą analizę stycznia
paga paga:
Należy mu się jakaś dobra flaszka, bo jak się zdąży zagrać przed spadkami to jest kasa.
M majer04:
Xavi mocne typy wrzuca, czapki z głów
paga paga:
Xavi, kolejny dobry typ w dziale z boksem. Brawo.
Cabron Cabron:
2 hat tricki i obaj napastnicy z Grecji
High_Roller High_Roller:
I pyk overki w Atalancie poszły w to samo miejsce co dwójeczkę na wolfsvurg
Cabron Cabron:
5:5 haha
psychol32 psychol32:
Dobry mecz w Holandii już trzy łamaki w ciągu 80 minut
Cabron Cabron:
@gubernator_nh, no coś tam ogarniam
R Rosolski91:
Kurs 7-8 że wygrają mecz z Zawierciem a tu 3:0😳
R Rosolski91:
Katowice nocą.. 😎
Cabron Cabron:
High_Roller berserk, to zależy od Greka. Jak powalczy i wygra seta to powinno wejść, chociaż z drugiej strony, to Tsitsipas nie serwuje jakoś bardzo dużo asów, ma sporo wygrywających serwisów, ale nie samuch asow
High_Roller High_Roller:
Co myślicie o over 31,5 asów + podwójnych błędów w finale AO ?
High_Roller High_Roller:
Werder ładnie 1x bo Hyla dwójka grana No i btts w rakowie bo grane było brak btts
High_Roller High_Roller:
Atalanta szykuje się under bo grane overki były . Dla bezpieczeństwa zagrałem under 3.5 a nie 2.5
Siara_89 Siara_89:
Ależ strasznie mi nie idzie w tym miechu. Już 1150 PLN na minusie... Zastanawiam się jak dopuściłem do takiej sytuacji, bo mam zasadę, że -300 w miesiącu i dalej nie gram 🤔
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, jeszcze dzień u mnie trwa . Na ta chwile okej ;) założyłem tez temat w dziale kupony . Kontrowersyjny heheh
milan78 milan78:
przełamał Price i wymęczył w końcu wygraną..
milan78 milan78:
co za osioł...
milan78 milan78:
Van Duijvenbode kończ w tym legu
milan78 milan78:
Price się obudził niestety...
High_Roller High_Roller:
Chłop bez pojęcia jeszcze jak mówi to jakby spał
High_Roller High_Roller:
Co to za tuman komentuje FEN z Janiszem … o mój Boże kto go tam wepchał
Siara_89 Siara_89:
Price właśnie zamknął 170 w meczu z DVD
inkub1986 inkub1986:
paga paga, Francję jutro proszę pana
inkub1986 inkub1986:
paga paga, Jak serio to po temacie.
G general1973:
ci co grali Raków?
G general1973:
Janusze bukmacherki :D to kto to wg,aronka?
paga paga:
Idę z Twoim screenem z czatu do obsługi klienta. Ktoś sobie tam jaja robi, serio.
madman01 madman01:
Coś czuje że Bayern to przegra
paga paga:
Coś mega złego się stało. Unibet chyba źle rozliczył, bo nie widzę wpływu środków na koncie gracza 🤔
A ar0nek:
Powodzenia :ROFLMAO:
paga paga:
A ar0nek, wyzywałeś tutaj ludzi grających w kierunku Rakowa od Januszu bukmacherki. Poleciłeś zagrać 1X w meczu Interu. Zagrałem 1k, skoro Ty taki Żanklod w tym temacie. Nawet nie sprawdzam spotkania na flash. Idę bezpośrednio do buka zlecać wypłatę 👌💪
milan78 milan78:
No to mają dużo wyższe kursy niż inni na overy kartek w meczu Sporting FC Porto
Thalion Thalion:
D damianex1:
Tak liczą
milan78 milan78:
W totalbet jak jest 'Total (suma kartek w meczu) to czerwoną liczą x2 ?
Thalion Thalion:
4 remisy w naszej hehe
adik1992 adik1992:
ale się mecz w Łodzi rozkecił
Thalion Thalion:
N niewierny-janek, aa ok, dziekifajny kurs byl na Anwil widze
kaiser70 kaiser70:
A Wacek Kuchar to grał latem w reprezentacji Polski w piłkę nożną a zimą w reprezentacji hokeistów.
adik1992 adik1992:
R Rosolski91, znalazłem w necie że Sopot od sezonu 17/18 przeniesiono do Krakowa i gra tam pod nazwą Proxima Kraków, ale wiem że zastanawiali sie nad fuzja z Tarnowem gdy przenosili siedzibę
N niewierny-janek:
Thalion Thalion, w Śląsku kontuzje, wąska rotacja u zmęczenie pucharami.
R Rosolski91:
adik1992 adik1992, Muszyna to i Puchar Cev wygrała :) Sopot też się wycofał bo nie miał sponsora, a Tarnów gra na swojej licencji ale z kasą też tam kolorowo nie będzie..
adik1992 adik1992:
Roxen Roxen, ale to jest normalne że jak nie ma PŚ w Biathlonie to niektórzy lepsi biegacze startują w zawodach w biegach. Nawet bierdalen ma wygrany konkurs w biegach. Martin Fourcade tez startował w biegach i to z całkiem dobrym wynikiem. Podobnie jest z kombinatorami gdzie czasami na MŚ startuja w skokach w drużynówce gdy brakuje skoczków
Roxen Roxen:
Mnie dziwi że Federica Sanfilippo która jest biathlonistką może występować w biegach narciarskich , wystąpiła w 2 w tym sezonie , przecież albo uprawia biathlon albo biegi nie powinno się pozwalać na takie coś
adik1992 adik1992:
R Rosolski91, właśnie Muszynę pamiętam jak walczyła o mistrza z Bielskiem, i grała w LM. Ale później nastąpił upadek. A drużyna z Sopotu co tez się wycofała to grają na innej licencji? Bo był temat że mieli przejąć drużynę z Tarnowa chyba i grać dalej po zrobienu fuzji. Ale to było ładnych kilka lat temu
R Rosolski91:
adik1992 adik1992, dokładnie tak, jedynie Muszyna jak się wycofyeala to wszystkie zaległości ładnie uregulowała tak to zawsze z tym są problemy niestety
adik1992 adik1992:
R Rosolski91, no to niezły wałek, długi umorzą jak skasowali ekipę z tauron ligi i na spokojnie od nowa mozna sie bawić
R Rosolski91:
Także lts może wejść do play-off a potem to nawet z 8 miejsca można wygrać lige, przykład wisly warszawa z 3,4 lata temu
R Rosolski91:
adik1992 adik1992, tak grają w LTS i to na hali ekstraklasy, nawet widziałem logo sponsora jeszcze dziś na meczu IŁ
adik1992 adik1992:
bo właśnie widze że ta Legionovia z 1 ligi która jest na ostatnim miejscu i wszystko praktycznie przegrywała juz wygrała 3:0 z duzo wyżej notowanym klubem i czy zawodniczki z tej ekstraklasowej druzyny teraz tam przeszły?
R Rosolski91:
I wygląda to tak jakby to była planowana od dawna akcja bo legionovia weszła sobie do 1 ligi ta drużynę z ekstraklasy kasujemy bo długi i ta z 1 lig teraz z zawodniczkami z ekstraklasy może wejść do ekstraklasy znowu, choć mam nadzieję że Mielec ich ogra
R Rosolski91:
adik1992 adik1992, to jest dobre pytanie, podobno oni działają w ramach stowarzyszenia i zawodniczki mogą teraz grać w 1 lidze, ogólnie duża patola wg mnie już w tamtym roku na polfinalach o 1 lige lts legionovia korzystała z zawodniczek z ekstraklasy
Roxen Roxen:
2 rózne kluby
Roxen Roxen:
Roxen Roxen:
adik1992 adik1992:
a mi niech ktos wytłumaczy jak jest z drużyną Legionovi która wycofała się z tauron ligi, a w 1 lidze kobiet jest drużyna LTS Legionovia Legionowo. Czy to sa rezerwy ekipy któa grała w najwyższej lidze czy inny klub?
Roxen Roxen:
Ja lubie tez obstawiac biegi, czasami wchodzą bardzo wysokie kurs np 21,00 dzis wszedł na Norweżke a Francuz co wygrał tez miał bardzo wysoki, a raz wszedł kurs 51,00 na Faehndrich jak 1 raz wygrała sprint a w nastepnych była faworytką
adik1992 adik1992:
Roxen Roxen, musza pokazywać na otwartym kanale biegi kobiet bo jest tak chyba w ustawie od czasów jak Kowalczyk biegała, tak samo jest ze skokami że musza byc pokazywane w otwartym kanale, więc Discavery które ma eurosporty nadaje na ich mniejszym kanale
Do góry Bottom