bo właśnie widze że ta Legionovia z 1 ligi która jest na ostatnim miejscu i wszystko praktycznie przegrywała juz wygrała 3:0 z duzo wyżej notowanym klubem i czy zawodniczki z tej ekstraklasowej druzyny teraz tam przeszły?
I wygląda to tak jakby to była planowana od dawna akcja bo legionovia weszła sobie do 1 ligi ta drużynę z ekstraklasy kasujemy bo długi i ta z 1 lig teraz z zawodniczkami z ekstraklasy może wejść do ekstraklasy znowu, choć mam nadzieję że Mielec ich ogra
adik1992, to jest dobre pytanie, podobno oni działają w ramach stowarzyszenia i zawodniczki mogą teraz grać w 1 lidze, ogólnie duża patola wg mnie już w tamtym roku na polfinalach o 1 lige lts legionovia korzystała z zawodniczek z ekstraklasy
a mi niech ktos wytłumaczy jak jest z drużyną Legionovi która wycofała się z tauron ligi, a w 1 lidze kobiet jest drużyna LTS Legionovia Legionowo. Czy to sa rezerwy ekipy któa grała w najwyższej lidze czy inny klub?
Ja lubie tez obstawiac biegi, czasami wchodzą bardzo wysokie kurs np 21,00 dzis wszedł na Norweżke a Francuz co wygrał tez miał bardzo wysoki, a raz wszedł kurs 51,00 na Faehndrich jak 1 raz wygrała sprint a w nastepnych była faworytką
Roxen, musza pokazywać na otwartym kanale biegi kobiet bo jest tak chyba w ustawie od czasów jak Kowalczyk biegała, tak samo jest ze skokami że musza byc pokazywane w otwartym kanale, więc Discavery które ma eurosporty nadaje na ich mniejszym kanale
dobra wystarczy, kolega Dawid sobie odpocznie od czatu na chwile. Jak ktoś też chce przerwę to nie da znac bo sie znowu przedszkole robi. Od rana jeden i ten sam temat wałkowany i te same wpisy