>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
R Rosolski91, no to niezły wałek, długi umorzą jak skasowali ekipę z tauron ligi i na spokojnie od nowa mozna sie bawić
R Rosolski91:
Także lts może wejść do play-off a potem to nawet z 8 miejsca można wygrać lige, przykład wisly warszawa z 3,4 lata temu
R Rosolski91:
adik1992 adik1992, tak grają w LTS i to na hali ekstraklasy, nawet widziałem logo sponsora jeszcze dziś na meczu IŁ
adik1992 adik1992:
bo właśnie widze że ta Legionovia z 1 ligi która jest na ostatnim miejscu i wszystko praktycznie przegrywała juz wygrała 3:0 z duzo wyżej notowanym klubem i czy zawodniczki z tej ekstraklasowej druzyny teraz tam przeszły?
R Rosolski91:
I wygląda to tak jakby to była planowana od dawna akcja bo legionovia weszła sobie do 1 ligi ta drużynę z ekstraklasy kasujemy bo długi i ta z 1 lig teraz z zawodniczkami z ekstraklasy może wejść do ekstraklasy znowu, choć mam nadzieję że Mielec ich ogra
R Rosolski91:
adik1992 adik1992, to jest dobre pytanie, podobno oni działają w ramach stowarzyszenia i zawodniczki mogą teraz grać w 1 lidze, ogólnie duża patola wg mnie już w tamtym roku na polfinalach o 1 lige lts legionovia korzystała z zawodniczek z ekstraklasy
Roxen Roxen:
2 rózne kluby
Roxen Roxen:
Roxen Roxen:
adik1992 adik1992:
a mi niech ktos wytłumaczy jak jest z drużyną Legionovi która wycofała się z tauron ligi, a w 1 lidze kobiet jest drużyna LTS Legionovia Legionowo. Czy to sa rezerwy ekipy któa grała w najwyższej lidze czy inny klub?
Roxen Roxen:
Ja lubie tez obstawiac biegi, czasami wchodzą bardzo wysokie kurs np 21,00 dzis wszedł na Norweżke a Francuz co wygrał tez miał bardzo wysoki, a raz wszedł kurs 51,00 na Faehndrich jak 1 raz wygrała sprint a w nastepnych była faworytką
adik1992 adik1992:
Roxen Roxen, musza pokazywać na otwartym kanale biegi kobiet bo jest tak chyba w ustawie od czasów jak Kowalczyk biegała, tak samo jest ze skokami że musza byc pokazywane w otwartym kanale, więc Discavery które ma eurosporty nadaje na ich mniejszym kanale
Roxen Roxen:
No, nie wiedziałem ze taki kanał istnieje nawet
Thalion Thalion:
O co chodzi ze Slaskiem w kosza??
adik1992 adik1992:
Roxen Roxen, na Metro i to od początku sezonu
Roxen Roxen:
Ja zawsze myslalem ze pokazują tylko w Eurosport 1 i 2 a pokazują na innym kanale tez, dzis np nie pokazywali w Eurosporcie
adik1992 adik1992:
Roxen Roxen, ja
Roxen Roxen:
Ktos oglada biegi narciarskie w TV? Bo dzis cos odkryłem
Waldi1979 Waldi1979:
adik1992 adik1992:
jak to jest w fortunie, jezeli wygrana przekracza 2280 zł to nie daja casha na taki kupon?
adik1992 adik1992:
Roxen Roxen, nie rozliczone jeszcze, ale będzie minus. Liczy sie kazdy smatch zawodnika. Nie musi wygrać tym uderzeniem punktu.
High_Roller High_Roller:
4 w tej połowie 4 w drugiej i zrobione
High_Roller High_Roller:
21 minuta 9 rożnych inter ciśnie
High_Roller High_Roller:
Poszedł over 16.5 rożnego w interze po 1.90
Roxen Roxen:
adik1992 adik1992, weszło ci Rybakina o1,5 uderzeń znad głowy? Co się zalicza do uderzeń zna głowy?
Ori1995 Ori1995:
barca znów 1-0 xd
husarz22 husarz22:
Turbo Grosik z golem
Psychosocial Psychosocial:
M Mendieta1992, miło..pozdrawiam
M Mendieta1992:
Psychosocial Psychosocial, ja skorzystałem, super robota,dzięki
Psychosocial Psychosocial:
Ktoś pobrał moje typy z Irlandii Północnej? Zagrałem mega bezpiecznie ale wchodzi na miętko
milan78 milan78:
Ok. Dzięki
adik1992 adik1992:
milan78 milan78, chyba nie
milan78 milan78:
adik1992 adik1992, da się ignorować jakiegoś usera tylko na czacie?
B bartek2701:
High_Roller High_Roller:
i po masóweczce na wolfsburg....
adik1992 adik1992:
dobra wystarczy, kolega Dawid sobie odpocznie od czatu na chwile. Jak ktoś też chce przerwę to nie da znac bo sie znowu przedszkole robi. Od rana jeden i ten sam temat wałkowany i te same wpisy
L loozer22:
Mi się wydaje że ten Dawid bierze jakieś leki na szajbę i po prostu nie które rzeczy do niego nie docierają
psychol32 psychol32:
Dobra znikam bo wjechały procenty i zaraz coś się wymknie spod kontroli
psychol32 psychol32:
Cieszę się bardzo, życzę dużych wygranych
psychol32 psychol32:
Napisałem w pierwszej połowie że będzie remis i się remisem skończyło
psychol32 psychol32:
@DawidAlbicelestes95, ty naprawdę masz zryty łeb
psychol32 psychol32:
Brawo Raków, remisie siedzi
R Rosolski91:
Bedni w top formie grał w Modenie i Zenicie, co do kadry się zgadzam ale może dlatego że nikt mu nie dał takiej 100% szansy
R Rosolski91:
@DawidAlbicelestes95, pisanie że Bednorz to półka niżej niż Semeniuk tu się mocno nie zgadzam
Roxen Roxen:
mnie nie dziwi Nilufer nie jest taki słaby ma trenera dobrzego Heynena i Eczacibasi napewno bez Boskovic jak to bywa w meczach ze słabszymi
A ar0nek:
Jeszcze 20x napiszesz ze Perugia i zaksa izi to pójdzie ignor. Ile można, skoro i tak już turki ci uwalily kupon
Roxen Roxen:
nie bedzie overu bo Krejcikova/Siniakova wygrają pewnie one są za dobre
Roxen Roxen:
nie wątpei w finale szlema ja zis dałem ze nie bedzie w meczu Sabalenki po 1,30
Roxen Roxen:
+ brak medycznej w meczu Krejcikova/Siniakova 1,39 pewniak
Roxen Roxen:
wejdz w Tenis specjalne a nie w mecz Djokovic-Tsitsipas
L loozer22:
Mam wrażenie że jesteś przytłoczony jakimiś przypalami przez bukmacherke i teraz jest taki płacz przez łzy
Roxen Roxen:
jest 120min i 240 jeszcze
Roxen Roxen:
zeby ponad 180h to by musialy byc 4 sety
L loozer22:
Teraz już nie ma co zbierać
L loozer22:
Trochę szkoda że tak upadłeś bo pamiętam jak za dawidabarcy wydawales się normalny
L loozer22:
Serio Dawid jesteś jaki drugi tomcioomen
Roxen Roxen:
Tenis zakłady specjalne , jest jeszcze 1,70 ze nie bedzie medicala w meczu Djokovicia
Roxen Roxen:
@DawidAlbicelestes95, bierzesz jutro te pewne 1,30 i 1,39?
milan78 milan78:
Moderatorzy chyba nie przeglądają czatu za często dzisiaj
A ar0nek:
Ile można powtarzać w kółko to samo :eek:
Do góry Bottom