>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

C cichybob:
@gubernator_nh, jesli ty jestes z tych normalnych, to masz racje.
High_Roller High_Roller:
Thalion Thalion, No ja np myśle ze zarabiają za dużo bo nic szczególnego nie robią - takie jest moje zdanie . I to czy oglądane raz w miesiącu Real czy raz United niczego nie zmienia bo są ludzie którzy kupi 6 koszulek w sezonie czy inne gadżety …
C cichybob:
Znowu ? kolego ?
High_Roller High_Roller:
C cichybob, nie sadze abyśmy byli kolegami . Znowu ludzi w błąd wprowadzasz
Thalion Thalion:
Borsuk ale oni nie pracuja dla panstwowej firmy, nie placimy im my z naszych podatkow to dlaczego mialbym myslec czy duzo czy mało zarabiają
C cichybob:
High_Roller berserk, przerazasz mnie kolego
High_Roller High_Roller:
C cichybob, tak wnioskuje bo jeslinuwazasz ze za dużo to jie rozumiem twojego pierwszego wpisu
C cichybob:
High_Roller berserk, nie wiem ile ty masz lat, ale co ty za bzdury piszesz. jak moglo ci wyjsc z tej krotkiej dyskusji, ze uwazam czy zarabiaja za duzo czy za malo
High_Roller High_Roller:
I to ze zarabiają tak dużo to wina oglądających mecze ?
High_Roller High_Roller:
C cichybob, czyli rozumiem ze uważasz ze piłkarze zarabiają za mało ? 😂 zwłaszcza ci z naszej ligi
C cichybob:
High_Roller berserk, dobry gosc jestes. twoja znajomosc swiata i marketingu wynosi rowne 0. brawo
Thalion Thalion:
To tak jak to babeczki płaczą dlaczego nie zarabiaja tyle samo, no z prostej przyczyny bo ich nikt nie ogląda i sie na tym nie zarabia a jesli nawet to o wiele mniej
High_Roller High_Roller:
Thalion Thalion, dlatego coraz więcej klubów tonie w długach ?
High_Roller High_Roller:
C cichybob, tez na lewym streamie oglądałem i dalej krytykuje - powinni to rozwiązać
Thalion Thalion:
Płacą tyle piłkarzom bo widocznie im sie to oplaca, wlasciciele klubow to nie instytucje charytatywne to są biznesy itd itp
C cichybob:
po pierwsze piracki stream pierwszy raz sie pojawil w dyskusji. Po drugie, ty jestes gosciem, ktory jednego dnia krytykowal fame mma, zeby nastepnego dnia go ogladac.
inkub1986 inkub1986:
ci od sztuki nic nie robią...
High_Roller High_Roller:
C cichybob, co ma do tego oglądanie meczu na pirackim streamie do tego żeby gracze zarabiali mniej ?
Thalion Thalion:
Cabron Cabron, dziwne jakies pojecie "nic nie robi dla swiata" jakbys sie zaczal przygladac to wiekszosc ludzi nic nie robi dla swiata, co z aktorami, piosenkarzami, maklerami,duchownymi, całe rzesze urzedasow panstwowych, ktorzy nic nie robia itd itp
C cichybob:
gdzie to w ogole analogia, o czym ty piszesz
C cichybob:
cooo
High_Roller High_Roller:
W sumie dobrą opcja było by płacić tylko wtedy gdy jest się zdrowym . A wtedy kiedy chorym to nie . Szybciej by nas leczyli :)
High_Roller High_Roller:
A przecież płaci
High_Roller High_Roller:
C cichybob, idac Twoim tokiem myślenia to zdrowy nie powinien płacić za służbę zdrowia 😂
C cichybob:
Cabron Cabron, to zawsze smiesznie sie czyta jak ktos pisze o tym, ze inni powinni lepiej zarabiac niz pilkarze, po czym idzie ogladac kolejny mecz pilki noznej. eh ludzie ludzie
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, grypa żołądkowa wczoraj dopadła więc bez pączków dzisiaj
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, na dziś dobrego to tylko pączki :)
High_Roller High_Roller:
4-0 popyrin dostaje . Złaź z kortu łamago
High_Roller High_Roller:
362 koleś w rankingu bo bije jak dziecko
High_Roller High_Roller:
Popyrin odwala popelinę
S skazany10:
Nie wiem jak można stawiać na taką Romę jak oni mogą mieć wywalone na te puchary
High_Roller High_Roller:
Cabron Cabron, zgadzam się . Redukcja płac i oni by i tak grali w piłkę bo nic innego nie potrafią
Cabron Cabron:
T ThandalBTC, ciężko. Roma Mourinho to wyrachowana drużyna. Mogą wygrać jedna bramka, czy zremisowac
Cabron Cabron:
High_Roller berserk, wiadomo. Świat od dawna jest pojebany, bo jak może ktoś, kto kopie piłkę i nic nie robi dla świata zarabiać miliony euro rocznie. I tu mówimy o przeciętnych zagranicznych piłkarzach. Każdy lekarz, strażak, budowlaniec itp powinien zarabiać większe pieniądze, bo bez nich nie byłoby by nic. Jednak niestety świat jest jaki jest i nic się już na to nie poradzi
T ThandalBTC:
Salzburg jebnie rome dzisiaj?
S supporter:
@gubernator_nh, ok myslalem ze grasz pre na Lazio, choć mimo to nie do konca jestem pewien czy Lazio postawi na dalsza gre w pucharze konferencji kosztem mozliwej straty szansy walki o LM czy ogolnie pucharow w przyszlym sezonie
S supporter:
@gubernator_nh, na juve jest niezly kurs na zwyciestwo i na brak straconej bramki co jest w ich zasiegu, a Lazio bym raczej omijał
High_Roller High_Roller:
psychol32 psychol32, bodo -1,5 gola
psychol32 psychol32:
Witam. Co dobrego na dzisiaj?
High_Roller High_Roller:
Cabron Cabron, Ciebie obchodzi kogo oni kupią i jak będą grać ? Mnie w ogóle . Niech bogacze bankrutują jeden za drugim bo te płace dla zawodników i pieniądze za transfery to jest gruba przesada
Cabron Cabron:
High_Roller berserk, ta niech kupią pół Europy i dalej będą chuja grać. Przecież oni za półtorej roku zrobią wyprzedaż, bo te transfery nic nie zmienia
S skazany10:
Zjeck snickersa i przestan gwiazdorzyc
guriii guriii:
Myślałem że bvb wypuści mój kupon z wizji wygranej
R Rosolski91:
BVB 🥰
High_Roller High_Roller:
Kibel ….
power30 power30:
Kobel co wyjął
High_Roller High_Roller:
Jest !! Hahah weszło
milan78 milan78:
A Massa słabo z kartkami w Belgii
kubam kubam:
wystarczy że jakiś Hiszpan sędziuje i już cyyyyk, 10 kartek
High_Roller High_Roller:
Przydał by się jeden spalony w Chelsea ale będzie dupa z tego
power30 power30:
co to dla nich +100 baniek :D
High_Roller High_Roller:
Nowy drogba by był
High_Roller High_Roller:
Chelsea powinna wyciągnąć z napoli Nigeryjczyka ;)
Thalion Thalion:
Dzisiaj to podarowali te bramki City, wszystko po błeda h z tyłu
psychol32 psychol32:
Arsenal gra dobrze tylko zrobiły się problemy z finalizacją akcji
power30 power30:
Jorginho "podaj do tyłu"...
kubam kubam:
Thalion Thalion, no typ jest przecież mega przeciętny, nic dziwnego że Chelsea go oddała, dlatego się śmieję że od razu zjadł formy Arsenalu
High_Roller High_Roller:
Thalion Thalion, arsenal ma jeszcze trudne mecze . Już powinni się skupić żeby z top 4 nie wypaść . Moim zdaniem po mistrzu już jest . Jedyna opcja ze city zostanie ukarane ujemnymi punktami
power30 power30:
akurat Chelsea w porównaniu do PSG jest to w stanie odwrócić w dwumeczu
Thalion Thalion:
kubam kubam, ale ż3 co? Że zły omen czy co ? Heh
Do góry Bottom