Thalion, No ja np myśle ze zarabiają za dużo bo nic szczególnego nie robią - takie jest moje zdanie . I to czy oglądane raz w miesiącu Real czy raz United niczego nie zmienia bo są ludzie którzy kupi 6 koszulek w sezonie czy inne gadżety …
berserk, nie wiem ile ty masz lat, ale co ty za bzdury piszesz. jak moglo ci wyjsc z tej krotkiej dyskusji, ze uwazam czy zarabiaja za duzo czy za malo
To tak jak to babeczki płaczą dlaczego nie zarabiaja tyle samo, no z prostej przyczyny bo ich nikt nie ogląda i sie na tym nie zarabia a jesli nawet to o wiele mniej
po pierwsze piracki stream pierwszy raz sie pojawil w dyskusji. Po drugie, ty jestes gosciem, ktory jednego dnia krytykowal fame mma, zeby nastepnego dnia go ogladac.
Cabron, dziwne jakies pojecie "nic nie robi dla swiata" jakbys sie zaczal przygladac to wiekszosc ludzi nic nie robi dla swiata, co z aktorami, piosenkarzami, maklerami,duchownymi, całe rzesze urzedasow panstwowych, ktorzy nic nie robia itd itp
Cabron, to zawsze smiesznie sie czyta jak ktos pisze o tym, ze inni powinni lepiej zarabiac niz pilkarze, po czym idzie ogladac kolejny mecz pilki noznej. eh ludzie ludzie
berserk, wiadomo. Świat od dawna jest pojebany, bo jak może ktoś, kto kopie piłkę i nic nie robi dla świata zarabiać miliony euro rocznie. I tu mówimy o przeciętnych zagranicznych piłkarzach. Każdy lekarz, strażak, budowlaniec itp powinien zarabiać większe pieniądze, bo bez nich nie byłoby by nic. Jednak niestety świat jest jaki jest i nic się już na to nie poradzi
@gubernator_nh, ok myslalem ze grasz pre na Lazio, choć mimo to nie do konca jestem pewien czy Lazio postawi na dalsza gre w pucharze konferencji kosztem mozliwej straty szansy walki o LM czy ogolnie pucharow w przyszlym sezonie
Cabron, Ciebie obchodzi kogo oni kupią i jak będą grać ? Mnie w ogóle . Niech bogacze bankrutują jeden za drugim bo te płace dla zawodników i pieniądze za transfery to jest gruba przesada
Thalion, arsenal ma jeszcze trudne mecze . Już powinni się skupić żeby z top 4 nie wypaść . Moim zdaniem po mistrzu już jest . Jedyna opcja ze city zostanie ukarane ujemnymi punktami