Tyle szumu zawsze robi tutaj wiec się zaciekawilem i wszedłem w Jego temat , a tutaj lipaaaa straszna . Kursy na zdarzenia których nie ma ... tak jak pisałem , na +3.5 ja znalazłem kurs 1.35 gdzie u Tomcia na plus 1.5 było 1.7 , gdyby tak było to w jeden dzień byłbym zarobiony
Aarczibald666, a ja właśnie się zastanawiałem, że zawsze w tym floorball jego w każdym meczu na over 1,5 w pierwszej tercji jest 1,70. W każdym meczu. I często wchodziło. Teraz wszystko jasne
@tomcioomen666, a Ty mówisz ze masz kurs na zdarzenie ze po 1 tercji +1.5 bramki masz kurs 1.7 .... w bet City o którym pisałeś w ogole nie można było postawić ilości bramek po 1 tercji ...
@tomcioomen666, w historii bezpośrednich spotkań pomiędzy ekipami NIGDY nie padło poniżej 1.5 bramki a padało ich średnio jeszcze więcej niż w ostatnich spotkaniach obu ekip
@tomcioomen666, coś tu nie gra , sprawdziłem ostatnie 5 spotkań jednej i drugiej ekipy i nie zdarzyło się nigdy żeby padło poniżej 1.5bramki ... a średnio pada ich około 4
daze do tego, ze to nie miejsce by udowadniac innym kto jaki typer jest bo tu akurat takich nie znajdziesz, graj swoje, wrzucaj tasmy, nie tlumacz sie innym, to forum publiczne, zawsze sie ktos przypi...