>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

B bartek2701:
Głównie jednemu, każdy ma coś za uszami :)
B bartek2701:
Cipas to torba jest, w najwazniejszych momentach mu czajniczek nie robi jak jednemu uzytkownikowi tutaj
kubam kubam:
brawo cipas, bardzo fajnie wyrzucasz te piłki, jedna za drugą
czaro82 czaro82:
jak cipas nie ogarnie tego jakimś cudem w tym taju to niestety ale marne szanse na powrót w trzecim
psotnick psotnick:
Więc z kim on tu ma przegrać?
psotnick psotnick:
Wczoraj przeczytałem że Djokovic ma 9 tytułów AO przy 9 finałach w których był. 9/9 niezła skuteczność w jakimkolwiek turnieju a co dopiero Szlemie, bilans meczów 88-8. Nieźle.
jozzy22 jozzy22:
@gubernator_nh, znów Brugia?!
kubam kubam:
psotnick psotnick, to samo miałem wrażenie, zero agresji w tamtej wymianie, chyba serio myślał że Djoko się obsra przy i zepsuje
kubam kubam:
set prawdy dla Greka
psotnick psotnick:
Dziwny ten Cicipas.. ma setbola, przy drugim serwie Djoko.. to chłop gra baloniki w środek kortu.. Przeciez tu powinien być atak i ryzyko przy kazdym uderzeniu. Myślał że mu Djokovic podaruje seta i sam wywali w aut?
adik1992 adik1992:
@rondani, już sie robi :)
adik1992 adik1992:
i nie musisz odpowiadać, ważne abyś to przeczytał i zrozumiał
adik1992 adik1992:
@DawidAlbicelestes95, i sam zaczynasz wpisami zaczepnymi. Nie musisz pisac jak przebiega typ który postawiłeś. Nie wiem czy tego nie zauważasz ale takim zachowaniem jesteś dla 90% osobą irytującą i Twoje zamiary przynoszą skutek odwrotny. Podałeś typ raz na czacie i naprawde wystarczy. Jak ktoś będzie chciał podziękowac to się do Ciebie odezwie.
milan78 milan78:
ja poczekam na składy na te spotkania najpierw
kubam kubam:
Monza*
kubam kubam:
milan78 milan78, no własnie w meczu z Atalantą to Juve nie grało z kontry, jak Allegri by zagrał skrzydłami np. Chiesa i di Maria to byłoby spoko, Mozna ogólnie słabiutka, ostatnio w pucharze Juve potrafiło 2 wsadzić, to w lidze też powinni tym bardziej że potrzebują wygranych
milan78 milan78:
Atalanta gra ostatnio ofensywnie a Juve lubi grę z kontry. Monza w sumie też niby atakuje sporo ale czy na Juve tak wyjdą? Nie zdziwi mnie tu nawet remis/Monza ;) zresztą ten mecz jak i mecz Milan-Sassuolo to zagadki spore
kubam kubam:
milan78 milan78, po ostatnim meczu z Atalantą mam wielkie nadzieję
milan78 milan78:
kubam kubam, Lazio spoko, mogą 2 wsadzić Violi ale Juve? Ja bym się bał o jakieś 1-0 :p
kubam kubam:
Lazio over 1.5 po 2.20, zmontuje do tego jeszcze juve over 1.5 po 1.70
czaro82 czaro82:
korzymo korzymo, dziś dzień remisów w Serie A
supermario supermario:
Thalion Thalion, Sociedad to bardzo nie wygodny rywal, w dodatku w formie, zawsze tam bramki strzelają, a Real wydaje mi się bez formy, w dodatku 3 dni temu grali ciężki puchar z dogrywką, paliwa trochę mniej w baku
Thalion Thalion:
supermario supermario, wtedy beda tracic juz 6 pkt, nie wiem czy lidze zalezy żeby Barca tak odjechała
milan78 milan78:
supermario supermario, wiem o tym, Milan z kolei jest fatalny w ofensywie ostatnio a obrona podobnie jak Sassuolo. Ja meczów Milanu nie obstawiam na ich wygraną z wiadomych powodów. Oby Ci typ wszedł jeśli zagrasz ich wygraną :)
supermario supermario:
korzymo korzymo, dlaczego tak sądzisz ?
supermario supermario:
Real dzisiaj nie wygra IMO
korzymo korzymo:
czyżby to dziś pierwsza przegrana Napoli u siebie?
supermario supermario:
milan78 milan78, tylko Sassuolo miało wtedy lepszych zawodników IMO, to może Milan strzeli 2 gole, Sassuolo ma dziurawą defensywę jak ser szwajcarski
milan78 milan78:
Milan kiedyś się przełamie i wygra pewnie i wysoko ale kiedy to będzie..? Sassuolo na San Siro ostatnio im bardzo nie pasowało
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, chyba bez trenera póki co
milan78 milan78:
supermario supermario, tylko to Sassuolo to jest dziwny zespół..potrafią grać taką padakę że szok a jak przyjdzie mecz z Milanem, Juve, Interem to grają mecz sezonu czasem,
psychol32 psychol32:
Żeby nie było to bym tej piłki nie ruszał gdyby nie limity na inne sporty ale ze wczoraj zacząłem zabawę all in to lecimy dalej
supermario supermario:
grali beznadziejnie
supermario supermario:
milan78 milan78, nie ale widziałem ostatnie mecze Sasuolo
psychol32 psychol32:
Na wyjeździe Z Monza przegrali. Dzisiaj muszą zmazać plamę
milan78 milan78:
jeszcze Milan bez Bennacera dzisiaj
psychol32 psychol32:
Wielki chłop a biega jak sarenka :LOL: :LOL: :LOL:
kubam kubam:
psychol32 psychol32, no za czasów juve to był rzeźnik, jakby znowu tak odpalił to spoko
milan78 milan78:
supermario supermario, widziałeś ostatnie mecze Milanu?
supermario supermario:
@gubernator_nh, dlaczego nie grać Milanu ?
psychol32 psychol32:
No i kontuzje
psychol32 psychol32:
Pogba to magik jeden z moich ulubionych zawodników ale nie wykorzystany potencjał
kubam kubam:
wraca Vlaho i Pogba, aczkolwiek ten drugi to raczej nie jest wzmocnienie
kubam kubam:
@danio4954, ostatni mecz z Atalantą zupełnie inne podejście do gry mieli, ofensywnie
psychol32 psychol32:
@danio4954, zadzwoń i zapytaj
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, Ajax to bierze na przełamanie. Ponad 3 miechy bez wygranej, trenera pogonili, inne zespoły odjeżdżają. Poza tym już pograne za 650 euro w dublu z Juve
milan78 milan78:
to on nawet pisze kiedy idzie do łazienki? :D
milan78 milan78:
@rondani, a niech sobie pisze co chce, i tak tego nie odczytam ;) ja z nim raczej nie dyskutowałem ale po prostu jak wejdę na forum to nie chce na czacie widzieć jego wpisów non stop
milan78 milan78:
@danio4954, no tego Dawid95 coś tam, już mam dosyć gościa
milan78 milan78:
kubam kubam, dzięki za odp
kubam kubam:
milan78 milan78, tylko Ty jego postów i wpisów nie widzisz
milan78 milan78:
jak kogoś dałem do ignorowanych to on też moich postów na forum i na czacie wpisów nie widzi?
czaro82 czaro82:
... ja mam pograny remis i widzę w tym sporą szansę
czaro82 czaro82:
... czemu mamy nie grać masz jakąś czutkę na dwójkę w tym meczu 🤔
Cabron Cabron:
Alcaraz to jest chyba jedyny tenisista z młodego pokolenia, który obecnie mógłby postawić się w finale Djokovicowi
High_Roller High_Roller:
5.5
High_Roller High_Roller:
Dzisiaj bramki gidsela i handena w finale bo linie na nich niskie
High_Roller High_Roller:
mam over 15,5 asów + Df tsitsipasa juz jest 6 -> 5+1
High_Roller High_Roller:
tak mysle
High_Roller High_Roller:
Legia ogarnie dzisiaj i zmniejszy strate do rakowa
Do góry Bottom