Wczoraj przeczytałem że Djokovic ma 9 tytułów AO przy 9 finałach w których był. 9/9 niezła skuteczność w jakimkolwiek turnieju a co dopiero Szlemie, bilans meczów 88-8. Nieźle.
Dziwny ten Cicipas.. ma setbola, przy drugim serwie Djoko.. to chłop gra baloniki w środek kortu.. Przeciez tu powinien być atak i ryzyko przy kazdym uderzeniu. Myślał że mu Djokovic podaruje seta i sam wywali w aut?
@DawidAlbicelestes95, i sam zaczynasz wpisami zaczepnymi. Nie musisz pisac jak przebiega typ który postawiłeś. Nie wiem czy tego nie zauważasz ale takim zachowaniem jesteś dla 90% osobą irytującą i Twoje zamiary przynoszą skutek odwrotny. Podałeś typ raz na czacie i naprawde wystarczy. Jak ktoś będzie chciał podziękowac to się do Ciebie odezwie.
milan78, no własnie w meczu z Atalantą to Juve nie grało z kontry, jak Allegri by zagrał skrzydłami np. Chiesa i di Maria to byłoby spoko, Mozna ogólnie słabiutka, ostatnio w pucharze Juve potrafiło 2 wsadzić, to w lidze też powinni tym bardziej że potrzebują wygranych
Atalanta gra ostatnio ofensywnie a Juve lubi grę z kontry. Monza w sumie też niby atakuje sporo ale czy na Juve tak wyjdą? Nie zdziwi mnie tu nawet remis/Monza zresztą ten mecz jak i mecz Milan-Sassuolo to zagadki spore
Thalion, Sociedad to bardzo nie wygodny rywal, w dodatku w formie, zawsze tam bramki strzelają, a Real wydaje mi się bez formy, w dodatku 3 dni temu grali ciężki puchar z dogrywką, paliwa trochę mniej w baku
supermario, wiem o tym, Milan z kolei jest fatalny w ofensywie ostatnio a obrona podobnie jak Sassuolo. Ja meczów Milanu nie obstawiam na ich wygraną z wiadomych powodów. Oby Ci typ wszedł jeśli zagrasz ich wygraną
supermario, tylko to Sassuolo to jest dziwny zespół..potrafią grać taką padakę że szok a jak przyjdzie mecz z Milanem, Juve, Interem to grają mecz sezonu czasem,
@gubernator_nh, Ajax to bierze na przełamanie. Ponad 3 miechy bez wygranej, trenera pogonili, inne zespoły odjeżdżają. Poza tym już pograne za 650 euro w dublu z Juve
@rondani, a niech sobie pisze co chce, i tak tego nie odczytam ja z nim raczej nie dyskutowałem ale po prostu jak wejdę na forum to nie chce na czacie widzieć jego wpisów non stop