>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

P Ptaku22:
To Henka 0% :D
P Ptaku22:
To dawaj do Krakowa skoczymy na browar do Gubernatora zanim Cię zamkną ewentualnie w Krakowie jest Kobierzyn :cool:
adamo80 adamo80:
P Ptaku22, przecież pisał kilka dni temu, że do wariatkowa...
P Ptaku22:
Gdzie wyjeżdżasz ?
P Ptaku22:
Jak tam handel truskawy sprzedane ?
P Ptaku22:
Oby siadło 😈
P Ptaku22:
Tomcio 76 bodajże
P Ptaku22:
Waldi 79 rocznik pewnie xd
Thalion Thalion:
Tomcio mówił że 46
P Ptaku22:
No wiem śmieje przecież :cool:
Thalion Thalion:
@gubernator_nh, widać w podobnym wieku jestesmy :sneaky:
P Ptaku22:
Dziadek :ROFLMAO: :p
P Ptaku22:
Teraz tam podobno już pic nie mozna dobrze że skończyłem studia wsam raz jak się covid zaczął :ROFLMAO:
P Ptaku22:
Kurla pewnie grubsze imprezy niż moje na miastecsku AGH xd
adamo80 adamo80:
Był cały temat i zapisy itd. Jedni podwozili innych z różnych miejscowości, inni pociągami dojeżdżali...
adamo80 adamo80:
Ludzie wypłacali kasę z kart prepaid podłączonych do buków i szli do monopolowego... :ROFLMAO:
P Ptaku22:
No ja jestem od miesiąca ale to szczegół xd
adamo80 adamo80:
Jesteście na forum od 2 lat więc nawet nie wiecie, że dawniej były w wakacje zloty forumowe... Wynajmowane domki itd, ale było za dużo dymu i już nie ma... :ROFLMAO:
P Ptaku22:
Wiadomo zapraszamy do Krakowa niech zmieni otoczenie może wyjdzie mu to na zdrowie :cool:
P Ptaku22:
Hahaha świat jest mały :ROFLMAO:
P Ptaku22:
Ja już w KRK ale tam teraz brzydko ma być bo leje cały czas za to w KRK sztos pogoda :)
P Ptaku22:
Blisko Alma tower rondo młyński mam minutę do stadionu Wieczystej Peszko annzywo widziałem
P Ptaku22:
Aha no to oddasz polskim dzieciom czy coś
P Ptaku22:
:ROFLMAO: :cool: czemu nie przyjęli ?
P Ptaku22:
Kurla to będę musiał do Gorlic jeździć na bilarda i kręgle tam nie ma tłumów przynajmniej
P Ptaku22:
No tak do Podkarpacia jest 10 km około :ROFLMAO: :ROFLMAO:
P Ptaku22:
Można zrobić jeszcze Tomek niech wpadnie z Oleśnicy 😈 😈 :cool: :ROFLMAO:
P Ptaku22:
Na kręgle i bilard do plazy kiedyś chodzilem :ROFLMAO:
P Ptaku22:
Gorlice
P Ptaku22:
Co tam w tej Plazie teraz się dzieje ?
P Ptaku22:
No teraz mieszkam w KRK ale pochodzę z mniejszego miasta w Małopolsce
P Ptaku22:
No wiem bo nie grają :ROFLMAO:
P Ptaku22:
Kiedy jakieś piwo w KRK gubernator ? :devilish: :ROFLMAO: :cool:
P Ptaku22:
Na dzisiaj Watford dwujka pewnjaczek
adamo80 adamo80:
Waldi1979 Waldi1979, wp od samego początku zlikwidowało możliwość dodawania komentarzy z uwagi na prowokacje rosyjskie ze strony służb dezinformacji z Rosji
Waldi1979 Waldi1979:
za chwilę zaczną się bany, ostatnie ostrzeżenie dla wszystkich!!!
Waldi1979 Waldi1979:
na większości stron za "takie dyskusje" bez żadnego słowa wytłumaczenia 90% miała by bany od razu, tu widocznie za bardzo jesteśmy wyrozumiali
mmatips mmatips:
Waldi1979 Waldi1979, To jakie typy na dzisiaj ? ;)
Waldi1979 Waldi1979:
nie popadajmy w paranoję, od zawsze pisałem trzymajmy się tematyki forum, jak ktoś odczuwa mocną potrzebę wygadania się o polityce, covis, lgbt czy innych sklrajnych tematach to niech znajdzie forum o takiej tematyce i tam dyskutuje do woli, a tu zostańmy przy bukmacherce
Waldi1979 Waldi1979:
czy to, że ktoś ma inne zdanie i np allegro też ustawiło sobie kolor flagi w logo to te same osoby ida i w każdym komentarzu wyzywają innych lub nie kupują?
Waldi1979 Waldi1979:
ale czy my bronimy komuś mieć inne zdanie? chodzi o poziom dyskusji, który w drażliwych tematach zawsze sprowadza się do wyzwisk itd
Waldi1979 Waldi1979:
tu jest zawsze tak samo, ktoś zacznie kilka wymiana zdań, po chwili leca już przekleństwa i inne epitety, a później pretensje, że są bany itd jak poziom dyskusji na poziomie komentarzy onetu czy innych podobnych portali
mmatips mmatips:
Waldi1979 Waldi1979, oczywiście zgadzam się co do dyskusji o typach i sporcie ale ustawieniem loga sami pokazaliście co wy o tym myślicie a są ludzie którzy myślą inaczej :) i jak to pogodzić ?
Waldi1979 Waldi1979:
to nie jest powód dla którego pojawiają się na forum, dlatego niech dyskutują o sporcie, to co kto mysli to niech zostanie jego indywidualną sprawą, albo niech dyskutuje w innych miejscach
mmatips mmatips:
Waldi1979 Waldi1979, jak mają skończyć jak sami prowokujecie kolorem loga na forum …
P Ptaku22:
:ROFLMAO: :mad: :devilish:
Waldi1979 Waldi1979:
skończcie z polityką na czacie, bo nikomu to na dobre nie wyjdzie, było mówione nie raz, że pewnych tematów lepiej nie poruszać, bo kulturalnej dyskusji tu nie będzie, czyszczę czat i zmieńcvie temat na mecze, typy itd
Ori1995 Ori1995:
1 depresja presja, 2 problemy z psychiką
Ori1995 Ori1995:
@gubernator_nh, Napisałem w temacie jej życie jej wybór, także luz. Osaka,Sabalenka ma np problem i to poważny, a i tak grają
P Ptaku22:
Mogła by pozyczyc parę złotych na Buczka oddam jak wygram :ROFLMAO: :devilish: 🤑 :cool:
psychol32 psychol32:
4:0
Ori1995 Ori1995:
Bardziej śmieszne, że Barty jest zmęczona tenisem w wieku 25 lat, gdy w tym wieku tenisiści wchodzą na wyższy poziom
Ori1995 Ori1995:
robak007 robak007 ranking w Tenisie Damskim ma tak znaczenie jak to co zjem na śniadanie :D
P Ptaku22:
:cool: 🤑 :devilish:
P Ptaku22:
@tomcioomen666, po ile tróskawkji ?
psychol32 psychol32:
Collingwood @2.70 Uni cisną mocno
psychol32 psychol32:
robak007 robak007, chyba tak to nie działa
robak007 robak007:
Ashleigh Barty idzie na emeryturę!!! Iga będzie WTA nr 1👏👏👏👏
ENDRULA ENDRULA:
witam