guriii, sporo ludzi które znało młodego Murana mówiło że prywatnie jest całkowicie inny gdy jest sam bez ojca. A z tymi narkotykami to grubo przed powstaniem fame mma i inny gral był nakrecony jak leżał przed klubami po narkotykach bez kontaktu. Po ostatniej walce niby mówili że mam miec zabieg a pojawiały się wiadomości że jest na odwyku. Jak widać nie pomogło
Mnóstwo ludzi popełnia samobójstwo przez presję, stres itp w jakimś korpo do którego pcha się kilkanaście osób na jedno miejsce i nikt z tym nic nie robi
guriii, nie wiem i ty tez nie wiesz , wiem że sobie nie radził z hejtem i o tym mówił różnym osobą , sięgał już po grube prochy. będą kolejni tylko czekac , ten łatwy hajs ich niszczy bo ze sportem to nie ma nic wspolnego
DawidAlbicelestes95 do końca nie jest to mecz o pietruszkę tylko dla Eczibasi jest to dość ważne spotkanie grają o 3 punkty na lepsze rozstawienie w daleszej części fazy.
tworza sztuczne konflikty zeby wypromowac te swoje gale , ludzie w to wierza , później wylewa sie fala hejtu na takiego murana czy innych i ci siegają po narkotyki uzywki tabletki
ostatnio tutaj krytycznie wypowiedziałem się o fame mma i frikach, mam nadzieje że po dzisiejszej smierci Murana wyleje się na nich fala krytyki i ktoś zamknie te federacje raz na zawsze
Boskovic myślami gdzieś indziej,bo trzęsienie ziemi w turcji....o czym ty piszesz....to nasze z chemika też są myślami gdzieś indziej bo w głowie mają tragedię z Turcji.Belchatow też myślami gdzieś indziej