>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

M marok:
@rondani, ale miewasz jakies info od nich jak bedzie?:)
M marok:
@rondani, a ma to jakies przełozenie na trafność typów?
M marok:
@rondani, ok czyli londek to slepa uliczka, a jak to było z tymi twoimi wejsciami to szatni klubów premir lique
High_Roller High_Roller:
oj Gladbach to nie wykręci overa
High_Roller High_Roller:
@rondani, nie masz tam jakiś ziomków co mają bilety na ufc w marcu ?
High_Roller High_Roller:
@rondani, ty z UK ?
M marok:
@rondani, ktoś tu pytał czy rozwozisz pizze w londynie, co odpowiedziałeś?
High_Roller High_Roller:
już sobie zrobiłem AKO : betis + Legia + Tybura + lewis
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, tamtego to szkoda nawet ratować , sam odpadnie , cięzki przypadek , wszystko wiedzący typ :)
M marok:
@gubernator_nh, nikogo nie naprowadzisz na właściwe tory jak on nie potrafi czytac ze zrozumieniem :( porady dla tomcia i celeste to marnowanie czasu i miejsca na forum :(
deepred deepred:
Irving dzisiaj nie gra, bo "łydka go boli" 😂
neutralny neutralny:
Skończcie to żale i porady życiowe.
High_Roller High_Roller:
codziennie piszesz że odchodzisz ze z soba skończysz ... tak zachowuje sie facet ? takim czymś dowodzisz tylko tego że jesteś strasznie słabym człowiekiem i mentalnie to upadłeś juz dawno... przestań lamentować , swiat nie jest taki zły jak ci sie wydaje i się ogarnij człowieku . miej na uwadze że sa ludzi którzy maja jeszcze bardziej przewalone niż ty
High_Roller High_Roller:
@tomcioomen666, ale czego Ty oczekujesz od ludzi ? dlaczego uważasz że mają Cię w dupie ? co chcesz żeby robili ? płakali z tobą i się żalili czy co ? to że ty nie spotykasz takich ludzi co niewiadomo co od nich chcesz wymagać to nie znaczy że wszyscy takich ludzi spotykają ? może czas zacząć pracowac nad sobą i więcej wymagac od samego siebie a później od innych na około ? przestań się mazac , stawaj na nogi i bądz jak facet a to ty bedziesz miał ludzi w dupie :)
High_Roller High_Roller:
B bartek2701, adziwisz się ? jak on się tam zachowuje jak tutaj to każdy albo mu docina albo omija go bokiem
B bartek2701:
@tomcioomen666, co się dzieję? Znowu ci docinali na targu?
S supporter:
dalej revolut widnieje na Uni jako możliwość wpłaty
S supporter:
jaką kartą ?
S supporter:
@danio4954, stranie ograniczony jest ten Unibet pod tym wzgledem :( na około tzn, doładować przykładowo betlica i przelać z tąmtąd na revoluta ?
S supporter:
@danio4954, jaśniej ? bo nie trybie :D zależy mi na doładowaniu Unibetu ale wydaje mi sie że nie ma opcji
deepred deepred:
psychol32 psychol32, Westbrook to za mało, muszą dołożyć picki. Problem w tym, że Lakers prócz Westbrooka nie mają żadnych assetów (Westbrook też nim nie jest, w dodatku spada jego kontrakt po tym sezonie). Chyba, że mają zamiar ruszyć Davisa, ale raczej w to wątpię.
deepred deepred:
S supporter:
Jest jakaś opcja doładowac Unibet za pomoca Paysafecarda ? na muchbetter sie nie da.. revoluta tez nie doładuje psc .. jakis inny pomysł ?
B bartek2701:
@gubernator_nh, chce wszystkich rypac
psychol32 psychol32:
Niby w walkę może się włączyć Adelaida ale potrzebuje wygranej 22 punktami i porażki Perth
psychol32 psychol32:
Pod uwagę jest brana różnica punktów i tu tylko oczko na korzyść Melbourne
psychol32 psychol32:
Jutro w Australii walka o ostatnie miejsce w play-off. Dwie drużyny z takim samym bilansem 14-13
psychol32 psychol32:
deepred deepred, kogo Lakers mogliby zaoferować za niego? Westbrooka ;)?
adik1992 adik1992:
deepred deepred, ile Lebronowi brakuje do rekordu punktowego?
B bartek2701:
@tomcioomen666, Co sie dzieje ze taki nerwowy ?
deepred deepred:
Ale obstawiam, że chce pograć z LeBronem, na którego psioczył, ale obok którego grał swoją najlepszą koszykówkę i jego odpały były redukowane do minimum. Na tym poziomie już raczej nie chodzi o kasę, a o pierścienie.
deepred deepred:
psychol32 psychol32, co do Irvinga.. "też chciałbym to wiedzieć, Stefan"
power30 power30:
Generacja piłkarzy też się wyczerpuje
adik1992 adik1992:
Liverpool niech szuka trenera na następny sezon. Klopp juz nic nie ulepi z tych graczy. Wypaliła sie formuła
D dazol3:
No to biorę handi -1 do przerwy, szkoda że Bayern sgta piach bo prawie zawsze po kursie 3.5 wchodził
D dazol3:
Schalke dostanie dzisiaj łomot?
C czary-mary:
@wilku1407, nie mam tej kategorii prawa jazdy ;) zdecydowanie bardziej chodziło o mi o przegląd mediów społecznościowych i forum siatkarskich
power30 power30:
C czary-mary, co do mnie pijesz, typu na Kędzierzyn nie podawałem
C czary-mary:
Tak ciężko zweryfikowac kto nie uczestniczy w treningach albo chociaz to kto nie siadł dzień wczesniej do autokaru na wyjazd?ześniej
power30 power30:
Akurat transmisji jeszcze nie było
C czary-mary:
Podałeś pół minuty przed meczem, gdy zawodnicy już stali na boisku... Brawo
power30 power30:
Zresztą podałem przed meczem że g o nie będzie..
power30 power30:
A czy ja podawałem typ na ZAKSE? Widzę odbita piłeczka, za Schulza
C czary-mary:
Nie zachorował*
C czary-mary:
Wysoką gorączka jest chyba wystarczającym powodem, aby zawodnika zabrakło w kadrze meczowej. Następnym razem lepiej sprawdzaj info o ewentualnych absencjach. Bednorz nie zachował dzisiaj...
power30 power30:
N niewierny-janek, tutaj bardziej powodu nie było by nie grał, musiało się coś wysypać. W sumie dowiedziałęm się pare min przed meczem
N niewierny-janek:
power30 power30, znawca powinien wiedzieć takie rzeczy
monte monte:
-10 po 1H na mecz pograne, a przed połową są już 44:31 do tyłu, wtf
monte monte:
Oradea w kosza to jakiś żart
power30 power30:
Pany Bednorz nei grał, a to już wytłumaczenie :)
psychol32 psychol32:
N niewierny-janek, to zauważyłem.
N niewierny-janek:
psychol32 psychol32, też wszystkim dobrze życzę, tylko on ma taki sposób bycia, że najpierw wszystko powinno pójść gładko, jak po maśle, a na koniec zawsze znajdzie wytłumaczenie niepowodzenia typu
psychol32 psychol32:
N niewierny-janek, no trudno ja jestem za tym by każdy wygrywał.
N niewierny-janek:
psychol32 psychol32, dzisiaj umoczona Zaksa w dziale siatkówki
psychol32 psychol32:
Dawid z coraz większym rozmachem. Ako już pod 200 podchodzi
M marok:
One Step Beyond wygrał, cipa ze mnie że taka asekuracja, jutro c.d.n. :)
M marok:
za 20 minut 15.36 Lingfield, place 3, One Step Beyond, tak aby nie kończyć dnia remisem :)emisem
High_Roller High_Roller:
psychol32 psychol32, Real środkiem pola ich zje . Do tego benfica powinna pewnie awansować a Bayern z psg do przemyślenia
psychol32 psychol32:
High_Roller berserk, ja liczę na to że będzie co oglądać
High_Roller High_Roller:
Tyle ze Real to drużyna LM jest ;) ale już 1.83 na awans
Do góry Bottom