PPtaku22, nie pytaj bo za chwilę będziesz miał zarzut, że prowokujesz, a potem ci mod napisze jaki z ciebie... jak się gdzieś kiedyś przyznałeś jaki masz zawód...
ranczo0123, co do tomka to się zapytałem normalnie bo się na tym zna najlepiej z nas wszystkich, a za chwilę jak zacznie się armageddon na rynku warzyw i owoców to zobaczymy jak będzie potrzebny
ranczo0123, starałem się jak umiałem żeby pomóc. Jaki dokładnie mój post miałeś na myśli ? Pamiętam, że udzielałem się w temacie gdzie dziewczynie buk nie wypłacił ok 20k i miałem zdanie jak inni (w tym czynni prawnicy lub przedstawiający się za takich) i jeszcze w kilku... Zdania były podobne więc nie jest chyba ze mną tak źle...
adamo80, no i pokazywales w tej pomocy, ze nie masz zielonego pojecia o prawie a przyczepilem sie do ciebie za podsmiechujki do tomcia i jego biznesie targowym ktore powoli zaczynaja mnie draznic bo widze tutaj codziennie kogos kto go pyta o jakies ceny warzyw itp
ranczo0123, więc owszem nie znam się tak jak zawodowy adwokat bo nie jestem w zawodzie od wielu lat (o czym wielokrotnie pisałem), ale znam się bardziej niż przeciętny Kowalski bo skończyłem prawo i wciąż to moja jedna z wielu pasji...
ranczo0123, jesteś modem więc nie zaraportuję Ciebie do Ciebie, ale to było niepotrzebne ! Nie udzielam żadnych porad prawnych na forum ani w realu. Pisałem na forum kilka razy bo chciałem pomóc ludizom, któych wydymały buki i pisałem to co sam wiem... Koniec tematu...
@tomcioomen666, w sumie to dla tej branży może być niezły okres bo zapowiadane są spore wzrosty ceny warzyw i owoców więc jak masz dojścia do dobrych i tanich dostawców możesz w tym roku nieźle zarobić czego Ci życzę