>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Drużyny, którym nie chce się grać, powinny mieć przed meczem odejmowane punkty.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Mecz Roma - Milan to kolejny najgorszy mecz piłki nożnej jaki widziałem w ciągu ostatniego miesiąca. 0 celnych strzałów, 1 rożny, jakieś śmieszne 6 fauli z obu stron.
p-z. p-z.:
Benzyna
gonza gonza:
Benzema otłukuje Almerię
Pablito91 Pablito91:
Co zrobił Brecel szacun
D dzidzok:
Sabalenka to wk za ten Stittgart i moze tu wygrac
Ori1995 Ori1995:
Tak samo było w sumie wtedy z Linette, gdzie szła jak burza, trafiła na Sabe i troche zderzenie z siłą
gonza gonza:
Brentford strzelać
scotratez scotratez:
adik1992 masz racje z Sabalenką
scotratez scotratez:
Gauff jest totalnie przereklamowana, podobna spina była na Sloane Stephnes, Gauff nie potrafi grać z wymagającymi rywalkami
Ori1995 Ori1995:
oconelll :D
adik1992 adik1992:
Gauff np w 16 urodziny była w top 50. Jak narazie to jeden finał szlema na koncie i 3 wygrane turnieje niższej rangi, bez wielkiego tytułu. Także róznie sie te kariery mogą toczyć. Ale na pewno kolejna do obesrwowania.
adik1992 adik1992:
w kolejnej rundzie Sabalenka to będzie test jak poradzi sobie z mocno bijącą. Świątek jak wchodziła do seniorskiego tenisa to miała problemy. Chocby z Giorgi która ją zdemolowała w AO.
scotratez scotratez:
Andreeva urzekła mnie już w pierwszej rundzie ale czekałem na mecz z Haddid wtedy już nie miałem oporów ją zaproponować. Dziewczyna może tu namieszać
adik1992 adik1992:
potoczy*
adik1992 adik1992:
Andreeva o tej wygranej jest w top 150. Świątek w wieku 16 lat była poza top 600. Do top 150 awansowała w lutym 2019 czyli 3 miesiące przed 18-stką. Zobaczymy jak potowczy sie kariera Mirry.
scotratez scotratez:
Dziękuję, staram się pomóc
inkub1986 inkub1986:
scotratez scotratez, Świetne typy!
inkub1986 inkub1986:
Badosa dziś zupełnie inny dzień
scotratez scotratez:
Mam nadzieję że ktoś skorzystał z typu na Andreeve
slomiany400 slomiany400:
Ciekawe czemu jak się pojawił warszawski celebryta to znowu gnój na czacie xD
M mcz:
Andreeva vs Swiatek dawac mi juz ten mecz
MichaelCorleone MichaelCorleone:
teraz też jak ktoś się przyjebuje do moich typów warto zerknąć za ile je zagrałem, bo typy za 10zł no cóż to tak średnio żeby o czymkolwiek ważyły. Nie bój się, mój temat będzie na plus daj mi trochę czasu
4 miesiące prowadzilem temat i byłem tam na plus, więc jak na logike przeciwieństwa moich typów mogą dać jakiś zysk . rusz głową naprawdę
@gubernator_nh., ja się na nikim nie wyżywam. Trzymamy sztame to ukracaj napinki na mój temat i tyle, jakby ktoś na twojego kochanego psychola napisał że jest konfidentem to byś tu forum rozniósł :LOL: a na bzdury na mój temat śmieszkujesz bo bzdurą jest że przeciwieństwa moich typów dają hajs
'Corek 'Corek:
Jeżeli już musiał bym wybierać to win Astralis, ale osobiście nie zainwestuje w to ani złotówki
'Corek 'Corek:
Ori1995 Ori1995, saw ostatnio walczy nawet z topką, z drugiej strony Astralis lepsze na papierze i mocno w kratkę, gl ograli w dwóch a wcześniej z tragicznym nipem w plecy
madman01 madman01:
1 strzał nottingham i gol
'Corek 'Corek:
madman01 madman01, i tak ma być
madman01 madman01:
U siebie
madman01 madman01:
Brentford z takimi leszczami w plecy
'Corek 'Corek:
Ciężko mi powiedzieć, nie grał bym tutaj nic.
Ori1995 Ori1995:
1,65 to astralis nowe takie yy jest a saw nw jak gra
'Corek 'Corek:
Ori1995 Ori1995, a jakie tam są kursy na mapę S?
inkub1986 inkub1986:
WTA1000
inkub1986 inkub1986:
Wygrywasz 2 ITF-y i stajesz się faworytką do tytułu w turnieju ;)
Ori1995 Ori1995:
'Corek 'Corek, astralis czy saw mapa lepiej, jakbyś grał
Thalion Thalion:
A rondel pusal ze niby liga spuscic Nottingham
'Corek 'Corek:
Nottingham raz
B bartek2701:
'Corek 'Corek, Jak widzisz dzisiaj GP w Gorican ?
'Corek 'Corek:
A wy co robiliście w 16 urodziny? 😆
M mcz:
heh set Linette, no niestety zawsze źle
Ori1995 Ori1995:
Znaczy ja ich nie grałem, tylko z tych kursów śmieszkuje, że mogę to tak nazwać. Bo od AO zacząłem w tych normalnych turniejach zwracać na to uwagę i w sumie, jakby zrobić wyliczenie % to te kursy co wymieniłem to w 80 % przegrywają. Kurs ustala buk, ale no śmiesznie to z mojej strony wygląda.
adik1992 adik1992:
Ori1995 Ori1995, grać Augera na ziemi i to z Lajovicem, który w formie to trzeba mieć nerwy. Co do Ostapenko to ja jej mecze omijam szerokim łukiem bo może wygrać seta 6:0 jak i przegrać 0:6 jak dziś. Nigdy nie wiadomo co sie wylosuje.
Ori1995 Ori1995:
Auger,Ostapenko, Evans 1.75 kurs x3 i x3 papa ogólnie zauważyłem że te faworyci po tych kursach 1.73-1.76 w meczach 50/50 przeważnie przegrywają :ROFLMAO:
adik1992 adik1992:
dziś Andreeva ma 16 urodziny. Jak na debiut w cyklu WTA to wygląda bardzo pewnie. Dobre warunki, zmienia kierunki a do tego jest siła w tak młodym wieku. Ostatnio kursy na faworyta w meczu były gdy grała tak młoda zawodniczka były na Igę. Zobaczymy czy też się tak rozwinie.
#10 #10:
Powrót z 1:4 do 5:4, własny licznik , 6 perfekcyjnych lotek i pomyłki na singlach 😭
#10 #10:
Kurde ej oglądał ktoś Cullena w darta? 😔
S spider-official:
Gubernator Ty też założyłeś nowe konto? Co z starym?
O oth:
Fajne macie problemy.... zamiast sobie pomagać
ale nie wiedziałem, że jest zapis w regulaminie tematów ze statami, że trzeba każdy typ rozliczać, od dziś będę to robił. pzdr
@gubernator_nh., ja to samo, nie rozkręcaj po prostu napinek następnym razem a raczej je tamuj i nie będzie takiego spamu na czacie. pozdrawiam miłego dnia
'Corek 'Corek:
Kusi mnie Madzia po 2,40
B brajan82, to fakt, uciekam bawcie się tam sami
czytaj ze zrozumieniem
B brajan82:
Don Corleone nie spinaj się. Zawsze ktoś się przyczepi do twoich analiz. Takie życie. Raz się wygrywa a raz nie. Każdy gra nie swoje typy na własna odpowiedzialność przecież.
@gubernator_nh., nie mówie żeby się czepiał tylko że równie dobrze może to robić
@gubernator_nh., nic mówie jak zrobie, mam wkurw..jący dzień i tyle a jakieś kasztany 7postowe które mają żal że Resovia nie wygrała z 2:0 meczu tutaj mnie prowokują no co zrobić
'Corek 'Corek:
MichaelCorleone MichaelCorleone, ja nie znawca a dziś 2/2 wczoraj 4/4 pre
okej macie to jak w banku, że ze swojego tematu nie wychodze skoro i tak nikt nie czyta tych analiz to po co się męczyć i dawać jakieś argumenty, no idiotyzm czysty. dlatego dziena i tak postąpie
Do góry Bottom