westerlo u siebie 4:2 z union,3:3 z gentem, brugge na wyjezdzie w plecy z np ooostende,derbow nawet nie mogli wygrac przeciwko cercle brugge, juz dwa razy trenera w tym sezonie zwalniali,graja piach roku
brugia to nie wiem ale ja bym się niezdziwił jakby Napoli oddało, może nie porażka ale remisik z Veroną. Benfica tez może oddać, choć nie wiadomo czy wierzą jeszcze w LM
ktos kiedys zwyczajnie na strefie typera na fortunie dał cynk na dokladny wynik 3:2 w jakiejs niskiej lidze brazylijskiej i takim wynikiem zakonczylo sie spotkanie
Aalex.bp, dortmund stracił te 3 bramki ze stuttgartem w bardzo dziwny sposób. wygląda jakby po bramce dla hoffenheim był telefon z Monachium do Dortmundu
ale ten milan jesst zdałniony, wystawili jakis drugi skład na bologne bo myslą ze powalcza w napoli, ja uwazam ze napoli u siebie siadzie na nich i bedzie 80% posiadania pilki i jakis gol wpadnie a potem to juz historia
Villarreal strzela bramkę która nie powinna zostać uznana, ewidentny stempel na obrońcy w polu karnym, w każdym cywilizowanym piłkarsko kraju gdzie jest Var ta bramka nie została by uznana, to są już jaja do potęgi co wyprawiają tu sędziowie
Valladolid powinien już grać w 10, wejście do tyłu i trafił w nogę, to jest druga żółta na spokojnie w większości lig, nie wiadomo z jakich względów nie w tym meczu, niezłe jaja,