>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
deepred deepred, wszystko fajki na sztuki, gemy na sztuki, nie musisz odrazu całego seta kupować 😂
deepred deepred:
adik1992 adik1992, może mają fajki na sztuki
adik1992 adik1992:
a Fritz co sprzedał mecz. Chyba na jednym targu z Sabalenką i Sakkari handluje. Miał Fritz 6:3 4:3 40:0 przy swoim podaniu, na Zhanga było pewnie z 30 i przegrał 6:7 6:7. Kolejna niespodzianka w 1/4 po Altmeierze.
mrbrightside mrbrightside:
haha dobry skrót SakkariL( widac ze sie stara
Thalion Thalion:
"Mamy ekstra rząd i super prezydenta a wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy...." taka piosenka kiedys była ;)
adik1992 adik1992:
deepred deepred, wydaje mi się że Sakkari 1 set sprzedała, 2 kupiła a trzeci jeszcze się targuje z Begu.
deepred deepred:
Sprzedała jak nic, a potem kupi.
Sakkari teraz ładnie oddała podanie 4 niewymuszone pod rzad i cyk
A andyvelxaero:
W Belgradzie na Eurolidze dziś dobry kocioł :)
adik1992 adik1992:
Kiwior w wyjściowym to Arteta juz pogodził się z brakiem mistrzostwa ;)
p-z. p-z.:
Trzymam kciuki za Kiwiora moze w takim meczu zagra na dobrym poziomie
High_Roller High_Roller:
Barcelona bez strzału celnego a z Legii się śmiejecie 😋
Sakkari handelek bedzie
inkub1986 inkub1986:
Sakkari wejdzie
R rocky18:
High_Roller berserk, zacznie najwcześniej ale czy skończy najpóźniej to sie okaże
High_Roller High_Roller:
Jeszcze w perspektywie walki o mistrza brał bym pod uwagę to kto wcześniej z Europy odpadnie :) rakow będzie chyba grał najdłużej i zacznie najwcześniej ? Czy się mylę
High_Roller High_Roller:
adik1992 adik1992, właśnie dlatego ze w poprzednich latach rakow nie zdobywał mistrza to trzymał się w topie . Zobaczysz teraz po zdobyciu mistrza ze będzie środek tabeli . Myśle następny sezon Lech może zdobyć mistrza Legia druga nie wiem kto 3/4 ale celuje ze pogoń i może jakiś beniaminek odpali jak to jest w zwyczaju
C cichybob:
Wiadoo czy Kovacevic gra dzisiaj w Zawierciu ?
adik1992 adik1992:
Mówię czas pokaże. Zobaczymy jak ważny był Papszun. Jak przebudują drużynę w lecie. Wiadomo że taki sezon jak ten z taką przewagą się pewnie nie powtórzy, ale jeżeli będą w czołówce i konsekwentnie umacniac w topie to już będzie dla nich dużo
yrek yrek:
I brawo. Na tym dyskusja powinna sie zakonczyc ;) tym czasem Polska wygrywa z Włochami 💪
mrsmith mrsmith:
nie rozumiemy się, chodzi mi o tendencje i wlasnie tak jest że takie wystrzały pojawiają się gdy te silne zespoły mają gorsze sezony
adik1992 adik1992:
ale dlaczego mamy się porównywac do innych lig. Raków ma inny plan na prowadzenie klubu. Nie kopiuje od innych tylko robi po swojemu. To dlaczego ma byc jak u innych
mrsmith mrsmith:
Nic się nie bój Wisła awansuje, a Wisła nie jest jednosezonowa, rozkradli to spadła
mrsmith mrsmith:
zobacz na inne ligi nawet
adik1992 adik1992:
ja jako kibic Wisły marzę by mój klub był takim jednosezonowcem w najbliższych latach z tyloma pucharami. Tylko najpierw trzeba awansowac do ekstraklasy
mrsmith mrsmith:
ale tak jest zawsze w takich klubach, to nie jest wróżenie
adik1992 adik1992:
ale tu nie chodzi kto kogo kibicem, tylko by nauczyć się doceniać innych pracę. Może już niczego nie wygrają, a może zdominują lige na kolejne 5 lat. Czas pokaże. Nie lubie takiego wróżenia, że teraz będzie zjazd bo tak. Legia miała odjechać. Lech miał odjechać i jakoś różnicy w lidze nie widac a budżetu zdecydowanie większe.
mrsmith mrsmith:
yrek yrek, dobre :)
mrsmith mrsmith:
jetem z Krakowa :) :)
yrek yrek:
adik1992 adik1992, daj sobie spokój. Kibica ległej nie przekonasz bo to to inny system myślenia 🤣
mrsmith mrsmith:
ta bo sezon slaby. Bedzie weryfikacja w pucharach
adik1992 adik1992:
mrsmith mrsmith, bardzo słaby mistrz który zdominował lige z dugą najlepszą średnią pkt w 21 wieku.
'Corek 'Corek:
Astralis zamyka w dwóch
adik1992 adik1992:
mrsmith mrsmith, popatrz ile tytułów w ostatnich 20 latach zdobyła taka Pogoń Szczecin, która ma dłuższą historię gry w ekstraklasie, ma stadion, większe miasto
mrsmith mrsmith:
wg mnie to bardzo słaby mistrz
mrsmith mrsmith:
zobaczymy
Thalion Thalion:
Zgadzam sie z adikiem, chlopaki z Rakowa juz sporo zdobyli i ciagle w czołowce od kilku sezonow
mrsmith mrsmith:
oni następnego mistrza zdobędą za 48 lat i tak to wygląda generalnie wszędzie
adik1992 adik1992:
wyprzedarze miały byc juz 2 lata temu i rok temu a jakoś Ivi kontrakt przedłużył, tak samo Kovacevic czyli najlepsi w klubie. Teraz może coś zmienią, nie wiem jaką wizje będzie miał nowy trener, ale przekonamy sie pewnie za rok. Jeżeli będą w top 4 i zagrają w pucharach to będzie utrzymanie poziomu
mrsmith mrsmith:
Ja im życzę jak najlepiej ale prawdopodobnie będzie mega zjazd tak jak i innych podobnych. To są drużyny jednosezonowe
yrek yrek:
mrsmith mrsmith, i co z tego nawet jak? Lepiej aby ciagle 2 kluby grały wszedzie o mistrzostwo? W bundeslidze jest ciekawie?
adik1992 adik1992:
mrsmith mrsmith, jednosezonowym wystrzałem to był Piast, Zagłębie Lubin czy GKS Bełchatów a nie Raków który na 4 sezony 3 razy w top 2 ligi i PP wygrane
mrsmith mrsmith:
a takich przekładów to ja mogę do jutra tu podawać
yrek yrek:
Ale wy tu pieprzycie czasami. A jakby stracili mistrzostwo 2-3 kolejki przed końcem to by ich drogo to mistrzostwo nie kosztowało? Poza tym tym nie jest powiedziane, że nowy trener bedzie miał gorszy pomysł na grę. I transfery do klubu też mogą robić
mrsmith mrsmith:
Deportivo la coruna też tak miało i co teraz :)
mrsmith mrsmith:
tak jest to drużyna jednosezonowa.
adik1992 adik1992:
mrsmith mrsmith, Raków gra obecnie 4 sezon w ekstraklasie. 2x vice mistrzostwo, 1x mistrzostwo, 2x Puchar Polski, 1x finał, 2x Super Puchar i piszesz że Raków to drużyna jednosezonowa. To każdej drużynie życzę aby była taka jednosezonowa
dspk666 dspk666:
to ten sam przykad co Dyskopolia czy Amica. nie da sie bez kibicow
mrsmith mrsmith:
potem jest wyprzedaż co lepszych, norma
mrsmith mrsmith:
nawet nie o to chodzi, po prostu są to zespoły jednosezownowe tak jest też w innych ligach
High_Roller High_Roller:
mrsmith mrsmith, drogo ich będzie ten mistrz kosztować w sensie rakowa
dspk666 dspk666:
Raków fajnie rokował, ale teraz juz bedzie zjazd. Choc jeszcze miesiac temu powiedzial bym inaczej. W koncu musialo sie spipprzyc,bylo zadobrze
mrsmith mrsmith:
dokładnie tak
High_Roller High_Roller:
mrsmith mrsmith, szkoda tylko ze Legia nie podjęła rękawic o mistrza ale mistrz już był przegrany na jesieni i czym pisałem nie raz
mrsmith mrsmith:
chodzi mi o raków oczywiście
mrsmith mrsmith:
High_Roller berserk, takie drużyny są jednosezonowe zawsze
High_Roller High_Roller:
M mcz, nie z tym prezesem i właścicielem
adik1992 adik1992:
teraz czekać na opinie ekspertów jak decyzja Papszuna wpłynęła na losy tego finału
M mcz:
legia to miala odjezdzac za hajs z LM
Do góry Bottom