plebs, Lewandowski i picie jakoś jedno nie psuje do drugiego . Jakbym miał go porównać do alkoholu to byłby jakims drinkiem z parasolką lutym przez Angola na wakacjach który siedzi przy stoliku z nogą założona na kolano
massimo, ale mowilem już nie raz . Przecież macie opcje ignoruj . Kliknij . Ja tak na kilku zrobiłem i się nie pocę bo nie widzę tego co piszą a co mi No wcześniej nie pasowało
Jeszcze jak orawilniak wyskoczyłaś ze jesteś w Polsce i pójdziesz nankomende z dowodem żebym uwierzył w autentyk wiec już mi to śmierdziało a teraz jak wyjechałeś z kurczakiem za 12 zł to jestem pewien ze chciałeś mnie na bilety przerobić
massimo, i znowu tworzysz historie a to uważam za prowokacje . Nie kupiłem bo po tyle samo były na stronie . Po co mam kupować od kogoś kogo nie znam jak na stronie były po tyle samo końcem końców nawet nie miałem czasu jechać na mecz
ranczo0123, ale czy tylko ja prowokuje ? Serio widzisz tutaj tylko mnie ? Przecież ja na polowe prowokacji na meczu Legii nie reagowałem jakoś przeżyje jak ty to mówisz założę nowe konto i udam ze to nie ja
Na warunkowym tu siedzisz, prowokujesz i jeszcze dalej cos mi tu bedziesz ujadal? Chcesz miec przerwe od czata? A przypominam jutro ruszaja puchary jak ty to przezyjesz zastanow sie
plebs, masz historie czatu. Zobacz ostatnie pół godziny i zobacz kto tutaj przeklinał i kto mnie obrażał . Nawet na to nie reaguje a później wciska się wszystkim ze to ja kogoś obrażam
Oczywiście napisałem to dla beki a ten sobie screena zrobił i będzie to powtarzał za każdym razem . Ja Gibraltar dużo rzeczy pisze ze już znalazł byś coś nowego