>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

plebs plebs:
w 80 min gram na Girione
High_Roller High_Roller:
Pitym *
plebs plebs:
mnie
High_Roller High_Roller:
plebs plebs, Lewandowski i picie 😂 jakoś jedno nie psuje do drugiego . Jakbym miał go porównać do alkoholu to byłby jakims drinkiem z parasolką lutym przez Angola na wakacjach który siedzi przy stoliku z nogą założona na kolano 😂
plebs plebs:
barca nic bie gra
plebs plebs:
zara girona jebnie
plebs plebs:
hahsgaga
plebs plebs:
Lewy pije jak Polacy na Swieta hahahs
plebs plebs:
High_Roller berserk, no no każdy ma marzenia
High_Roller High_Roller:
Girona tego nie wygra . W Hiszpanii już była w tej kolejce bombeczka na Cadiz ;)
plebs plebs:
y
plebs plebs:
i w strone gironu
plebs plebs:
80 min
plebs plebs:
wiec ostatni mecz bo każdy ma
plebs plebs:
a barca h***a gra
plebs plebs:
1 rynek
plebs plebs:
wiec chce trafić
plebs plebs:
High_Roller berserk, niunius ja mam 200 gratis
High_Roller High_Roller:
plebs plebs, mam jeszcze jakieś ochłapy z weekendu na buku to zagram rożne plus gol w tym meczu
plebs plebs:
a barca nie chce strzelać
plebs plebs:
kazdzy ma kupon i ostatni mecz na barce
plebs plebs:
to wałek leci
plebs plebs:
czekam na kurs
plebs plebs:
dnb
plebs plebs:
girona wygra
High_Roller High_Roller:
Ciekawe czy np Angole grają Polska ligę 😂
plebs plebs:
High_Roller berserk, absolutnie
High_Roller High_Roller:
plebs plebs, pewnie Barcelona wymeczy . Już dość niespodzianek na dzisiaj
massimo massimo:
Przepraszam qszystkich ktorych urazilo moje zachowanie,to chat na temat bukmacherki a nie jakichs brudow
plebs plebs:
girona kurs 9
plebs plebs:
zagram cos pod koniec
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, ale mowilem już nie raz . Przecież macie opcje ignoruj . Kliknij . Ja tak na kilku zrobiłem i się nie pocę bo nie widzę tego co piszą a co mi No wcześniej nie pasowało
neutralny neutralny:
Albo kończycie temat albo odpoczywajcie obaj.
plebs plebs:
a lewy gra ?
plebs plebs:
jak kradną to teraz
massimo massimo:
Sam zachowujesz sie okropnie i prowolujesz kazdego,zobacz sobie jak Inni tocza tutaj dyskusje
plebs plebs:
ma 13 pkt przewagi
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, ja tobie z chatami tez . Ale nawet z tymi chatami powielasz bzdury których nigdy nie napisałem
neutralny neutralny:
Skończcie wszyscy z tymi wypocinami, bo tych śmieci nie da się czytać
massimo massimo:
Nie musze ci nic udowadniac
massimo massimo:
Napisz to poprawnie
massimo massimo:
High_Roller berserk, stuartem🤣🤣🤣
plebs plebs:
barca nie strzeli
High_Roller High_Roller:
Ty byłeś Stuartem na leicester i nazywasz się pracownikiem klubu … człowieku
massimo massimo:
High_Roller berserk, hahahah bo tak sprzedawalem bilety polakom w uk,musialem ustawiac sie z nimi na komendzie bo sie sraja ze I'm wała robie
High_Roller High_Roller:
Jeszcze jak orawilniak wyskoczyłaś ze jesteś w Polsce i pójdziesz nankomende z dowodem żebym uwierzył w autentyk wiec już mi to śmierdziało a teraz jak wyjechałeś z kurczakiem za 12 zł to jestem pewien ze chciałeś mnie na bilety przerobić 😂
plebs plebs:
majstry ci grac n koniec świat
plebs plebs:
bo to śmierdzi x2
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, i znowu tworzysz historie 😂 a to uważam za prowokacje . Nie kupiłem bo po tyle samo były na stronie . Po co mam kupować od kogoś kogo nie znam jak na stronie były po tyle samo 😂 końcem końców nawet nie miałem czasu jechać na mecz
plebs plebs:
ale zjepal
massimo massimo:
O przypomnialo mi sie berserk ma kilka chat w uk ale jak sprzedawalem bilety na lester to go nie bylo stac
High_Roller High_Roller:
RBR1one ranczo0123, ale czy tylko ja prowokuje ? Serio widzisz tutaj tylko mnie ? Przecież ja na polowe prowokacji na meczu Legii nie reagowałem 😂 jakoś przeżyje ;) jak ty to mówisz założę nowe konto i udam ze to nie ja ;)
plebs plebs:
0-0?
RBR1one RBR1one:
Na warunkowym tu siedzisz, prowokujesz i jeszcze dalej cos mi tu bedziesz ujadal? Chcesz miec przerwe od czata? A przypominam jutro ruszaja puchary jak ty to przezyjesz zastanow sie
High_Roller High_Roller:
plebs plebs, masz historie czatu. Zobacz ostatnie pół godziny i zobacz kto tutaj przeklinał i kto mnie obrażał . Nawet na to nie reaguje a później wciska się wszystkim ze to ja kogoś obrażam 😂
plebs plebs:
czy Lewy hattt trika walnie
High_Roller High_Roller:
Oczywiście napisałem to dla beki a ten sobie screena zrobił i będzie to powtarzał za każdym razem . Ja Gibraltar dużo rzeczy pisze ze już znalazł byś coś nowego 😮💨
plebs plebs:
grac na girone ?
massimo massimo:
Mi starchy na dzis,szkoda tego czytac nawet
High_Roller High_Roller:
RBR1one ranczo0123, No odpowiedz jeszcze bo jesteś zielony to możesz 😂 ze straszę coś o czacie 😂🙈
Do góry Bottom