AAntongno, ja tu miałem konto jakieś 13 lat temu chłopie i mogę ci podać link do swojego tematu w którym każdy miesiąc był na plus, teraz nie usunąłem konta bo mi nie szło bo temat też był na plus tylko dlatego że nie chciało mi się wysłuchiwac takich przypadków jak ty
MichaelCorleone, a możesz mnie nie obrażać? Ja Ciebie nie obrażam mimo tego, że jesteś typerskim dnem i już wiedzą to wszyscy. Raz już nie wytrzymałeś ciśnienia i usunąłeś konto, drugi raz zbliża się nieuchronnie
AAntongno, to znaczy, ze jesteś debilem bo akurat ostatnio z 5 typów na kuponie weszło mi 4 i analizy z działu NBA i siatkówki obie trafne, cóz począć jak JSW rozgromił Kędzeryzn nikt ci nie urodzi pieniędzy
MichaelCorleone, akurat Zawiercia nie zagrałem, bo nie widziałem typu, ale nawet jakbym zagrał to jednak jakaś porażka musi zdarzyć. Nie zmienia to faktu, że masz wielki dar. Czasami się zastanawiam czy nie jesteś jakimś mistrzem trollingu i celowo dajesz typy na odwrót
... brak komentarza i znikanie po nietrafionym typie lecz gdy trafi kurs 1.24 z handicapem gemòw to właśnie widział w tym wszystkim value o którym wspominał i tu podaję link do typu
Na tym forum najbardziej bawią typy w działach koszykówki i siatkówki. Ja tam wrzucam zawsze w druga stronę i jestem mega szczęśliwy. Dzięki chłopaki. Kolejny fajny typ z underem LeDay’a