>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

MichaelCorleone MichaelCorleone:
ide spać dobranoc
czaro82 czaro82, Auger przegrał po tb 3 seta chłopie z tego powodu mnie wyjebało? nie było mnie tydzień mam ważniejsze sprawy niż siedzenie cały dzień na czacie xd zluzuj majty
czaro82 czaro82:
... jak pisałem odpuść trzeci raz rzędu Augera to byłeś mądrzejszy od TVP i nadal to brałeś z głupim komentarzem a jak poległ to wyebało Cie na trzy dni
to jest miara tematu, czy jest na plus czy na minus nie pojedyncze typy. istnieje jeszcze coś takiego jak stawkowanie
czaro82 czaro82, obronie się nie procentem trafionych typów a wychodzeniem na plus w dłuższej mierze niż miesiąc i 5 kuponów czy 7
czaro82 czaro82:
... czekam tak samo jak Antogno jak rozliczysz swoje świetne bety po kolei o wtedy sam siebie zweryfikujesz bo jak narazie niema za bardzo się czym obronić
High_Roller High_Roller:
Dobra strzelać te gole jeszcze . Nie może być undera
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Skończyły się faule w Mediolanie
czaro82 czaro82, rozliczam oczywiście, w poprzednim temacie był plus po 4 miesiącach, może daj mi chociaż 2 narazie :LOL:
czaro82 czaro82:
MichaelCorleone MichaelCorleone, Dawodku nie zapomnij rozliczać tych Twoich typów w akumulatorze ze świetną opcją bonusu u naziemnego buka gdzie na dłuższą metę da się wyjść na plus oczywiście tylko wtedy jeśli gramy Twoje value 😉
ale kto na to zwraca uwagę
A Antongno, pisałeś też z tego co pamiętam o tym meczu Piacenzy który mi wszedł na handi po 2.10 więc piszesz codziennie takie masz życiowe zajęcie na tym czacie
High_Roller High_Roller:
Ja to nie gram niczyich typów . Bo jak widzę ze tu komuś idzie i jak zagram to ma zaraz wtopę wiec nie chce im przeszkadzać w passie 😂
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, kurde jednak mnie rozgryzłeś xd weź człowieku zobacz sobie ze jak tylko dziś zobaczyłem twojego pewniaka to napisałem tutaj, że pewniak dnia dziś to under Bednarza
wymień też trafione analizy i wyjdzie pewnie na plus i się rozejdziemy
ale ten z jaką dokładnością moje przegrane analizy powymieniał xd to kasztan piszacy zza klawiatury bo w normalnym życiu by był pogoniony za takie słowa i gra po prostu moje typy a jak mu nie wejdzie wchodzi i płacze. nie przywiązywałbym uwagi
High_Roller High_Roller:
Reputacje to bym porównał do poklepanie po plecach w pracy zamist podwyżki 😂
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, ja wczoraj tylko kolesia poprawiłem i dostałem 207 reputacji xD nie mogłem zasnąć przez to
High_Roller High_Roller:
A pełno jest takich przypadków dlatego do reputacji nie należy przywiązywać uwagi
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, również debil daje punkty reputacji zanim zostanie rozliczony typ
High_Roller berserk, no to chyba tylko debile tak rozdają reputacje xd
High_Roller High_Roller:
Wystarczy napisać np ze kiedyś tutaj się było i ze się wraca itp itd i już jest z 3k reputacji 😂
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, ale tutaj reputacje nawet się dostaje za słowa wstępu w temacie bez podania typu 😂😂
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, z litości bezdomnemu też czasem rzucę parę złociszy :D
A Antongno, aha moich postów nikt nie gra, ale dostaje jednak te 1500 reputacji pod typem na Jastrzębie w dziale siatkowki, won płaczku mi stąd i tyle
High_Roller High_Roller:
@rondani, a tak naprawdę to gubernator roznosi ulotki po swoich godzinach
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, gościu twoich typów nikt nie gra xD serio myślisz że ktoś to gra i wierzy w te wypociny? :D po co mi więcej postów? Jak miałem konto 13 lat temu to miałem tysiące postów i wszystkie miesiące na plus. Zapytaj innych xd
M mcz:
zbankrutowal bo chujowe typy dajecie
High_Roller High_Roller:
Gonią winogrono i pomidory
High_Roller High_Roller:
@rondani, z Tomciem na jarmarku w Wąchocku
High_Roller High_Roller:
Tu już uj wie kto jest kto 😂
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, a skąd wiesz kim jest on ? ;)
C cichybob:
MichaelCorleone MichaelCorleone, nikt się nie śmieję z twoich typów, tylko z tego jak o to wszystko walczysz.
High_Roller berserk, ja dużo więcej i dobrze o tym wiesz :D tym miłym akcentem zakończmy
a trafionych nie wyliczysz, ja kończe to ten jeden 7postowiec ciągle tutaj bije prowokacje i w zasadzie nic więcej, mówi że każdy się ze mnie śmieje a dostaje po 1500 reputacji za typ w dziale siatkówki, gość jest oderwany od rzeczywistości, coś sobie uroił bo umoczył kieszonkowe na moim typie i cała historia
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, on ma 8 prostow a ty 54 😂
A Antongno:
C cichybob, xD nie rozumiem kolesia czemu się tak odpalił :D
C cichybob:
Ale tam musi być nagrzana klawiatura
dlaczego tego nie zrobisz? bo jesteś nikim i płaczkiem z 7 postami. Wyliczasz ludziom nie trafione analizy jak debil co najmniej
dyskusja z rana o typie na Murraya, podlicz Fogniniego po 2.75 i tyle
A Antongno, pozbywać się powinno osobników z 7 postami którzy płaczą bez przerwy i oceniają tylko nietrafione typy
A Antongno, Ty masz pokore, jesteś nikim z kilkoma postami a oceniasz prace innych użytkowników na forum, popłakałeś się bo resovia nie weszła raz i się wyżywasz do reszty na każdy mój nie trafiony typ a jesteś kim? nikim
A Antongno:
dx2 dx2, żeby to forum miało fajny poziom to takich osobników jak Corleone powinno się pozbywać.
High_Roller High_Roller:
A Antongno, corleone nie miał pokory
A andyvelxaero:
Rodriguez 2 asysty do przerwy, Diallo 3 zbiórki
A andyvelxaero:
Fognini dał radę
A Antongno:
High_Roller berserk, i jak zwykle pokory brak.
dx2 dx2:
Cudownie, że macie grono własnych adoratorów, ale nie kazdego to interesuje.Naprawde
High_Roller High_Roller:
Dawid wrócił 😂
High_Roller High_Roller:
Dymyyyyyy
milan78 milan78:
Czy mi się wydaje, czy Laskowski przy problemach Maignan'a powiedział w 1p że rozgrzewa się "Miranda"? dobrze kojarzę?
dx2 dx2, ależ to pisze tylko ten płaczek z 7 postami, teraz 8 udało mu się nabić i cóż ocenia typera, błagam wymienia nietrafione typy a o trafionych zapomina to jest czysta manipulacja i kłamstwo na poziomie dałna i nie chce mi się uczestniczyć w tej dyskusji
'Corek 'Corek:
Real do przerwy -16 dobrze że odpuściłem
dx2 dx2:
już to wszyscy znamy na pamięc, tylko nie kazdego to interesuje
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, i te twoje nicki xd Corleone xD Albicelestes xD pisz analizy normalnie, typuj normalnie to nie będą się z ciebie ludzie śmiać. Over Bednarza? Nie chce mi się śledzić twoich typów ale te twoje pewniaki najpewniejsze co chwilę nie wchodzą :D dopiero ci typy na alcaraza były, lehecka, resovia itd. Nie mam zamiaru się z toba kłócić, napisałem tylko żeby ludzie grali odwrotnie twoje typy, bo to przynosi zysk i tyle
dx2 dx2:
Może ktoś tych gosci eksmitować w kosmos. Srednio 3 razy w tygodniu ludzie musza tu czytać o typerze, który nie umie nic trafić od miesięcy i wiecznei jest na plus ...
C cichybob, ktoś pisze bzdury i kłamie bo mu nie weszło i popjakać się chce na czacie to mu odpowiadam nic więcej
C cichybob:
Nie mogło zabraknąć legendarnego tekstu o temacie i plusach sprzed 13lat
poprzedni typ w dziale na plus więc nie mam sobie nic do zarzucenia
Jastrzębie rozgromiło Kędzierzyn i cóż zdarza się overy nie weszły żadne ani w jednej druzynie ani w drugiej
Do góry Bottom