MichaelCorleone, tu się wszystko odnosi do tego ze te analizy maja treść taka ze on wygra i nie ma chuja we wsi a potem wyniki weryfikują, gdyby to jeszcze miało jakieś wytłumaczenie i myślisz ze ktoś to bierze na poważnie ?
@rondani, Jeszcze Fognini 2.75 ale o tej analizie ten 7postowiec zapomnie. ja ide spac, wróce jak będe miał ochotę a ty wrócisz z samego rana jutro i będziesz tu siedział przez kolejne 24h jak to robisz codziennie
czaro82, to już jest poniżej jakiegoś poziomu, ten człowiek który nie rozstaje się z czatem nawet na minute, cóż ciężki przypadek ale obrażać się nie dam
czaro82, skasowałem konto nie ze wzgledu na żadne analizy człowieku, a jedynie przez poziom tego forum który moim zdaniem upadł a jednak postanowiłem wrócić i tobie nic do tego
to jedynie dwóch chłopców się powtarza, tamten o jakimś lupieżu szatana pisze, chłopak co by go pogonili jakby poprosił w ogóle o nazwe tego czegoś na mieście XD beka
AAntongno, nie sądze aby kręcił ze mnie beke, nie mamy żadnej spiny a w zasadzie miło mnie przywitał po powrocie więc nic do niego nie mam i nie sądze aby coś on miał do mnie
cóż pozostaje współczuć, gość siedzi 24h na czacie i mówi że mnie wyjebało bo jego wspaniały typ wszedł w taju trzeciego seta 7:5 przeciwko Augerowi, toż to śmiechu nie starcza ja już wykitowałem ide spać
MichaelCorleone, przecież człowieku zrozum, że to dla twojego dobra. A co się stało of tego 2015 roku, że teraz podajesz takie fatalne typy i piszesz bzdury?
... chłopcze drobnej postury szoruj stąd póki jest mecz i inni Cię nie linczują na hejt tzreba sobie zasłużyć Ty jesteś tutaj traktowany jak zwykły FARMAZONIARZ