>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

czaro82 czaro82:
M morgo, w punkt tylko że on wygląda jak Gimper i taka różnica między nimi
czaro82 czaro82:
najlepsze że ta Wariatka myśli że dlatego się o tym piszę bo forum pograło i nam nie siadło 🤣
M morgo:
To taki forumowy denis zalecki , gdyby nie kontuzja to by każdy był rozjebany itd itp 😂
A Antongno:
M morgo, niestety on tego nie rozumie, mówi, że tak nie jest, nie jego ręka pisała :D
czaro82 czaro82:
M morgo, dokładnie jak dziś z Bublikiem
M morgo:
MichaelCorleone MichaelCorleone, tu się wszystko odnosi do tego ze te analizy maja treść taka ze on wygra i nie ma chuja we wsi a potem wyniki weryfikują, gdyby to jeszcze miało jakieś wytłumaczenie i myślisz ze ktoś to bierze na poważnie ?
power30 power30:
@rondani, i tu szanuje za dystans :D
jaroslav_ jaroslav_:
Panowie, wymiana zdań jak najbardziej. Prośba jedynie o nieubliżanie sobie :)
czaro82 czaro82:
pytanie czemu nie schowasz tego pustego łba w piasek po przegranym typie tylko szukasz kwadratowych jaj typu Guidetti ochujał wystawił nie ten skład
MichaelCorleone MichaelCorleone:
A Antongno, napisałem 2 razy
A Antongno:
High_Roller berserk, koleś tak 'czesto' trafią typy, że pamięta każdy pojedynczy co trafi, od 13 lat :D o tym Fogninim 17 razy już pisał xD
High_Roller High_Roller:
Trzeba pobić rekord najmana
High_Roller High_Roller:
Dzwonię do stanowskiego . Dawid będziesz w następnym hejt parku
czaro82 czaro82, No to jest własnie wypominanie analiz które nie weszły i to jest dno, zapominawszy o tych które weszły
czaro82 czaro82:
... albo stary żółty od fajek kaszkiet ?
czaro82 czaro82:
no to gdzie ten kocur Martinez wychowany na red clayu
High_Roller High_Roller:
Dawida obija buk a wy go jeszcze dobijajcie … o ile buk ma z tego kase to jeszcze rozumiem a wy robicie to za darmo . Wstyd mi za was 😋
czaro82 czaro82:
aha sorry qrwa przecież Fognini wszedł a to szacun 🤣
czaro82 czaro82, tym się podsumowałeś ja uciekam
@rondani, Jeszcze Fognini 2.75 ale o tej analizie ten 7postowiec zapomnie. ja ide spac, wróce jak będe miał ochotę a ty wrócisz z samego rana jutro i będziesz tu siedział przez kolejne 24h jak to robisz codziennie
dlatego wymeldowuje się stąd, postanowiłem wrócić bo mi się zwyczajnie nudziło przez jakiś czas i tyle, nic ci do tego
czaro82 czaro82:
High_Roller berserk, jak zaczyna brakować funduszy na coco zaczyna się melanż z łupieżem
czaro82 czaro82, to już jest poniżej jakiegoś poziomu, ten człowiek który nie rozstaje się z czatem nawet na minute, cóż ciężki przypadek ale obrażać się nie dam
S skazany10:
Uzaleznienie, szansa na kolejne bany
czaro82 czaro82:
Myślałaś że poziom się nagle poprawił?
A Antongno:
czaro82 czaro82, żeby jeszcze trochę obniżyć poziom tego forum :D
S skazany10:
Kazdy kasuje a wczesniej sto banow
czaro82 czaro82:
to po co wróciłaś?
High_Roller High_Roller:
😂😂
High_Roller High_Roller:
Co to jest łupież szatana ?
czaro82 czaro82, skasowałem konto nie ze wzgledu na żadne analizy człowieku, a jedynie przez poziom tego forum który moim zdaniem upadł a jednak postanowiłem wrócić i tobie nic do tego
czaro82 czaro82:
to dziwne skoro wspominasz te sprzed 13 lat 🤣
czaro82 czaro82:
zapomniałeś rozliczyć w nowym temacie tak ?
High_Roller High_Roller:
Mnie nie kręcą reputacje analizy czy ich długość
czaro82 czaro82:
Dawidku a co z tymi typami po których jebłeś w rynnę i poprosiłeś o skasowanie konta ?
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, ja zawsze kręcę bekę ze wszystkich . Mi już zwyczajnie znudzilo sie przekomarzanie z Tobą o Twoje typy i analizy
to jedynie dwóch chłopców się powtarza, tamten o jakimś lupieżu szatana pisze, chłopak co by go pogonili jakby poprosił w ogóle o nazwe tego czegoś na mieście XD beka
A Antongno, nie sądze aby kręcił ze mnie beke, nie mamy żadnej spiny a w zasadzie miło mnie przywitał po powrocie więc nic do niego nie mam i nie sądze aby coś on miał do mnie
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, ty jesteś na tyle odklejony, że nawet nie czujesz jak bersek z ciebie kręci beke, przykre to się robi
High_Roller berserk, zapewne tak by było :LOL:
cóż pozostaje współczuć, gość siedzi 24h na czacie i mówi że mnie wyjebało bo jego wspaniały typ wszedł w taju trzeciego seta 7:5 przeciwko Augerowi, toż to śmiechu nie starcza ja już wykitowałem ide spać
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, wydaj koszulki , kubki , długopisy , smyczki może kupią a ty jeszcze zarobisz 😂
czaro82 czaro82:
A Antongno, przećpał ostatnie szare komórki łupieżem szatana, stracił pseudo znajomych i szuka wrażeń on line ot to zwykła atencjuszka
to są powtarzające się dwa nicki, nikt inny nie ma ochoty tego czytać ani patrzeć na czyjeś analizy czy typy tylko ci dwaj panowie
High_Roller berserk, tak będe odpierał ataki dwóch typów którzy mają kompleks na moim punkcie, nie mam co robić wolę iść spac nara
High_Roller High_Roller:
Daj tu takie AKO ze wyjebie ich z butów na tydzień 😂
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, przecież człowieku zrozum, że to dla twojego dobra. A co się stało of tego 2015 roku, że teraz podajesz takie fatalne typy i piszesz bzdury?
High_Roller High_Roller:
Dawid odpieraj ataki
High_Roller High_Roller:
Hahahha
czaro82 czaro82:
... chłopcze drobnej postury szoruj stąd póki jest mecz i inni Cię nie linczują na hejt tzreba sobie zasłużyć Ty jesteś tutaj traktowany jak zwykły FARMAZONIARZ
High_Roller High_Roller:
Ide po popcorn 😂
A Antongno:
MichaelCorleone MichaelCorleone, jak gubernator też czasem irytuje tak typy ma wiele razy niezle, więc nawet się nie porównuj do niego :D
ja nikogo nie hejtuje tylko ty więc tak
czaro82 czaro82, Ja tutaj osiągnąłem co miałem osiągnąć już w jakimś 2015 roku i rangi jakiej nawet nie powąchasz się dorobiłem, nara
czaro82 czaro82:
MichaelCorleone MichaelCorleone, Ty mnie nazywasz hejterem 🤣
czaro82 czaro82:
MichaelCorleone MichaelCorleone, w przeciwieństwie do Ciebie on miał tutaj jakikolwiek szacunek i wyniki których Ty ze swoim stylem bycia nigdy nie osiągniesz
czaro82 czaro82, Ja nie znikam, po prostu mam życie, to jest różnica. nara bo szkoda mi czasu i snu na te brednie z dwoma hejterami
czaro82 czaro82:
A Antongno, daj mu spokój bo znowu spakuje swój nowy nick i zniknie jak Andzia w parku
skasowałem konto, postanowiłem wrocić i moja sprawa podobnie zrobił gubernator na przykład
o czym ty bredzisz XD
Do góry Bottom