Mmcz, przecież maja zawodowe wojsko którzy super sprawdzają się w defiladach i wszelkiego rodzaju pokazach to niech ich bronią . A nie opierdalanko i po 15 czy 20 latach emerytura . Za co ja mam ten kraj bronić i te sprzedajne rządowe marionetki ?
'Corek, trzeba być obywatelem świata Polska zawsze w sercu jako kraj miejsce ale z tym rządem idzie na dno . W życiu bym nie poszedł na wojnę za ten rząd . Nic mi nie dał i nawet nic nie chce żeby dał . Wystarczy ze nie będzie zabierał
'Corek, teraz mieszkam w Leamington Spa ale w okolicy mam dwa domy które wynajmuje . Kolejny się robi. Może kojarzysz takie miejscówki jak Daventry czy Lutterworth ?
Psychosocial, ale to z rakowa się zrobi zaraz poszkodowanych w TVP bo to się lepiej sprzeda niż poszkodowany legionista a plebs to złapie i przekaże dalej
Filip Mladenović zachował się skandalicznie już zakończeniu meczu Legia Warszawa – Raków Częstochowa. Choć jego drużyna zdobyła Puchar Polski, Serb wdał się w awanturę i uderzył jednego z przeciwników.
Papszun ma ciężkie dni od 2 tygodni. Musiał odejść z rakowa jak się dowiedział ze na transfery dostanie 500 tysięcy zrobili szopkę pożegnalna już przed końcem sezonu ze musi odpocząć itp itd z zastrzezeniem
Papszun ten pajac bo na codzień spokojny a tu finał i już dzień przed prowokacje na temat sędziów . Od początku meczu wczoraj tez jechał na sędziów … a później ludzie widza tylko Josue jak go wyśmiał na filmiku …
adik1992, pytanie dlaczego pobił ? Podobno cały mecz miał ubliżanie i jechanie a później nie rozumiem dlaczego po ostatnim karnym gonił go typ z rakowa . Dlatego interesuje mnie całość a nie tylko to ze mladenovic dał komuś plaskacza