>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

M mcz:
to sie zrzekaj jak masz taka mozliwosc.
High_Roller High_Roller:
M mcz, mogą mnie cmoknąć :) jestem w stanie zrzec się tego śmiesznego polskiego paszportu i obywatelstwa które nie jest nic warty
'Corek 'Corek:
Jarek wystawi armię kotów
M mcz:
chcą mieć armie 300tys a tego bez poboru nie da sie zrobic
High_Roller High_Roller:
Zwykły obywatel pojdzie ich bronic straci rękę czy nogę i dostanie 1200 emerytury a zawodowy uja robi i dostanie 4000
High_Roller High_Roller:
M mcz, przecież maja zawodowe wojsko którzy super sprawdzają się w defiladach i wszelkiego rodzaju pokazach to niech ich bronią . A nie opierdalanko i po 15 czy 20 latach emerytura . Za co ja mam ten kraj bronić i te sprzedajne rządowe marionetki ?
'Corek 'Corek:
W życiu bym nie poszedł do wojska za tych..nazwać ich oszustami to jak komplement.
M mcz:
to panstwo ma w dupie wolnosc jednostki a dziadkom przy korycie juz dawno peron odjechal
M mcz:
lepiej siedziec za granica kto ma taka mozliwosc
M mcz:
nie myslcie zeby tu wracac bo po wyborach obowiazkowy pobór wraca
'Corek 'Corek:
High_Roller berserk, rodzinę mam w sercu najbardziej na świecie i znajomych, tęsknię jak mało kto, ale kraj?to co tam się wyprawia? TFu tfu tfu!
N niewierny-janek:
'Corek 'Corek, przykro się czyta takich typów jak ty
High_Roller High_Roller:
'Corek 'Corek, trzeba być obywatelem świata :) Polska zawsze w sercu jako kraj miejsce ale z tym rządem idzie na dno . W życiu bym nie poszedł na wojnę za ten rząd . Nic mi nie dał i nawet nic nie chce żeby dał . Wystarczy ze nie będzie zabierał
Psychosocial Psychosocial:
zilzil zilzil, Lazio i Juve gram na przełamanie Ci dwie porazki z rzedu Juve jeszcze gorzej...przecież to końcówka i miliony ojro do wygrania
'Corek 'Corek:
Wrócił bym do polski ale jak za miesiąc roboty mam mieć to co tutaj za 5 dni...płakać się chce, ja tam patriota nie jestem i Polakiem mógł bym nie być 😁
zilzil zilzil:
Lazio może się zesrać metr przed kiblem i wypaść z TOP4, Sassuolo bez presji to bardzo niewygodny rywal
'Corek 'Corek:
High_Roller berserk, można powiedzieć że Utrecht
jaroslav_ jaroslav_, Juve i Lazio gram z włoskiej nic wiecej
High_Roller High_Roller:
zilzil zilzil, tak , niedaleko goudy
zilzil zilzil:
Alphen aaa den Rijn? Mieszkałem tak kilka miesięcy, przyjemne miejsce
High_Roller High_Roller:
I w alphen na finale ms jak Holandia przegrała z Hiszpania
High_Roller High_Roller:
'Corek 'Corek, w Holandii gdzie ? Kiedyś byłem tam w odwiedzinach w Goudzie
'Corek 'Corek:
Nie kojarzę, ja w Anglii to tylko kilka miesięcy, tak to w holandi mieszkam
High_Roller High_Roller:
'Corek 'Corek, teraz mieszkam w Leamington Spa ale w okolicy mam dwa domy które wynajmuje . Kolejny się robi. Może kojarzysz takie miejscówki jak Daventry czy Lutterworth ?
'Corek 'Corek:
jaroslav_ jaroslav_:
Czy spece od włoskiej piłki kopanej przewidują się wygrane Juve i Milanu?
High_Roller High_Roller:
'Corek 'Corek, ale pytasz o UK czy o wakacje ? 😂
'Corek 'Corek:
High_Roller berserk, w jakim mieście jesteś?
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh., nie chce mi się książki czytać na leżaku to jakiś meczyk odpalę sobie :p
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh., pewnie tak ale za 10£ spróbuje AKO 15 ponad ;)
High_Roller High_Roller:
I chyba walne we Włoszech na drużyny co walczą o puchary czyli roma juve Lazio inter Milan atalanta
High_Roller High_Roller:
Dzisiaj over 3,5 kartki w Brest kurs 1,76 złapałem . Mecz o 6 punktów
'Corek 'Corek:
Tyle zachodu o jakąś ekstraklasę, poziom dna i jakiś frajerów, którzy się szarpią a w głowie mają tylko $$$ zenuaaaa
No dobrze abstrahując...no i Partizan "planowo" przegrał...a tak mnie gonili z moją tezą..
High_Roller High_Roller:
Zreszta on ma już wywalone bo pewnie odejdzie gdzieś i na pewno nie do polskiego zespołu
High_Roller High_Roller:
Mladenovic dostał za to czerwona kartkę już po meczu . Nie rozumiem dlaczego biegnący piłkarz rakowa nie dostał nic
High_Roller High_Roller:
Mladenovic do nich wyszedł ale go zatrzymali pracownicy Legii
High_Roller High_Roller:
Psychosocial Psychosocial, krzyczeli pod szatnia do mladenovica „pokaz to synowi” czy coś w tym stylu
High_Roller High_Roller:
Psychosocial Psychosocial, ale to z rakowa się zrobi zaraz poszkodowanych w TVP bo to się lepiej sprzeda niż poszkodowany legionista a plebs to złapie i przekaże dalej 😂
z kolegami....jezeli to prawda to żenujące
High_Roller High_Roller:
Mladenovic mu dał plaskacza to później po meczu pod szatnie przyszedł z kolegami 😂
Ale zauwazcie ze przeciez to ten z Rakowa leciał pierwszy do Legionisty...
No może ja tylko wkleiłem to zdarzenie
High_Roller High_Roller:
Psychosocial Psychosocial, Podobno mu cisnęli cały mecz i prowokować bo wiedza ze to Serb przecież ;)
A nie pierwszy odepchnął legionista w sumie ale dostał zaraz kopa od Rakowa
nawet nie wiem czy z rakowa pierwszy nie popchnął Legionistę
Jest tam filmik..ale widze że kopali sie po równo
High_Roller High_Roller:
Myśle ze wróci szybciej na ławkę trenerska niż się nam wydaje ;)
High_Roller High_Roller:
Ze wróci jak nadarzy się dobra okazja …
High_Roller High_Roller:
Papszun ma ciężkie dni od 2 tygodni. Musiał odejść z rakowa jak się dowiedział ze na transfery dostanie 500 tysięcy 😂 zrobili szopkę pożegnalna już przed końcem sezonu ze musi odpocząć itp itd z zastrzezeniem
High_Roller High_Roller:
Papszun ten pajac bo na codzień spokojny a tu finał i już dzień przed prowokacje na temat sędziów . Od początku meczu wczoraj tez jechał na sędziów … a później ludzie widza tylko Josue jak go wyśmiał na filmiku …
High_Roller High_Roller:
adik1992 adik1992, pytanie dlaczego pobił ? Podobno cały mecz miał ubliżanie i jechanie a później nie rozumiem dlaczego po ostatnim karnym gonił go typ z rakowa . Dlatego interesuje mnie całość a nie tylko to ze mladenovic dał komuś plaskacza
power30 power30:
High_Roller berserk, to jak pochwalasz bandydeterkę i się z tym identyfikujesz to pozdrawiam :)
hallik hallik:
a to Cambridge to czemu? Bo muszą? Bo spadki?
'Corek 'Corek:
hallik hallik, hobbit ma problemy ze wzrokiem, nie wiaodmo na razie czy zagrać, więc polecam się wstrzymać z czym kolwiek póki co
yrek yrek:
hallik hallik, Cambridge zagraj.
hallik hallik:
jedni wezmą mirage, drudzy overpassa
hallik hallik:
tak patrzę to w meczu C9-Astralis over2,5 map powinno lekko wejść
'Corek 'Corek:
Panowie co dziś do dubelka mi polecicie? ~1,5?
Do góry Bottom