maraciniak powinien był przewidzieć jakie powinny być konsekwencje uczestniczenia w politycznym spędzie skrajnie prawicowego polityka który zasłynął o mówieniu o tym że nie chce w polsce żydów, LGBT itd
Aalex.bp, tak jest z wszystkim teraz na świecie narzucanie jednej interpretacji przez każda ze stron . Tak jest z gejami tak było z covidem tak jest z pseudo wojna itp itd
adik1992, Ja nie musiałem wysyłać tego zdjęcia z dowodem w ręku jak pisałeś. Czekam na odpowiedź. Ile grałem? No sporo. Wypłacałem, wpłacałem regularnie. Dopiero dzisiaj wchodzę i dupa.
TTr3y, tak, ja nie musiałem żadnych rachunków za media wysyłać. Jak dostaniesz odpowiedz to daj znać ale nie nastawiałby sie na dalszą grę. A ile tam grałeś zanim dali limit?
adik1992, Wysyłałem już zdjęcia dowodu, z jettona (musiało być z pc), zdjęcia rachunków za media oO, i teraz dostałem informację "Your data is under verification now. Wait for the answer, please." Też tak przechodziłeś to?
mrbrightside, w sensie on jest wałem, bo tu generalnie bez machlojek było, dał palec w 3 secie, potem w 4. się zbłaźnił w tb, a teraz to już konsekwencja tych 2 poprzednich setów
adik1992, "Hello! Provide us with uncompressed photos. Send the requested files through the full version of your email service web-site." Czyli jakie? robiłem aparatem z telefonu. Dostałeś coś takiego?
TTr3y, odpowiedz w ciągu kilku godzin, z tego co pamiętam jeszcze zdjęcie w konta jeton którego wpłacałem i zdjęcie dowodu przy twarzy na tle emailu od nich. I przyszła informacja że zweryfikowali konto ale bukmacher ma prawo odmówić przyjęcia zakładów bez podania powodu. Kazali wypłacić kasę i tyle
TTr3y, pewnie miałeś już konto w inny klonie i zrobiłes depozyt tą samą metodą co do innego klona i wykryli. Miałem to samo. Po wysłaniu dowodu pozwolily jedynie wypłacić pieniądze które były na koncie ale o grze nie było mowy.
Nie pamiętam. Może coś tam zakładałem, ale nie wiem. Tu już grałem trochę czasu. Wczoraj było okay. Dzisiaj limit i muszę wysłać scan dowodu. Be sensu.