>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

A alex.bp:
No tak jakby poszedł na spęd lewackich terrorystów co grabią pala sklepy i samochody to byłoby okej
High_Roller High_Roller:
Chłop zapatrzony w ekran TVP . Nic nie wie ale się wypowie a raczej powtórzy co mu pan telewizor powie
High_Roller High_Roller:
A alex.bp, to jest przyglup szkoda z him dyskutować . Kupiony za własne pieniądze udaje ze deszcz pada jak pluje się mu w twarz
A alex.bp:
Zapewne nie słuchałeś ani jednej jego wypowiedzi i powielasz te bzdury z mediow
A alex.bp:
Zartujesz
High_Roller High_Roller:
Jak taki ktoś jak ty może egzystować w świecie
A alex.bp:
Skrajnie prawicowego?
M mcz:
sam myslalem ze marciniak jest troszke madrzejszy
High_Roller High_Roller:
M mcz, ty jesteś dureń to masakra
M mcz:
maraciniak powinien był przewidzieć jakie powinny być konsekwencje uczestniczenia w politycznym spędzie skrajnie prawicowego polityka który zasłynął o mówieniu o tym że nie chce w polsce żydów, LGBT itd
High_Roller High_Roller:
A alex.bp, tak jest z wszystkim teraz na świecie ;) narzucanie jednej interpretacji przez każda ze stron . Tak jest z gejami tak było z covidem tak jest z pseudo wojna itp itd
A alex.bp:
Tak się łamie ludziom kregoslupy
A alex.bp:
Albo popierasz jedyna słuszna linie albo wylatujesz z poważnej pilki
A alex.bp:
A czepia się konferencji biznesowej u mentzena
A alex.bp:
Pieniądze z Gazpromu nadal plyna
A alex.bp:
UEFA największą skorumpowana kurwa bez zasad
A alex.bp:
Wszystkiego się wyparł i że nie wiedział gdzie jest
A alex.bp:
Śmiech na dali
A alex.bp:
Jakie oświadczenie musiał napisac
A alex.bp:
Widzieliście jak Marciniaka przeczołgali?
psotnick psotnick:
Svitolina chyba pójdzie w ślady Rublowa.
T Tr3y:
22bet
H hagi84:
a o jakim buku mowa?
T Tr3y:
adik1992 adik1992, Ja nie musiałem wysyłać tego zdjęcia z dowodem w ręku jak pisałeś. Czekam na odpowiedź. Ile grałem? No sporo. Wypłacałem, wpłacałem regularnie. Dopiero dzisiaj wchodzę i dupa.
adik1992 adik1992:
ehh Svitolina gdyby wygrała drugi set 6:0 to niezależnie od 3 seta wygrana byłaby księgowana jako super przewaga
adik1992 adik1992:
T Tr3y, tak, ja nie musiałem żadnych rachunków za media wysyłać. Jak dostaniesz odpowiedz to daj znać ale nie nastawiałby sie na dalszą grę. A ile tam grałeś zanim dali limit?
Cabron Cabron:
I dzisiaj jak foce dojedzie glowa to go poskłada w 4 setach
Cabron Cabron:
Djokovic od miesięcy gra przeciętny Tenis
Cabron Cabron:
Fokina win
T Tr3y:
adik1992 adik1992, Wysyłałem już zdjęcia dowodu, z jettona (musiało być z pc), zdjęcia rachunków za media oO, i teraz dostałem informację "Your data is under verification now. Wait for the answer, please." Też tak przechodziłeś to?
Ori1995 Ori1995:
Svitolina 5-0 :D
adik1992 adik1992:
T Tr3y, wysyłasz z telefonu czy komputera?
psotnick psotnick:
mrbrightside mrbrightside, w sensie on jest wałem, bo tu generalnie bez machlojek było, dał palec w 3 secie, potem w 4. się zbłaźnił w tb, a teraz to już konsekwencja tych 2 poprzednich setów
Cabron Cabron:
Rublew nieźle pełne gacie
H hagi84:
bo nie wygral po Twojej mysli ?
H hagi84:
a to czemu walek?
mrbrightside mrbrightside:
Ładny Waleczek Rublev :)
T Tr3y:
adik1992 adik1992, "Hello! Provide us with uncompressed photos. Send the requested files through the full version of your email service web-site." Czyli jakie? robiłem aparatem z telefonu. Dostałeś coś takiego? :p
T Tr3y:
adik1992 adik1992, Pisałeś na [email protected] taa? No nic. czekam na odpowiedź. Chociaż kasę niech oddadzą ://
Ori1995 Ori1995:
Imo Nishioka był bardziej ufny niż ten włoch, też nie widziałem że ten włoch grał mecz ponad 5h bo brał medicala 2 razy potem z plecami coś
inkub1986 inkub1986:
Potliwy chłopak :D
Ori1995 Ori1995:
I co rusek potem gadał że piasek mu przeszkadzał bo się lepił w nim xD
inkub1986 inkub1986:
Ok
Ori1995 Ori1995:
Sam też byłem pewien ruska 3-0
Ori1995 Ori1995:
A przecież ja Cie nie winie, tylko zauważyłem na tym szlemie, że ktoś ma kogoś zmiazdzyc albo co tam zrobić to odwala się i tyle
inkub1986 inkub1986:
Jak Kokynakox
inkub1986 inkub1986:
No mi też udupił.
adik1992 adik1992:
T Tr3y, odpowiedz w ciągu kilku godzin, z tego co pamiętam jeszcze zdjęcie w konta jeton którego wpłacałem i zdjęcie dowodu przy twarzy na tle emailu od nich. I przyszła informacja że zweryfikowali konto ale bukmacher ma prawo odmówić przyjęcia zakładów bez podania powodu. Kazali wypłacić kasę i tyle
inkub1986 inkub1986:
Ori1995 Ori1995, Tak ja, podałem typ, nie prosiłem o jego granie ;)
T Tr3y:
adik1992 adik1992, To nieźle.. Długo czekałeś na odpowiedź? Bo mi pisała, że do 72h odpowiedź. Wysłałem dowód. Coś jeszcze chcieli?
Ori1995 Ori1995:
Jednak nie 7 :(
Ori1995 Ori1995:
4-1> 4-x?
Ori1995 Ori1995:
kokki xd
adik1992 adik1992:
T Tr3y, pewnie miałeś już konto w inny klonie i zrobiłes depozyt tą samą metodą co do innego klona i wykryli. Miałem to samo. Po wysłaniu dowodu pozwolily jedynie wypłacić pieniądze które były na koncie ale o grze nie było mowy.
T Tr3y:
Nie pamiętam. Może coś tam zakładałem, ale nie wiem. Tu już grałem trochę czasu. Wczoraj było okay. Dzisiaj limit i muszę wysłać scan dowodu. Be sensu.
adik1992 adik1992:
T Tr3y, miałeś juz konto w 1xbet albo innym klonie?
Ori1995 Ori1995:
A dobra nvm :D
Ori1995 Ori1995:
A to jakiś chyba randomowy buk nie? Bo nawet nie kojarze
T Tr3y:
22bet. Limit 0zl. Zdjęcia dowodu na maila. Miał ktoś tak??
mrbrightside mrbrightside:
Kursy na Rubleva i Kache były już po 1.02
Do góry Bottom