>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

tarki_16 tarki_16:
Marciniak będzie gwizdał finał i to jest najważniejsze.
tarki_16 tarki_16:
Jaki sens ma ta dyskusja ? Pogadajcie sobie na priv i nie zaśmiecajcie tematu
psotnick psotnick:
deepred deepred, ale co go to obchodzi? Opinia publiczna w Lidze Mistrzów czy Ekstraklasie nie gra :) a tak, poważnie, to nie wiem po co mu to było?Może ma parcie na szkło, ostatnie 2 lata to jego czas i może chce więcej. A kto wie, moze jest sympatykiem Mentzena i stąd się tam zgodził wystąpić? A takie poglądy to w poprawnej politycznie UEFA czy FIFA to nie bardzo się dadzą pogodzić.
M mcz:
UEFA to prywatna firma która sama decyduje z kim chce być kojarzona, a nie chce być kojarzona z prawicowymi szuramia i ja to szanuje
deepred deepred:
Cokolwiek by nie powiedział, to się części opinii publicznej nie spodoba
deepred deepred:
Ale prawda jest taka, że Marciniak dał D. i tyle
psotnick psotnick:
Inna sprawa że po cholerę Marciniakowi takie imprezy? Prelekcje itd.
psotnick psotnick:
Klasyczna gównoburza.
psotnick psotnick:
Ori1995 Ori1995, generalnie o to że nie ma o czym pisać, więc znaleźli temat zastepczy. Stowarzyszenie "Nigdy więcej" monitorująca zachowania ksenofobicznepokazała że Marciniak byl gościem specjalnym na imprezie Konfederacji (albo Mentzena) i napisali do UEFA że jak to, że nie można, że oczekują zdystansowania się od poglądów itd. No i się zdystansował. I po sprawie.
High_Roller High_Roller:
😂
High_Roller High_Roller:
Większość lewaków i tak uwierzy w sprostowanie marciniaka
High_Roller High_Roller:
Teraz Marciniak musiał pisać sprostowanie i musiał nakłamać żeby zadowolic lewactwo
Pablito91 Pablito91:
Gdyby tak foka wygrał drugiego seta to panowie pograją na luzie ponad 4 godziny. Ciekawe jak Djoko kondycyjnie się ma
High_Roller High_Roller:
Ori1995 Ori1995, problem z niczego . Lewaki robią sobie reklamę ze są głupsi niż wszyscy myślimy
Ori1995 Ori1995:
A tak w skrócie, bo nie chce się zagłębiać w temat może ktoś skrócić o co chodzi z tym sędzia od paru dni
M mcz:
oświadczenie Marciniaka
M mcz:
Po zastanowieniu i dalszym badaniu stało się oczywiste, że zostałem poważnie wprowadzony w błąd i całkowicie nieświadomy prawdziwej natury i powiązań przedmiotowego wydarzenia. Nie wiedziałem, że jest to związane z polskim ruchem skrajnie prawicowym. Gdybym był tego świadomy, kategorycznie odrzuciłbym zaproszenie.
psotnick psotnick:
Noi Fokina plumkał, plumkał.. mógł wygrac oba 2 pierwsze sety, a i tak się skończy 3-0 dla Djoko
High_Roller High_Roller:
I normalnie jadą po matciniaku ze jest słaby sędzia a do spotkania z mentzelem był najlepszy
A alex.bp:
Wolnościowcy od mentzena skrajna prawica śmiech na sali
High_Roller High_Roller:
Normalnie dzisiaj w Anglii mnie wszyscy od rana zaczepiają i pytają o konfederacje bo ich to interesuje 😂😂
A alex.bp:
Znajdą się pojeby co ich teraz będą wspierac
High_Roller High_Roller:
A taki mcz marszczy Freda z emocji i się cieszy i wyobraża sobie jak nas na zachodzie odbiorą i co o mentzelu będą tam mówić 😂
High_Roller High_Roller:
A alex.bp, w jedna stronę i w druga wbijam wiadomo co . Ja odnoszę się do samego kręcenia afery z niczego co jest totalnym absurdem 😂 tak się robi reklamę organizacji która to zgłosiła i przy okazji anty reklamę lewakom 😂
A alex.bp:
Sam się zaora
A alex.bp:
Komentarze zbedne
A alex.bp:
Daj się lewakowi wypowiedziec
High_Roller High_Roller:
Odklejony jest dobrze 😂
A alex.bp:
Świetna akcja lewactwa
High_Roller High_Roller:
Ten to powinien lepe dostać na odmolke 😂
A alex.bp:
Więc po ptakach
A alex.bp:
Już jest komunikat że posedziuje
M mcz:
załóżcie swoją własną UEFĘ prawaczki
M mcz:
Jeśli uzna, że Marciniak wizerunkowo zaszkodzi jej biznesowi, to po prostu podmieni sędziego finału i tyle. Wszystko odbędzie się zresztą w zgodzie z propagowaną przez Mentzena turbo-kapitalistyczną logiką.
Cabron Cabron:
Lewactwo to jest największe gówno na tym świecie. Stawiał bym ich na drugim miejscu zaraz po putinie
High_Roller High_Roller:
M mcz, jednym z . Ty jesteś jedyny w swoim rodzaju . Nikt cię nie przegoni prawicowy lewaku 😂
High_Roller High_Roller:
Wywołała *
High_Roller High_Roller:
M mcz, nie . Wywieszał ja Ukrainę z pomocą USA :)
M mcz:
jestes jednym z najwiekszym przyglupow na tym forum
M mcz:
High_Roller berserk ty wierzysz ze to ameryka na ukrainie wojne wywolala xD
A alex.bp:
A ta cała fundacja pralnia pieniędzy zniknie tak szybko jak się pojawila
High_Roller High_Roller:
M mcz, każdy dureń twojego pokroju co we wszystko wierzy
A alex.bp:
Ja myślę że każdy go będzie kojarzyl że jest dobrym sedzia
M mcz:
na zachodzie teraz kazdy bedzie kojarzyl Marciniaka z tego jakimi osobami sie spotyka
G general1973:
wszystkie lewackie i komunistyczne organizacje powinny zostać zdelegalizowane.np PO
High_Roller High_Roller:
Niech on będzie kim chce a skoro jest dobrym sędziom i się z niczym nie obnosi to niech robi swoją robotę
High_Roller High_Roller:
To jest właśnie narzucanie komuś swoich głupich poglądów
A alex.bp:
Może UEFA chce sobie trochę nim ręce wyczyscic
A alex.bp:
Pokazowka
High_Roller High_Roller:
A alex.bp, ale co ma w ogóle sędziowanie do tego gdzie on chodzi i co robi ? Przecież z niczym sienie obnosi
A alex.bp:
Żeby samo zablysnac
A alex.bp:
I jak każdy normalny człowiek nie spodziewał się ze lewactwo jest takie upośledzone że go podjebie
M mcz:
spotykasz sie z faszolem = ponosisz tego konsekwencje
A alex.bp:
Dobrze wiedział gdzie jest
High_Roller High_Roller:
Do UEFA *
High_Roller High_Roller:
A alex.bp, Podpierdolka lewaków dobiega a ten tu pisze ze Marciniak powinien przewidzieć hahah
A alex.bp:
To wszystkie finały jego
A alex.bp:
No i pejsy dokleil
'Corek 'Corek:
Witam, jaki był kurs na Sonego przy 0:2?
High_Roller High_Roller:
A alex.bp, okej by było jakby tam poszedł w tęczowej koszulce do mentzela
Do góry Bottom