>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

'Corek 'Corek:
Rudd win + Nole 2 sety 🤑
supermario supermario:
Młody silniejszy lew wypędza starego ze stada, stary lew zawsze musi odejść, inaczej zginie, takie jest prawo dżungli :ROFLMAO:
'Corek 'Corek:
A i Panowie dziś Rudd łyka Zvereva o tym również przypominam!!
supermario supermario:
3:0 lub 3:1, w każdym razie pograłem -1,5AH w setach
supermario supermario:
ew. 3:1
'Corek 'Corek:
supermario supermario, oki czyli ty 3:0
supermario supermario:
Alcaraz wciągnie dziadziunię dzisiaj lewą dziurką od nosa :p
'Corek 'Corek:
Zakłady o znikanie z czatu, czasem mam wrażenie że tutaj niektórzy po 16 lat mają
supermario supermario:
Japonia co broni to głowa mała, jak wy mi dziś zaimponowaliście
donald-young donald-young:
Sytuacja win-win
Anoongno dlatego ja zagrałem hc -5.5 tak jak Dawid. Jak będzie win to kasa w kieszeni, w przypadku porażki zadyma na forum
A Antongno:
Ja tylko czekam na tłumaczenia Dawidka jak Nole wygra
'Corek 'Corek:
Tu co drugi powinien zniknąć za ten syf i kłótnie a nie ja kolego ;)
'Corek 'Corek:
ale ja mam 2 sety Novaka to po pierwsze a po drugie dlaczego ja niby mam znikać z czatu? 😂
czaro82 czaro82:
Moja propozycja "głupiego" zakładu była taka że jeżeli Bolek pociśnie Jokera to Corek znika z czatu do końca czerwca i oczywiście to samo w moją stronę ale skoro założył się z bukiem to trudno 😉
'Corek 'Corek:
Jak Nole wygra to się upale dziś jak dzika świnia
slomiany400 slomiany400:
takie mecze wolę oglądać niż obstawiać
slomiany400 slomiany400:
mecz może być niezły, ja nie stawiam ani na jednego, ani na drugiego
slomiany400 slomiany400:
samochodu i żony się nie pożycza :D
'Corek 'Corek:
slomiany400 slomiany400, hahahahah aż parsknalem, zrobiłeś mi dzień 😆
A Antongno:
Niby wszystko przemawia dziś za Alcarazem, ale po przeczytaniu analiz, a szczególnie Dawidka Corleone idę w kierunku Djoko. Jak można z taką arogancją pisać, że Serb nie ma szans ugrac większej ilości gemów? Oj coś czuję, że większość się dziś przejedzie. Taka lubi być bukmacherka.
'Corek 'Corek:
Mogę jeszcze żonę wypożyczyć na dwa dni
slomiany400 slomiany400:
boję się, że otworzę lodówkę, a tam bedzie Corek i powie stawiaj na Nole
'Corek 'Corek:
slomiany400 slomiany400, jak polegnie 3:0? Napisze, że mieliście rację i nie mam pojęcia zielonego, wystarczy? 😎
slomiany400 slomiany400:
bo od 2 dni nakręcasz hype na niego
slomiany400 slomiany400:
'Corek 'Corek, ja mam tylko pytanie, co napiszesz, jak ten twoj Nole polegnie to 3-0?
Nigdy nie można skreślać Nole. Tyle razy już to udowodnił
'Corek 'Corek:
Wierzę jak w nikogo innego, ten dziadek wam dziś pokażę, że re hancicapy i te 3:0 dla Alcaraza to wam się marzyć może
czaro82 czaro82:
... myślałem że wchodzisz skoro wierzysz w dziadka bez formy
'Corek 'Corek:
Bukiem,
'Corek 'Corek:
czaro82 czaro82, ja się z hukiem założyłem o 2 sety Novaka
'Corek 'Corek:
Piękny dzionek, pędzę na zakupki, po blanciora i zasiadamy
czaro82 czaro82:
Corek wchodzimy w jakiś głupiutki zakład 🤔
Corek*
Starcie Corel vs Dawid. Zapraszamy
High_Roller High_Roller:
A ten dalej swoje o bukach i podatkach 😂🤮🤮🤮
'Corek 'Corek:
Jestem kochany mój! 🥰
czaro82 czaro82:
'Corek 'Corek, czekaliśmy na Ciebie wszyscy 😜
'Corek 'Corek:
Racja, tylko 99% tego forum 😆
hallik hallik:
nie widzę, żeby cały świat grał Alcaraza
hallik hallik:
kursy w zasadzie stoją w miejscu
hallik hallik:
'Corek 'Corek, jest oczywistą nieprawdą to co piszesz, bo cały świat nie gra Alcaraza...
'Corek 'Corek:
Witam, Panowie gotowi? Nie mogę się doczekać aby się pośmiać i napisać jakim jestem królem typując jako jedyny Novaka a cały świat gra Alcaraza 😎
MichaelCorleone MichaelCorleone:
supermario supermario, dzięki, obstawiać też umiem, po prostu już nie mam takich możliwości jak kiedyś i znikneły moje ukochane buki cóż gram raczej aby rozmnożyć budżet a potem się zobaczy ewentualnie czy zmienić styl gry czy nie, narazie wole nie wdupiać po 1000zł na zakład bo to się może źle skonczyć w ziemniakach z podatkiem 12% ;)
ale wtedy człowiek chodził z karteczką do totomixa i prosił babke o wysłanie kuponu, dobre czasy ale cóż już nie wróca trzeba żyć teraźniejszościa bo można sie zagubić w starych marzeniach ;)
supermario supermario, Nie, po prostu buki kiedyś nie były tak doinformowane i wyszkolone jak teraz, teraz wszystko weszło do internetu i każdy ma informacje o wszystkim - jeszcze jak ja zaczynałem grac to na tenis bez wzgledu na nazwiska była średnia linia po 1.85 w totomixie mniejsza po 1.65 a ta wysoka po 2.20 i tak było seryjnie z minimalnymi zmianami, naprawdę wiele się zmieniło
stworzyła z kopciuszka do bicia naprawdę mocna drużynę która wygrywa spotkania i może rywalizować z najlepszymi jeśli chodzi o poziom gry
w dodatku dużo się poprawiła gra środkowych i mają świetnego sypacza, gra się trochę sypie jak przyjęcie siada bo z dogrannych dobrze piłek to masakrują rywali zwykle Nishida, zarówno z Ishikawą i całą resztą, bo to jednak sport zespołowy a Blein i kadra francuska która ich przejęła lata temu
Teraz cała magia ligi narodów, Japończycy klase lepsza drużyna w każdym elemencie ale gubią koncentracje na chwile i robi się remis po 23 :LOL: a było +5 chyba, jednak kapitalnie w końcówce w obronie, w wybloku i w kontrze co jest ich bardzo mocną stroną, zarówno Ishikawa jak i Nishida są kompletnymi kotami
hallik hallik:
Moje typy z AO: Alcatraz -1,5 s, Ruud AKO 3,65
B bartek2701:
Poziom też się wyrównał
hallik hallik:
supermario supermario, pełna zgoda, sam pamiętam jak w wieku 15-17 lat trafiałem w tenisie kupon za kuponem i to niechude taśmy, Henmany, Samprasy i takie tam. A teraz... szkoda gadać.
supermario supermario:
B bartek2701, ja myślę że to nie kwestia kursów jedynie, a poziom drużyn się wyrównał
No i jest szermierka na słowa. Kolejny dzień odhaczony
Thalion Thalion:
MichaelCorleone MichaelCorleone, masz racje, moj komentarz był niepotrzebny
B bartek2701:
supermario supermario, ale jakies 10 lat temu na pewniaczki typu Bayern miałeś 1,30 u siebie a nie 1,10 jak teraz. Bylo łatwiej
supermario supermario:
Czasy się zmieniły, ja też kiedyś byłem wygrywającym graczem, średnio +/- 20-30k / rok, teraz jest o wiele ciężej. Zauważyłem, że im człowiek więcej wie i się interesuje to gorzej chyba. Kiedyś się grało po nazwach i prestiżach drużyn i lepiej wchodziło, teraz analizy i dziesiątki myśli na minutę i często i gęsto przekombinowane
supermario supermario:
Serbia goni już 20:18
supermario supermario:
MichaelCorleone MichaelCorleone, oby bo jedno trzeba ci przyznać, na siatkówce się znasz (na tenisie trochę mniej ) :p, tylko obstawiać nie umiesz :ROFLMAO:
B bartek2701:
A te prowokacje są bo im nie wchodzi i trzeba wylać żale
Do góry Bottom