>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

supermario supermario:
MichaelCorleone MichaelCorleone, oby bo jedno trzeba ci przyznać, na siatkówce się znasz (na tenisie trochę mniej ) :p, tylko obstawiać nie umiesz :ROFLMAO:
B bartek2701:
A te prowokacje są bo im nie wchodzi i trzeba wylać żale
MichaelCorleone MichaelCorleone:
B bartek2701, dokładnie to bez sensu, ale jak się odpuściło gre u buka i siedzi się na czacie aby prowokować innych to należy się zastanowić nad swoim życiem naprawde
a Japonia gra z wybitnie drewnianą i słabą drużyną, mając naprawdę świetny skład prowadzony przez kapitalną kadre więc o ich zwycięstwo byłbym spokojny naprawde
B bartek2701:
Te smieszne prowokacje nie są potrzebne
B bartek2701, przecież ja mam luz zupełny ;) leje na ten czat spokojnie
supermario supermario:
Nie zaczepiajcie Majkela bo znowu przez was bana wyłapie
B bartek2701:
Panowie więcej luzu
siedzieć na forum bukmacherskim i nie grać u bukmachera ja pier...le ludzie trzymajcie mnie... i to na forum jeszcze pisać jakieś bzdety, idź człowieku na dwór lepiej ładna pogoda jest
@gubernator_nh., skrócili mi za brak sprzedawania i frajerstwa tak jak twojemu koledze psycholowi, który się już tutaj chyba nie pojawi a i ty miałes zakończyć kariere z grą, widze że siedzisz na forum i ni egrasz to ciekawe żyie musisz mieć XD
supermario supermario:
Majkel dobrze prawi odnośnie Japoni, polać mu 🍻
Japonia ma kapitalny atak, kontry, bronią świetnie i w dodatku serwują - serbia opiera się na Luburicu i beznadeziejnym przyjęciu, ale jakoś tą partie uszczypnęli taka jest siatkówka, nawet najwieksze dogi potrafią ugrać seta, nie raz traciła go nawet Perugia w lidze w sezonie zasadniczym
Thalion Thalion, ale o co Ci chodzi? przecież to dopiero początek meczu, okej pierwszy set przespali i poczatek drugiego też ale jak oni wejdą na swój rytm to z serbii zostaną wiórki kokosowe ;)
NamXay NamXay:
M mym, ja tylko myślę, że to typ z potencjałem bo Djoko gdzieś będzie musiał tych punktów jednak szukać jak plecy poniosą to widzę w tym szansę
NamXay NamXay:
M mym, dzięki ale wystarczy mi emocji u jednego buka
M mym:
*w betfanie trzydrogowo
M mym:
NamXay NamXay, w fuksiarzu masz 2.0 na to dwudrogowo, a w betfanie 2.2 dwudrogowo
NamXay NamXay:
Djokovic więcej asów .. po kursie 1.75 warto spróbować
Thalion Thalion:
Japonia po 1,17 hahaha tak czułem bo Dawid gloryfikował ich ;)))
S sebek1997:
Set Serbii po 1.58 szybko do przodu. Takie bety lubię
inkub1986 inkub1986:
Może być powtórka z tamtego finału z Tsitsipasem, kiedy przegrał Djokovic 2 sety, a później ładnie odrobił. Może, ale też w to nie wierzę za bardzo.
donald-young donald-young:
Teoretycznie wedle formy nie ma prawa tego Alcaraz przegrać, ale Nole to jest wielki gracz. Ile razy potrafił wszystkich zaskakiwać, ale chyba jednak nie dzisiaj.
adik1992 adik1992:
ludzie grają w kierunku Djokovica bo to wielki gracz zwłaszcza na szlemach. Tylko że taka sama sytuacja była dwa lata temu gdy w 1/2 grali Nadal z Djokovicem. I szły typy na Hiszpana bo król mączki i Paryża a nie zwracało sie uwagi na dyspozycje w danym turnieju. Djokovic przepycha te mecze, ma szczęście że nie miał z kimś odpaść. Też poszedłem w kierunku Alcaraza. Może set Serb wygra.
inkub1986 inkub1986:
Siurkacz Siurkacz, Kartki częściej wchodzą, znacznie częściej.
inkub1986 inkub1986:
Ale te DF będą mi się sniły u Saby
inkub1986 inkub1986:
@myron_bolitar, No to powodzenia tam w finale
inkub1986 inkub1986:
barti2000 barti2000, Witam, pewnie kurs spadł szybko po tym jak go wypatrzyłeś. Powodzenia i dzięki za typ!
hallik hallik:
o tym meczu można napisać esej pod typ, w jedną bądź drugą stronę. Ale zdecydowanie więcej logicznych argumentów przemawia za Hiszpanem.
hallik hallik:
inaczej nie będzie, Alcatraz za mocny
Thalion Thalion:
Ok, poczytalem co tam w dziale pisza chlopaki ;)
Thalion Thalion:
Ta Serbia taka slaba ze Japonia mega faworytem? Nie znam sie wiec pytam
B bartek2701:
@gubernator_nh., Zagrasz :)
S sebek1997:
1.54 na seta Serbów z Japonia w LN to nie przesada trochę? Do dubla z over 3.5 seta u Ruuda z Sasza jak znalazł
tarki_16 tarki_16:
Ja zagram Świątek/+19.5 dla lepszego oglądania
M mcz:
Nie ma szans, gdyby to byla Sabalenka w finale to tak
jaroslav_ jaroslav_:
over 3.5*
jaroslav_ jaroslav_:
to co dzisiaj chyba 2x over 2.5?
czaro82 czaro82:
spoko Kriss do później 👍
czaro82 czaro82:
2.58 w fortunie
czaro82 czaro82:
ten rosołek może starczyć na max 3 sety
czaro82 czaro82:
Alcaraz i powyżej 35.5 gema 💪
czaro82 czaro82:
@gubernator_nh., porobić to on się może po meczu czymś mocniejszym 😉
czaro82 czaro82:
Nole może tu ugrać max seta, organizatorzy nie pomogli mecz w porze obiadowej to im dalej w las tym gorzej dla 36 latka
M Mendieta1992:
Siurkacz Siurkacz, nie mój "bet" bo ja takich męczy nie ruszam, 1.50 grać na alcaraza z djoko, śmiech na sali , jak miałbym już grać to coś w kierunku djoko, ale tak wspomniałem nie ruszam, takie mecze się ogląda
Siurkacz Siurkacz:
Będzie się działo
Siurkacz Siurkacz:
Dobra do potem, mam nadzieję że będzie 5 setowka i 3:2 Alcaraz wtedy wszyscy będą zadowoleni
Siurkacz Siurkacz:
A to co najważniejsze czyli jak grają na tym turnieju to już nie ważne
Siurkacz Siurkacz:
Ten twój bet na djoko to widzę że się opiera na mobilizacji psychice, doświadczeniu i wiedzy
M Mendieta1992:
Porównujesz
M Mendieta1992:
Siurkacz Siurkacz, co Ty proponujesz Tsitsipas jest słaby psychicznie , gdzie mu do djoko
Siurkacz Siurkacz:
Dobra trzeba skleić jakiegoś pewniaka za stóweczke i można iść spac
Siurkacz Siurkacz:
od alcaraza zalezy czy djoko cos ugra w tym meczu
Siurkacz Siurkacz:
alcaraz jest tak dobry ze nie wazne czy ktos sie mobilizuje czy wie jak alcaraz gra
Siurkacz Siurkacz:
myslisz ze tsitsipas nie wiedzial jak gra
M Mendieta1992:
Mecz meczowi nie równy, djoko dobrze wie jak gra alcaraz
Siurkacz Siurkacz:
a jakie baty dostał
Siurkacz Siurkacz:
grek jaki dobry turniej grał
Siurkacz Siurkacz:
sama mobilizacja nie wystarczy na alcaraza
Siurkacz Siurkacz:
mobilizować to on sie może
M Mendieta1992:
A ja nie rozumiem grać alcaraza po 1.50 z djoko, który potrafi w ważnych meczach się dobrze zmobilizować, udowodnił to nie raz...
Do góry Bottom