Ja to w tej Anglii szedł bym w undery bramkowe bo są chyba dwa spotkania drużyn walczących o utrzymanie z drużynami walczącymi o awans i tam Wigan chyba wystarczy remis
@gubernator_nh, no przecież w tej sytuacji kiedy Mahrez mógł podac do Fodena i byłoby 3:0 w meczu z Królewskimi, to Guardiola dostał piany z pyska i myślałem w pewnym momencie że on ściągnie tego Mahreza
madman01, oczywiście, że tak. Dlatego tymbardziej mocniej doceniam Kloppa za to co osiągnął w Liverpoolu nie mając nawet w połowie tak szerokiego składu jak City
madman01, Klopp nigdy dużo nie rotował, bo nie miał kim, ale wkoncu to jest pierwszym sezon, kiedy mają szeroki skład tak jak City i mogą sobie na to pozwolić
Wiadomo, że City dzisiaj nie wyjdzie 3 składem, ale jeśli Cancelo, Walker, czy ktoś tam inny nie będą w 100% gotowi, a na Real w półfinale już mogą być to na pewno ich nie wystawi, bo będzie uważał, że ważniejszy jest mecz Z Realem w środę
Gdyby wlascicielem City był jakiś legendarny piłkarz Angielski, fanatyk Angielskiej piłki to mógłbym zrozumieć, że on ma w dupie ligę mistrzów, a woli trofea krajowe, ale tam tak nie jest
Pisze o City i próbuje Ci wytłumaczyc, że właścicielami są Szejkowie którzy dali już Guardioli na transfery ponad miliard euro. On w tym czasie wygrał 3 razy mistrzostwo raz puchar Anglii i puchary farmera(Carabao). Naprawdę uważasz, że ich celem teraz nie jest liga mistrzów ? Zwłaszcza, że ten klub nigdy tego nie zrobił ?
Żaden trener czegoś takiego publicznie nie powie, ale jeśli byłbyś sam trenerem jakiegoś klubu którym masz 3 tytuły w lidze a żadnego w lidze mistrzów, to sam wiesz jaki byłby Twój cel i nie oszukuj nas tutaj pisząc , że nie
Guardiola powiedział tez po meczu w którym odpadli z ligi mistrzów ( bodajże z Lyonem, ale nie daje sobie ręki uciąć) że jest bardzo zadowolony z gry swojej drużyny i nie mogli zagrać lepiej
aha kuzyn ma decydujące zdanie na ten temat hahaha..miłego dnia trwaj dalej w tym obłędzie. Wkleiłem Ci powyżej co ma do powiedzenia Pepe w tym temacie i nie kłam
Szejkwowie którzy sraja pieniędzmi mają gdzieś opinie kibiców których w Manchesterze i tak jest garstka , bo tam United to jest chyba z 80% całego miasta
Ps. Mam kuzyna w Manchesterze, dokładnie w miasteczku pod Manchesterem i pracuje w fabryce gdzie niby jest więcej kibiców United, ale mówił że tam jest bardzo duży nacisk na niebieskiej stronie na ligę mistrzów.
Pepe: Właśnie dlatego, gdy mówią mi: "ponownie nie wygrałeś Ligi Mistrzów", odpowiadam, że bardzo chciałbym wygrać Ligę Mistrzów, jednak to walka w kraju jest dla mnie znacznie ważniejsza. To ona sprawia, że twoi zawodnicy za tobą podążają...koniec tematu
Guardiola to nie jest Angielski trener, tylko Hiszpański, który ma coś do udowodnienia, bo Ligę mistrzów wygrał 11 lat temu i to mając jedna z najlepszych drużyn w historii.
Ty chyba sobie jakies jaja robisz, haha...dwa tytułu mistrza Anglii na jeden w lidze mistrzów ? Nawet błazny przestały się śmiać. Dla mnie koniec tematu. Mistrzostwo to najważniejszy priorytet, bukovina Ty czytasz czasem opinie angielskich trenerów?
Psychosocial, czasy się trochę zmieniły gdyby City nie broniło tytułu, to może i kibice by bardzo tego chcieli, ale na ten moment ważniejsze jest dla nich pierwsze w historii zwyciestwoyw Champions League
1,74 płacą a problemy w defensywie City ogromnej na pewno Guardiola dizsiaj wystawi mix obrońców bo nie będzie ryzykował zdrowiem tych którzy są nie do końca pewni do gry z Realem
Nie wierzę, że Liverpool czy City podejdą na luzie do dzisiejszych spotkań, ponieważ w tygodniu LM. Obydwa zespoły zawalczą o mistrza, tam nie będzie taryfy ulgowej.
Jeżeli ktoś z was ma konto na bet365 jest oferta super boots; płacą 2,00 na strzał Salaha w światło bramki. Warto spojrzeć po aktualizacji składów i jakieś miedziaki wypada tam chyba zarzucić?
Mam dziwne przeczucie, że potencjalni spadkowicze w Naszej ekstraklapie w poprzedni weekend kopali się po czołach, a w tym będzie już na plus. W tamtym tygodniu zbyt duży szum przy graniu na Zagłębie, teraz na spokojnie. Zobaczymy.