>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Historia czatu

Ori1995 Ori1995:
Nigdy tego nie zrozumiem w tenisie
Ori1995 Ori1995:
Ogląda ktoś mecz Paire?
B bukovina:
A się Naby Keita zabawił
B bukovina:
Ja to w tej Anglii szedł bym w undery bramkowe bo są chyba dwa spotkania drużyn walczących o utrzymanie z drużynami walczącymi o awans i tam Wigan chyba wystarczy remis
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, Darmstad udupi tak jak wczoraj Werder i będzie status quo zachowany. Wspomnisz moje słowa
wsc wsc:
Panowie wie ktoś jaki był kurs na live dla memphis na początku 4q jak przegrywali ? NBA
madman01 madman01:
Dobra spadam zaraz sroki liverpool
B bukovina:
Przeanalizował ktoś tą 3 ligę Angielska ?
madman01 madman01:
Odkąd wybuchła wojna na Ukrainie i afera z abramowiczem mam wrażenie że Chelsea spuściła z tonu
B bukovina:
madman01 madman01, niby są jakieś oferty ale dalej stoi to w miejscu
B bukovina:
@gubernator_nh, no przecież w tej sytuacji kiedy Mahrez mógł podac do Fodena i byłoby 3:0 w meczu z Królewskimi, to Guardiola dostał piany z pyska i myślałem w pewnym momencie że on ściągnie tego Mahreza
madman01 madman01:
Czy karuzela z Romanem dalej trwa
madman01 madman01:
A Chelsea już ktoś kupił?
madman01 madman01:
Kiedyś to musi się splacic
madman01 madman01:
Wiadomo szejki pompują w city niebagatelne kwoty
B bukovina:
Minus miliard prawie, jak przyjdzie Halland to ponad miliard grubo
B bukovina:
I utrzymując klub na bilansie transferowym minus 300 baniek przy czym City ma p
madman01 madman01:
Miało być wogole
B bukovina:
madman01 madman01, oczywiście, że tak. Dlatego tymbardziej mocniej doceniam Kloppa za to co osiągnął w Liverpoolu nie mając nawet w połowie tak szerokiego składu jak City
madman01 madman01:
Taki tsimikas np wigilię mnie nie przekonuje
madman01 madman01:
Tak na marginesie to według mnie city na lepsza ławkę niż the reds
B bukovina:
madman01 madman01, Klopp nigdy dużo nie rotował, bo nie miał kim, ale wkoncu to jest pierwszym sezon, kiedy mają szeroki skład tak jak City i mogą sobie na to pozwolić
Psychosocial Psychosocial:
Dobrze ja uwazam ze i tak kibice wolą majstra niż LM.. i niech kazdy sie rozejdzie w pokoju.
madman01 madman01:
Żeby to się nie zemscilo, sroki w tym sezonie to nie są chłopcy do bicia
B bukovina:
Wiadomo, że City dzisiaj nie wyjdzie 3 składem, ale jeśli Cancelo, Walker, czy ktoś tam inny nie będą w 100% gotowi, a na Real w półfinale już mogą być to na pewno ich nie wystawi, bo będzie uważał, że ważniejszy jest mecz Z Realem w środę
madman01 madman01:
Trochę słaby ten skład the reds bez salacha, Arnolda i thiago
B bukovina:
Gdyby wlascicielem City był jakiś legendarny piłkarz Angielski, fanatyk Angielskiej piłki to mógłbym zrozumieć, że on ma w dupie ligę mistrzów, a woli trofea krajowe, ale tam tak nie jest
B bukovina:
Pisze o City i próbuje Ci wytłumaczyc, że właścicielami są Szejkowie którzy dali już Guardioli na transfery ponad miliard euro. On w tym czasie wygrał 3 razy mistrzostwo raz puchar Anglii i puchary farmera(Carabao). Naprawdę uważasz, że ich celem teraz nie jest liga mistrzów ? Zwłaszcza, że ten klub nigdy tego nie zrobił ?
Zaraz bo chyba sie nie rozumiemy. Piszesz tylko o City czy ogólnie?
B bukovina:
Żaden trener czegoś takiego publicznie nie powie, ale jeśli byłbyś sam trenerem jakiegoś klubu którym masz 3 tytuły w lidze a żadnego w lidze mistrzów, to sam wiesz jaki byłby Twój cel i nie oszukuj nas tutaj pisząc , że nie 😶
B bukovina:
A grali tragicznie.
B bukovina:
Guardiola powiedział tez po meczu w którym odpadli z ligi mistrzów ( bodajże z Lyonem, ale nie daje sobie ręki uciąć) że jest bardzo zadowolony z gry swojej drużyny i nie mogli zagrać lepiej 🙃
B bukovina:
Psychosocial Psychosocial, nie on ma decydujące, tylko zna tam mnóstwo ludzi, bo mieszka w Anglii od 9 lat
pepe nigdy nie powiediał że oddałby dwa mistrzostwa za LM
aha kuzyn ma decydujące zdanie na ten temat hahaha..miłego dnia trwaj dalej w tym obłędzie. Wkleiłem Ci powyżej co ma do powiedzenia Pepe w tym temacie i nie kłam
B bukovina:
Szejkwowie którzy sraja pieniędzmi mają gdzieś opinie kibiców których w Manchesterze i tak jest garstka , bo tam United to jest chyba z 80% całego miasta
B bukovina:
Człowieku ale ty myślisz, że on by to publicznie powiedział ? Już Ci napisałem kto mu płaci, więc wie co jest ważniejsze.
B bukovina:
Ps. Mam kuzyna w Manchesterze, dokładnie w miasteczku pod Manchesterem i pracuje w fabryce gdzie niby jest więcej kibiców United, ale mówił że tam jest bardzo duży nacisk na niebieskiej stronie na ligę mistrzów.
Pepe: Właśnie dlatego, gdy mówią mi: "ponownie nie wygrałeś Ligi Mistrzów", odpowiadam, że bardzo chciałbym wygrać Ligę Mistrzów, jednak to walka w kraju jest dla mnie znacznie ważniejsza. To ona sprawia, że twoi zawodnicy za tobą podążają...koniec tematu
B bukovina:
Pamiętaj też, że płacą mu szejkowie, a nie kibice, więc priorytety są trochę inne i sam dobrze wie na co jest największy nacisk.
B bukovina:
Guardiola to nie jest Angielski trener, tylko Hiszpański, który ma coś do udowodnienia, bo Ligę mistrzów wygrał 11 lat temu i to mając jedna z najlepszych drużyn w historii.
Ty chyba sobie jakies jaja robisz, haha...dwa tytułu mistrza Anglii na jeden w lidze mistrzów ? Nawet błazny przestały się śmiać. Dla mnie koniec tematu. Mistrzostwo to najważniejszy priorytet, bukovina Ty czytasz czasem opinie angielskich trenerów?
B bukovina:
deepred deepred, Salah rozpoczyna na ławce
B bukovina:
Sam Guardiola chętnie by oddał że dwa tytułu mistrza Anglii na jeden w lidze mistrzów.
B bukovina:
Psychosocial Psychosocial, czasy się trochę zmieniły 😉 gdyby City nie broniło tytułu, to może i kibice by bardzo tego chcieli, ale na ten moment ważniejsze jest dla nich pierwsze w historii zwyciestwoyw Champions League
To chyba oczywiste że Mistrzostwo Anglii jest ważniejsze od LM. Wie to każdy juz 5 letni kibic w Anglii. Dla mnie dwa pewne zwycięstwa City i Wątroby.
B bukovina:
A Leeds ma czym ukłuć z przodu
B bukovina:
1,74 płacą a problemy w defensywie City ogromnej na pewno Guardiola dizsiaj wystawi mix obrońców bo nie będzie ryzykował zdrowiem tych którzy są nie do końca pewni do gry z Realem
B bukovina:
Ja to myślę, że Leeds dzisiaj coś strzeli z City
paga paga:
Nie wierzę, że Liverpool czy City podejdą na luzie do dzisiejszych spotkań, ponieważ w tygodniu LM. Obydwa zespoły zawalczą o mistrza, tam nie będzie taryfy ulgowej.
deepred deepred:
super boost* :p
deepred deepred:
Jeżeli ktoś z was ma konto na bet365 jest oferta super boots; płacą 2,00 na strzał Salaha w światło bramki. Warto spojrzeć po aktualizacji składów i jakieś miedziaki wypada tam chyba zarzucić?
paga paga:
Mam dziwne przeczucie, że potencjalni spadkowicze w Naszej ekstraklapie w poprzedni weekend kopali się po czołach, a w tym będzie już na plus. W tamtym tygodniu zbyt duży szum przy graniu na Zagłębie, teraz na spokojnie. Zobaczymy.
paga paga:
Dokładnie. Ile to już razy człowiek miał kupon w głowie, po czym zmienił i kończyło się na minusie. Powodzenia dzisiaj.
psychol32 psychol32:
w weekendy mam tak że myślę o czymś zagrać a zagram coś innego co wydaje się bardziej prawdopodobne. No i wiadomo wchodzi pierwsza myśl
psychol32 psychol32:
paga paga, w tygodniu mniejszy wybór lepiej można się przyjrzeć
paga paga:
Mam wrażenie, że mniej zastanawiania się i więcej ugrać można w tygodniu, aniżeli w sobotę czy niedzielę.
paga paga:
zależności. Jak to jest, że w tygodniu człowiek zgarnia więcej kasy, żeby później na weekend kombinować i nic z tego nie ma.
paga paga:
psychol32 psychol32, psychol, też myślałem o tej zael
psychol32 psychol32:
Może na live komuś się uda
Do góry Bottom