Tydzien czekałem na weryfikacje konta i potem tydzien na potwierdzenie wyplaty. Wedlug supportu z ktorym pisalem to normalna procedura i przy pierwszej wyplacie jest dluzszy czas oczekiwania. Po tygodniu pojawil sie status accept przy moim zleceniu wyplaty ale do tej pory nie dostalem pieniedzy na konto. W tej chwili polaczenie z supportem jest jakis utrudniony, nie mozna sie polaczyc. Korzystal ktos z tego buka i jak z wyplatami?
Hej, pisze z zapytaniem czy miał ktoś doświadczenie z tym bukiem Astrixbet.com . Dostałem od pewnej osoby z ig adres do tego buka, zeby zagrac pewien mecz. Wygrałem dwa kupony i zgłosiłem pieniadze do wyplaty.
@gubernator_nh, szczerze to jestem zawiedzony taką kulturą u Was. Kulturę wynosi się z domu ale żadne złe lub dobre wychowanie nie tłumaczy oczywistych kwestii takich jak pozostawianie po sobie takiego porządku jaki sami chcielibyśmy zastać. Współczuję. U mnie w biurze szczęśliwie pełna kultura pod tym względem
@gubernator_nh, masz rację - to jest denerwujące. Jest na to sposób. Wydrukuj na kartce A4 czcionką 144 napis: "ZAJĘTE!!". I przyklejaj przy każdym... posiedzeniu. Powinno pomóc
a przedłużenie kontraktu dla Starzyńskiego to już w ogóle, zarabia 2x więcej od pozostałych,. a od 3 lat równia pochyła, jak dla mnie pierwszy do odstrzału
ogólnie moim marzeniem jest aby ktoś prywatny kupił klub od KGHM, bo tak to zawsze będzie klub polityczny kto u władzy ten na stałkach w kombinacie, niestety nie idzie to za jakością sportową
najbardziej się dziwię, ze KGHM pozwala na taką antyreklamę swojej marki, wstyd to najdelikatniejsze słowo jakie sie nasuwa po ostatnich ich kopaninach
@gubernator_nh, odnośnie Zagłebia to niestety, ale coraz bardziej realny jest spadek, oczywiście jako kibic mam nadzieję, ze tak sie nie stanie, ale grają obecnie najgorszą piłkę z całej ligi, o ile jeszcze na poczatku rundy fajnie to wyglądało to teraz im dalej tym gorzej