Jeżeli ktoś gdzieś znajdzie mecz Wyspy Cooka - Wyspy Salomona do obstawiania (poza STSem) to polecam wjeżdżać w Wyspy Salomona z handicapami. Sts wystawił absurdalnie wysoki kurs na czyste zwycięstwo
Bbukovina, tylko faul Herrery na Varanie zasługiwał na żółtą kartkę, więcej nic tam nie widziałem za co można było dać, a i kartki dla De Paula równie dobrze mogło nie być. Sędzia był słaby ale i nie było za co dawać tych kartek
Właśnie dyrektorem, więc po co te pół roku na straty? Greenvood chyba w toku, ale pzredłużyli areszt, wszyscy sponsorzy się wycofali, Utd wycofał koszulki z jego nazwiskiem, więc raczej coś jest na rzeczy, ale wyroku chyba nie ma
Rangnick to tam będize dyrektorem sportowym, w sumie po to go zaangażowali, szczerze mówiąc nie wiem dlaczego wziął rolę trenera... btw. Greenwood skazany? Czy dalej śledztwo w toku?
Sancho w porównaniu do BVB to dopiero ostatnie mecze zaczyna coś grać, pierwsze pół roku do zapomnienia, obrona w większości spotkań dramat, dobrze, ze de Gea trzyma poziom, bo dopiero by było, full spotkań im wybronił
może i tak, ale ja bardziej liczyłem, ze Ronaldo nakręci młodych i ze przy nim większosc odpali, a tu niestety tak nie wygladało, Fernandes w porównaniu do poprzedniego sezonu zjazd, Rasford to samo, Pogba kolejny sezon bez żadnego błysku
nawet na krajowym podwórku, nie mówiąc już o Europie, w tym sezonie do kolejknej LM na pewno się nie załapią, więc pewnie skład się rozsypie, bo w LE czy LKE nikt grać nie będzie chciał