>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

B bartek2701:
Olsztyn gacie pełne
B bartek2701:
Konar juz moze nie zapłonąć w tym sezonie
power30 power30:
Konar pieknie polozy ten mecz :D
power30 power30:
zeszytbet
pumaaa pumaaa:
Na jakim buku mozna postawić ze raków za rok nie będzie nawet w top3?
jozzy22 jozzy22:
pawvel pawvel, nigdzie
pawvel pawvel:
Wiecie czy gdzieś można oglądać duńską lige speedwaya?
B bartek2701:
Zawiercie jak awansuje nie ma zadnych szans z Jastrzebiem
hallik hallik:
Zawiercie 24:20->24:26 :D
slomiany400 slomiany400:
chłop na mączce traci jedno podanie, a tu już problemy :D
madman01 madman01:
Musetti ma zamiar skopiować Berettiniego? 5:0 5:7? Czy to chwilowe zaćmienie
inkub1986 inkub1986:
Coś rosną kursy na jutrzejszy mecz Alkmaaru. Wiecie coś?
inkub1986 inkub1986:
massimo massimo, Dlatego za drobne massimo za drobne ;)
massimo massimo:
inkub1986 inkub1986, no esktra, włosy robią sie albo siwe albo wypadaja😀
inkub1986 inkub1986:
Dobra znikam bo Solaris mnie zje z Mendietą
inkub1986 inkub1986:
Pamiętajcie, że połączenie alkoholu i bukmacherki dobrze działa na cebulki włosów!
inkub1986 inkub1986:
:p
inkub1986 inkub1986:
Ja chociaż do Ciebie z dużej chłopino
SolarisPL SolarisPL:
inkub1986 inkub1986, sitar bezbeku mały
D damian365:
Słownik, sory :D
inkub1986 inkub1986:
O Solar z czymś mądrym ;)
inkub1986 inkub1986:
Córek, śmiesznie
D damian365:
No Córek dobra robota, skorzystalem
'Corek 'Corek:
Co OG masakruje
SolarisPL SolarisPL:
Pany, zapisałem się na stsie do jakiejś promocji, że zwracają 50 procent stawki za przegrany kupon do 100 zł przez ileś tam dni jako środki bonusowe. Pytanie - jeżeli kupon wejdzie to środki normalnie będą na depozycie dostępnym do wypłaty nie na bonusowym? Tylko w przypadku porażki zwracają te max 100 zł jako bonus tak?
massimo massimo:
B brajan82, no wtedy tak ale teraz to juz po zawodach
adik1992 adik1992:
M mcz, Djokovic problemy z łokćiem od dluższego czasu, turniej rangi 250, nawet nie w Belgradzie jak rok temu. Zaraz Madryt i Rzym i RG. Nie ma co sie zajeżdżac
M mcz:
szur z serbii ćwiczy łamaki przed szlemem?
B brajan82:
massimo massimo, /to massimo massimo , ja patrzyłem na to realnie przed meczem Legii z Rakowem. Kurs był wtedy 25 na win Legii i było to możliwe.
massimo massimo:
Przeciez zeby Rakow przegral to mistrzostwo musieliby grac kobietami reszte meczy i Legia musiałaby wygrać prawie wszystkie mecze
B brajan82:
Thalion Thalion, chyba za późno na fikołka Rakowa, jeśli Legia nie współpracuje :) wcześniej liczyłem na taki scenariusz, bo była szansa.
power30 power30:
Sadze, ze jesli ktod odejdzie to Kovaceviv
adik1992 adik1992:
power30 power30, Kun był kluczowym graczem ostatnich sezonów, po kontuzji troche słabiej, ale nie wykluczone że w nowym sezonie były znów jednym z kluczowych graczy. Ale zaraz może odejść Kovacevic, Ivi czy Tudor. Szkoda bo liczyłem że chociaz rok Papszun sprawdzi się w pucharach, w zeszej edycji zebrali doświadczenie.
adik1992 adik1992:
Thalion Thalion, sam właściciel jak i Papszun mówili że nie ma dobrego terminu na taką decyzję, żeby ogłosić bo niby kiedy. Po sezonie jest za późnobo już trzeba rozmawiać z nowymi zawodnikami, a często gracze patrzą ktoś jest trenerem. Sami mówili że decyzja podjęta już kilka tygodni temu ale czekali na moment. Sądzę, że jeżeli przewaga byłaby mniejsza nad Legią to by się jeszcze wstrzymali
power30 power30:
adik1992 adik1992, akurat strata Kuna przy Carlosie nie bedxie tak odczuwaln jak odejscie Marka
Thalion Thalion:
Mecz pucharowy tez jeszcze przed nimi , czy takie cos nie wprowadza jakuegos zamieszania do szatni?
Thalion Thalion:
Ale tak szczerze mowiac to nie bardzo rozu.iem dlaczego oglaszac cos takiego akurat teraz ?? Przeciez jeszcze zostalo troche kolejek do konca
adik1992 adik1992:
Szkoda, bo patrząc jak fajnie rozwijał sie projekt Rakowa, mądrze budowany od nizszych lig, bez zwalniania trenera przy słabszych wynikach i to do czego doszli przez te lata miałem nadzieje że będą w stanie rok w rok walczyć o mistrza i może coś ugrają w pucharach. Jednak jak słysze to kun odchodzi, Papszun odchodzi i zaraz mogą odejść kolejni czyli trzeba będzie budować projekt na nowo.
Thalion Thalion:
Chyba ze Rakow chce odwalic jakiegos fikołka i Legia ich przeskocxy jeszcze :p stad to info o odejsciu ;)
power30 power30:
M mcz, bezyzyteczny w jakim aspekcie?
M mcz:
To bedzie najbardziej bezuzyteczny mistrz polski od lat
M mcz:
Zrobil mistrza i zeby sie nie skompromitowac w 1 rundzie kwalifikacji nie przedluzy kontraktu
niemownicnikom niemownicnikom:
Thalion Thalion, do żony
Thalion Thalion:
Wiadomo gdzie??
korzymo korzymo:
Papszun odchodzi z Rakowa
L lukasz95:
ja tak samo, zarejestrowałem się, zweryfikowałem konto i dopiero wtedy to zauważyłem xD
C cichybob:
to niezle jajca. W zyciu bym nie pomyslal, ze dostosowuja ilosc zakladow do kraju
L lukasz95:
108
C cichybob:
na mecz city bayern ile masz zakladow ? ja mam 163. w tym kartki i rogi
L lukasz95:
C cichybob, na holenderskiej stronie? Ja nic takiego nie widzę, pojawia się tylko w trakcie meczu taka rubryka ale i tak wczoraj była ona pusta
C cichybob:
L lukasz95, przeciez na b365 masz zaklady na rozne i kartki na lige mistrzow
L lukasz95:
głównie piłka nożna
'Corek 'Corek:
L lukasz95, ja mieszkam w holandi i grywam głównie na pinnacle, zależy jaką dyscyplina cię interesuje
L lukasz95:
gra ktoś z was może z Holandii? Przeprowadziłem się niedawno i mając dobre wspomnienia napaliłem się na bet365 a tu duży zawód, uboga oferta, raptem około 100 zdarzeń na mecze ligi mistrzów, brak rogów czy kartek. Jest tu jakiś godny polecenia buk czy nic lepszego się nie znajdzie? W unibecie nie da się znowu zmienić języka na chociażby angielski :confused:
C cichybob:
Green zawieszony na game 3 i slusznie
C cichybob:
massimo massimo, bez Payne'a też nie bardzo mają kogo, żeby z ławki ich zmienił.
massimo massimo:
Phoenix gralo na 200%,Durant i Booker po 44 minuty rozegrali
massimo massimo:
Wiesz E
Do góry Bottom