>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

S spider-official:
Kurs 1,11 czy 1,19 ? Szaleństwo
psychol32 psychol32:
M morgo, masz rację robią zwroty w takich sytuacjach. Niedawno ktoś z forum miał taki przypadek na US Open i dostał zwrot.
M morgo:
Wiec co najwyżej by zwrot musieli dac aniżeli rozliczać na minus tak myśle , ale dobrze ze nie trseba było sprawdzać 😀
M morgo:
Może tak jest , nie mailem przypadku takiego Alw tutaj akurat over wszedł po 1 secie bo raczej ciężko by było sobie wyobrazić rozliczenie na minus skoro po pierwszym było 13 gemów a w drugim siła rzeczy przy 6:0 i tak jest 19 a potrzebne było 18
psychol32 psychol32:
M morgo, tak win rozliczą ale jak postawisz over gemów a w momencie kreczu będzie under to rozliczają jako porażkę
jaroslav_ jaroslav_:
dzięki!
jaroslav_ jaroslav_:
Drodzy, małe odświeżenie tematu i prośba o wasze głosy w ankiecie :) https://forum.bukmacherskie.com/threads/gdzie-obstawiają-użytkownicy-forum.166165/
M morgo:
psychol32 psychol32, na 22bet kopi ruska to rozliczają mimo kreczow , ostatnio się cieszyłem jak mój zawodnik skreczował a miałem win a potem wchodzę patrzę jednak minus bo u nich już rozliczają po jednym secie
deepred deepred:
Kurs na Polskę spada, z 4,5 już 4,1
psychol32 psychol32:
Jak chce coś grubiej przywalić to gram jakieś linie po kursie 1.80 - 2.00
psychol32 psychol32:
Thalion Thalion, u mnie większość betów to wysokie kursy z których jakoś połowę zamykam. Zacząłem tak grać w 2017 roku i od tamtej pory jestem na plusie
psychol32 psychol32:
Thalion Thalion, tracisz bo mniej wygrywasz ale nadal zarabiasz
psychol32 psychol32:
M morgo, patrz bo jak któraś skreczuje na początku drugiego seta to może nie być overa
Thalion Thalion:
psychol32 psychol32, buki dowalają jeszcze swoją marże na cashoutacha, tracisz na tym w dluzszej perspektywie, matematyki nie oszukasz
M morgo:
Parry potapova 1:5 wchodzę w over 17,5 z myślą ze w drugim powalczy a ona robi 6:5 ze stanu 1:5 i już overa zrobiła 😂 jak ja kocham wta city
psychol32 psychol32:
A dokładnie rzecz ujmując kiedy jakiś zakład zamykać a kiedy nie.
psychol32 psychol32:
Thalion Thalion, no na pewno traci ten co nie ma pojęcia jak korzystać z tej funkcji
psychol32 psychol32:
No chyba żeby mi dawali 10k z tych 14 toni drugi bym zamykał
Thalion Thalion:
Kazdy postawiony zaklad należy traktowac jako z gory jako przegrany , w dlugej perspektywie gracz traci na cash outach ale ludziom nie ptzrtlumaczysz
psychol32 psychol32:
nedved94 nedved94, Ja z reguły wysyłam dwa identyczne zakłady. Jeden na ewentualnego casha by odzyskać wkład a drugi do końca
Thalion Thalion:
Albo stswiasz środki ktore mozesz przegrac albo bawisz sie w pół środki i cash outy
nedved94 nedved94:
Dlatego tez mnie ściska
psychol32 psychol32:
nedved94 nedved94, bez sensu. Teraz pomysł se że te 800 przegrywasz i zamiast 14k jest zero. Już lepiej było zostawić i ewentualnie przegrać
nedved94 nedved94:
Od wczoraj mnie ściska z żenady, zamknąłem kupon z 300 na 14 400 cashoutem na 800
M Mendieta1992:
@gubernator_nh, Co ciekawego wymyśliłeś?;p
milan78 milan78:
czaro82 czaro82, też takie duże ako na ponad 100? Udaje się czasem wygrać?
AndrzejWariat AndrzejWariat:
Można używać betbuildera na fortunie do typów dnia ?
czaro82 czaro82:
... a ja mam nauczkę po trafieniu za grosze i teraz gram takie kursy za minimum niebieskiego, żebym później nie żałował 😉
milan78 milan78:
No jeśli taki kurs to wiadomo że za grosze. Zagrane za 2 zł. Nie gram normalnie takich kursów przecież
czaro82 czaro82:
... pewnie nie więcej niż tauzena 😂
zilzil zilzil:
milan78 milan78 wspominałeś o kursie 500+, ile mogłeś wyciągnąć?
act act:
Za przepychankę, po faulu na nim
milan78 milan78:
Za co Muenier dostał żółtą kartkę w końcówce meczu?
didier_drogba didier_drogba:
dobrej nocy
supermario supermario:
tyle ode mnie, do jutra
supermario supermario:
RFS Hearts ci drudzy bez formy więc 1X
supermario supermario:
Hapoel Villarreal tam powinny być bramki może BTS jak Lech im 3 strzelił na wyjeździe
supermario supermario:
FCSB gra z Anderlechtem, jak dla mnie ciężki mecz, nie lubię Rumunów :)
supermario supermario, Larnaka cos strzeli, umieją w puchary ;)
supermario supermario:
jeszcze Kijów z Larncą powinien sobie poradzić
supermario supermario:
Braga świetnie gra na początku sezonu, jednak Union to nie ogórki
*szans
nie są bez sznas
supermario supermario, zobacz jaki kurs na Steaue Bukareszt...
supermario supermario:
Niektóre drużyny dostają większą kasę za zwycięstwo w tych śmiesznych rozgrywkach niż za zdobycie majstra na rodzimy podwórku, takie trzeba drużyny wyszukiwać, bo będą grały o życie
przegrali z Molde mecz o majstra
supermario supermario, Bodo juz na mistrza nie ma szans, wiec sie skupią na pucharach raczej
supermario supermario, spoko, rozumiem kolego ;) luzik
supermario supermario:
Bodo poważnie traktuje te rozgrywki, pokazali to w pierwszym meczu z PSV, może oni powinni wygrać+ jakieś bramki bo Zurych też dużo strzela i traci
supermario supermario:
ja nie mam nic na jutro w przeciwieństwie do ciebie (y)
supermario supermario:
Jasne, ja nie krytykuje nie zrozum mnie źle, wyrażam tylko swoją opinię,
nie ma perełek, chyba ze pójdziesz do jubilera xd
supermario supermario:
Nie mówię że to nie wejdzie bo pewnie wejdzie :p, ale jak dla mnie to nie są perełki, dobra szukam czegoś i napiszę
Ale Lazio nie wyjdzie podstawą w bramce i obronie pewnie
supermario supermario:
Mu może klepnąć jedną i się zamurować, tak grali ostatio na wyjeździe, obronę mają względnie dobrą
będa 3 bramki
supermario supermario:
didier_drogba didier_drogba, jakby Lazio grało u siebie to owszem, ale zobacz ostatnie mecze Dunów: 1:1, 1:0, 0:2, 0:2, 0:2
Sherrif strzeli gola MU @1,98
Midtjyllan- Lazio +2,5 bramki @1,71
supermario supermario:
didier_drogba didier_drogba, obecni tutaj
Do góry Bottom