>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

C cichybob:
gwiazdy swiatowej slawy. moze doszly do nich sluchy, ze ludziom ta premia srednio sie podoba i pokazali pazurki
C cichybob:
chociaz musze przyznac, ze raz bylem na meczu legii w kosza i tak wlasnie mi nabili wtedy over. kosmiczna ilosc wolnych w ostatnich minutach i poszlo
C cichybob:
22pkt bardzo rzadko
C cichybob:
w meczu okc- hawks rzucili 22pkt w ostatniej minucie rzucili
jozzy22 jozzy22:
C cichybob, każda passa się kiedyś konczy
C Cybiskorpion:
Doncic on fire
C cichybob:
wiesz cos moze wiecej o anneheim ? straszne dziady, moze warto cos jutro pograc przeciwko nim
C cichybob:
dawno nie interesowalem sie nhl, ale to las vegas nie jest takie zle patrzac na tabele
jozzy22 jozzy22:
Z 0:3 na 3:3
jozzy22 jozzy22:
A to ci Bostonek
C cichybob:
eh, 9.25 bylo
C cichybob:
pogralem asysty i zbiorki banchero, ale ze tego double double odpuscilem to sie zdenerwowalem
T tadzin:
o tu jest jakis czacik
guriii guriii:
Na hokeju to można łapać większe kursy solo i tyle
guriii guriii:
Boston dostaje
guriii guriii:
Flyers wygrywają z Colorado
guriii guriii:
@ten-typ-tak-ma, no hokej strasznie ciężko wyłapać
jozzy22 jozzy22:
Ten to ma poprostu zryty beret najbardziej z dupy analizy ma aiw15
P Przybłęda:
guriii guriii, jemu powinno forum płacić, bo czasem nawet nie ogarniając co to za liga i o ch.. w danym meczu chodzi, czytam sobie te jego analizy, fajna intelektualna rozrywka :)
guriii guriii:
Rondani jaka dowalona analiza w typach dnia xD
G Gregory777:
Z NHL dzisiaj mecz na szczycie Lider konferencji wschodniej Boston Bruins podejmuje u siebie Vegas Golden Knights, Boston jeszcze u siebie nie przegrał wiec tutaj może się dużo wydarzyć, czekam na 7 na live
G Gregory777:
Na ostatnie 12 meczów 11 wygrali z przewaga 10+ to jest dobra opcja 👍
G Gregory777:
Sorry za zmiane tematu, ale czy ktoś teraz będzie grał NBA lub NHL?
Cabron Cabron:
Mnie to strasznie wkur*** że jakiś premier będzie sobie nasze pieniądze rozdawał jak napiwek dla kelnera ludziom, co zarabiają miliony. Co za poje.... Akcja. Za to że wyszli z grupy no hit
Thalion Thalion:
I co im zrobimy....wielkie nic
p-z. p-z.:
Mam nadzieje ze to fejk
p-z. p-z.:
chore
p-z. p-z.:
Eee tam lewy pospacerował na mundialu, inflacja wysoka, zawodnicy mają w ciul kasy, ale 30 milionow z naszych podatkow dostaną :D
p-z. p-z.:
komentarze do ocen lewego z yt XD
p-z. p-z.:
Lewandowski to nie zasługuje na nic więcej ponad 4.0; może i nie miał podań, ale z Arabią powinien mieć hat-tricka, z Meksykiem nie strzela karnego, a w meczach z Argentyną i Francją nie zrobił tego czego się oczekuje od napastnika z takim rywalem. Nie umiał przytrzymać piłki, zagrać do kolegi z rywalem na plecach. Powinniśmy od niego oczekiwać dużo dużo więcej, jakby Milik tak zagrał to by dostał 3.0
Cabron Cabron:
Ruska będzie handlować
Cabron Cabron:
Zuger live tenis
kubam kubam:
odnosnie meczu Portugalii to myślę w ogóle, że tam będzie 2-2 i dogrywka + karne
kubam kubam:
i szalony dubelek jutro gram 2x bts w obu połowach
kubam kubam:
ja myślę, że jutro 2x bts jest atrakcyjne do wzięcia
psychol32 psychol32:
Mądrze zagrają nie pójdą na wymianę ciosów to do karnych mogą dotrwać a w tym są mocni
psychol32 psychol32:
Oczywiście że mogą zaskoczyć bo Brazylia gra na hurra
Cabron Cabron:
Ten Gvardiol to jest jebany dzik. Chłop spokojnie mógłby jako Defensywny pomocnik też grać. Perisic mega solidny w reprezentacji zawsze dużo daje, ale to. Będzie za mało na Brazylię
psychol32 psychol32:
Ogólnie gra ich jest słaba
psychol32 psychol32:
Ale też bez szału
psychol32 psychol32:
Coś tam Perisic jeszcze szarpie
psychol32 psychol32:
Środek pola mają mocny i jednego Gvardiola w obronie a tak to poziom Polski
psychol32 psychol32:
No nie do końca
Cabron Cabron:
NBA się fajnie obstawia, ale trzeba śledzić do ostatnich minut roto i uprzedzić bukmachera zanim zmienia kursy
psychol32 psychol32:
Niewiele więcej jak z Koreą
psychol32 psychol32:
Na Brazylię z Chorwacją 1.40
psychol32 psychol32:
Sam się kilka razy nadziałem i nie tykam tego
psychol32 psychol32:
Dlatego chodź nie przewidzisz to obstawiając takie rzeczy trzeba się z tym liczyć
S specjalny2705:
@ten-typ-tak-ma, wszędzie jest daltego tłumaczę że ludzie to dziwnolągi
S specjalny2705:
@ten-typ-tak-ma, ale ryzyko straty też jest XD
Cabron Cabron:
Pięknie ponchet dała zarobić haha
psychol32 psychol32:
Gdybym założył temat to co muszę zrobić by był on best of the Best? Mieć skuteczność powyżej 10%?
S specjalny2705:
@ten-typ-tak-ma, ale dlaczego to nazywane jest hazardem prowadzenie firmy to też hazard XD ładujesz kasę i liczysz na zwrot ilub zysk
S specjalny2705:
Zresztą wiele przykładów z innych sportów ludzie to bezmózgi ograniczone i tylko się kompromitują
S specjalny2705:
Czy mecz gra drużyna 1 i w jednej kwarcie wszytko oddają jak polglowki
S specjalny2705:
@ten-typ-tak-ma, a zespołowe nie mają jakie cyrków NBA robią Haha
S specjalny2705:
@ten-typ-tak-ma, chłopie w ATP to samo jest
S specjalny2705:
7-5 5-4 40-0 kończy się 6-7 potem 3-5 i ponchet 6 meczowych i TB czy to nie ludzki debilizm
S specjalny2705:
Popatrzcie je mecz ponchet - zatavska i zadajcie sobie pytanie czy aby na pewno ludzki gatunek nie jest aż tak zjebany
Do góry Bottom