>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

zibi16 zibi16:
Handi? Wiesz co, nie mam pojęcia bo to jest tak duże handi, że Polki nie powinny tego ogarnąć ale... nie widziałem jak gra Iran szczerze :)
'Corek 'Corek:
zibi16 zibi16, Co myślisz dziś Iran +26.5?
zibi16 zibi16:
Kamerunki 23 minuta i 0 bramek :)
freez. freez.:
Arka gdynia k świnia
madman01 madman01:
13-20*
madman01 madman01:
Arka to są miszcze, 13-2 prowadzili w 1 kwarcie na 15-20, 18 pkt z rzedu stracic to wyczyn
p-z. p-z.:
Krychowiak spacerek
Prince de Belial Prince de Belial:
powodzenia, ja własnie wziąłem over 0.5 w drugim spotkaniu
p-z. p-z.:
zaraz 7
p-z. p-z.:
A akurat mam obie strzelą na kuponie xD
p-z. p-z.:
Przed chwila reka w polu karnym a sedzia mimo ze sprawdził to nie podyktował
Abha wygrywa z Al Ahli w pucharze 2:1 zeby wlasnie dostawac lanie w domu 0:6...
freez. freez.:
1.85, under 1.5 to pewniejsze bo coś może zawsze wpaść, jakaś szmata tak zwana XD
to lap U0.5 po kursie 5
freez. freez.:
Prince de Belial baqu, a bo to kazahstan, jak widzę tam mecze na sztucznej murawie to odpuszczam kompletnie, jeszcze się okaże bezbramkowy remis
@freez - jak to się stało ze w Astanie nadal 0:0 nie wiem
freez. freez.:
Podajcie jakieś pewniaczki na dziś bo trzeba oskubać buka a nie jakieś dyskusje
Defacto Defacto - fotka albo psikus - pamiętaj 🃏
dx2 dx2 - a Ty masz jakiś syndrom ratownika ? ⚕ ze tak doradzasz innym ?
Defacto Defacto:
Ja ide ogladnac mecz, a nie przepychac sie z ochrona, I trabic o tym na forum
Defacto Defacto:
Nie jestem I nie bylem hooliganism, a jakbym byl to zapewne bym o tym nie pisal na forum jak on to robi
freez. freez.:
Kibole to debile, jeśli jest tu ktoś kibolem to pluje na niego
Defacto Defacto:
Ja garden hooliganstwem
Defacto Defacto:
Stad chce wiedziec czy mowi powaznie, dzis sie okaze, jesli nie, to potwierdzi to co o nim ludzie tutaj sadza
dx2 dx2:
Może puście sobie film Hooligans, a jak nie pomoze to juz chyba jedynie pozostaje filmografia Bruca Lee czy JCVD
Defacto Defacto:
dx2 dx2, nie zalezy mi dlatego nie reaguje, tym bardziej ze jego testy sa infaltylne, jestem kibicem pilki noznej, a nie kibolem. Chce pokazac swoja wyzszosc I pokazac, swoja wyzszosc, ze on wtargnie na sector legii bez biletu, bo czego on nie robil, bylem na ponad 150 meczach AV I wiem, ze nie bedzie to mozliwe bo wiem jak to tutaj fukcjonuje, gdyby to byl mecz w hiszpanii, danii to bym sie nie odzywal bo pojecia nie mam jak to tam wyglada
dx2 dx2:
Ludzie potrzebuja akceptacji, sa stworzeniami stworzonymi do towarzystwa, ale kurcze to jest forum internetowe dzialajace jedynie wirtualnie
dx2 dx2:
jakie ma znaczenie co o Tobie mysli anonim z sieci, to nie wiem .... Jezeli to kogs rusza to na prawde kiepso u niego z samoocena
dx2 dx2:
przeciez to czasami nie widaomo czy smiac sie czy płakać
dx2 dx2:
Musicie miec dystans. Tutaj wielu mitomanow sie przewinęło. Jedni mnie wyzywali, inni chcieli sie spotykać na jakies ustawki. To bardzo powazni gangsterzy byli, tylko że zamiast na sali treningowej to spedzajacy polowe i wiecej czasu na forum. Najpewniej gydby Was spotkali to zrobili 3 salta i kopneli z półobrotu :ROFLMAO:
6 strzelow na bramke i 6 goli
ten mecz w Indiach jest niesamowity
'Corek 'Corek:
Ma ktoś odsprzedać bilet na IEM ( na niedzielę ) place podwójną cene.
'Corek 'Corek:
Dobra spokój bo moje wiaodmości uciekają do góry.
Defacto Defacto:
dx2 dx2, widzisz, ze ignoruje jego zaczepki, bo nie musze mu nicnudowadniac, on mnie obraza, ja czekam na potwierdzenie jego kibolstwa I wandalizmu dzisiejszym zdjeciem, jesli tego nie zrobi ma muta
dx2 dx2:
Ogolnie dajcie sobie na luz
dx2 dx2:
Chyba niektorzy pomylili istote forum bukacherkiego, ale jezlei lepiej sie z tym czuja :unsure: Jezlie ktoś chce to może do mnie napisac w prywatnej wiadmosci to moge opowiedziec o typach, ktore trafilem w 2012 roku :rolleyes:
dx2 dx2:
Co tam że sladu ani wzmianki o danym typie
dx2 dx2:
a najbardziej rozwal mnie ostatni trend pt.: Napisze ludziom co zagrałem i trafilem, by widzieli jaki jesyem fajny :ROFLMAO:
'Corek 'Corek:
dx2 dx2, daj im spokój, lepsze ich "spory" niż spam tego rondla czy jak mu tam 😁
dx2 dx2:
za dużo tu praywaty, przemyslen i teorii spiskowych zamiast rozmow o typach
dx2 dx2:
zaczynacie traktować to forum jakby to bylo dla Was coś proirytowego. Serio jest sie sens bić o opinie ludzi ktorych tak naprawde nie znacie w ogole ?
dx2 dx2:
Ludzie powinniscie dac sobie na luz i sie opnaować ...
'Corek 'Corek:
@snaxi jesteś?
High_Roller High_Roller:
wirtualne bilety :D
High_Roller High_Roller:
'Corek 'Corek, massimo ma on ma zawsze bilety na wszystkie rozgrywki :D
'Corek 'Corek:
Podejrzewam że nie, ale wolę zapytać. Czy nie posiada ktoś przypadkiem biletu na IEM Katowice ( na niedzielę bilet )? Odkupie nawet za podwójną cene
High_Roller High_Roller:
city teraz sie tam przejedzie po nich jak walec a arsenal ich dobije i bedzie wyjasnione wielkie klubisko z birmingham
Defacto Defacto:
Zdjecie prosze, I nie obrazaj
High_Roller High_Roller:
Villa męczyła bułe z Mostarem u siebie i męczyła bułe z Alkmarem , nagle tutaj Legia bedzie wybijac piłke gdzie popadnie bo to jakas aston villa 7 czy 8 zespół angielskiej ligi hahaha wygrali 4-5 spotkan z jakimis no nemami w premiership i robi sie z nich top 3 w anglii :D
High_Roller High_Roller:
w ogóle nie wiem po co ten mecz , powinni gracze Legii zejsc i dac im wygrana za darmo
High_Roller High_Roller:
massimo ogarnij łepetyne
High_Roller High_Roller:
Legia bedzie wybijac gdzie popadnie bo gramy z angielskim realem madryt wiekszym od manchesteru city i piłkarze Legii beda sparalizowani tym bardziej ze wygrali pierwszy mecz :D
M mumin89:
Sarim to co polecasz zagrać dzisiaj?
Defacto Defacto:
1.83 na sturm, chyba nie ma co szukac
Defacto Defacto:
Wracam do domu sprawdze I cos podam
Defacto Defacto:
2.5 chyba
Defacto Defacto:
A moze rozne 7+ AV kurs z 2.t
Siurkacz Siurkacz:
To na czym dzisiaj proponujecie przegrać