>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

p-z. p-z.:
Ale tu nie chodzi o wiarę w typ. W typ można wierzyć że wejdzie i po to się go analizuje
p-z. p-z.:
Sprawdzalo miało być xd
p-z. p-z.:
W moim przypadku najlepiej by się sprzedało granie w punktach na mieście sts czy fortuna, a nie przez neta
p-z. p-z.:
Wolę tu podać i analizować 1 typ Max 2 A nie grać czasami na pałę
p-z. p-z.:
Nie, ja już nie gram, ale tu typować dla zabawy jak najbardziej.
H hagi84:
takie rozplanowywanie to mozna sobie robic jak ma sie jakis budzet, ktory mozna przegrac i bawic sie rozrywkowo, nic wiecej
p-z. p-z.:
U mnie dobrze gra idzie jak zaczynam od małej sumy, później jak widzę że uzbieralem więcej zaczyna się rozpieprzanie kasy, granie live granie espprtow itp. Bo sobie myślę skoro z małej sumki robiłem większą to mogę sobie pozwolić na takie granie i wychodzi później na to że to przewalam
H hagi84:
teraz masz pomocne narzedzia do sledzenia kursow itp, sam korzystam z takiego platnego, nie te czasy co dalo wylapac sie value i miec czas jeszcze spokojnie to pograc, teraz masz doslownie pare sekund
psychol32 psychol32:
NAwet jak pre buk wystawi źle kurs to obstawiający momentalnie to zauważą i skorygują
H hagi84:
zgadza sie, trzeba miec przewage nad bukmacherem, gro ludzi, ktorzy utrzymuje sie z tego gra nisze , wielu bylo takich co probowalo na popularnych ligach kariery zrobic i malo komu sie cokolwiek udalo zrobic
psychol32 psychol32:
Częsty przykład z kosza: Gra drużyna A z B. Po analizie sporym faworytem jest drużyna A. Natomiast drużyna B zaczyna dobrze mecz i prowadzi 8:0. Buk nie ogarnia tematu i daje na drużynę A kurs 3-4. Wtedy się z takich okazji korzysta
psychol32 psychol32:
H hagi84, dlatego trzeba grać live nisze na któe nie ma kursó pre. Wtedy buki często mylą się z kursami.
kubam kubam:
p-z. p-z., graj stałą stawką, nie traktuj obstawiania tak, że jak masz nagle bankroll 1000zł to musisz stawiać kupony za 200 czy za 500 czy all in, bukmacherka to maraton, a nie sprint, natomiast jeżeli sam doszedłeś do wniosku że u Ciebie to nie działa to może faktycznie lepiej nie grać
H hagi84:
szkoda czasu, bukmacherzy za Was to robia, kursy dobrze oszacowane itp, tak to se mozna pograc dla zabawy i tyle
czaro82 czaro82:
Ustal sam sobie wytyczne których się będziesz sztywno 3 mał, dwie max 3 ligi pod obserwacje, do tego max kilka drużyn które śledzisz. Dyscyplinę także pod siebie, tylko nie co jest na topce tylko co najczęściej oglądasz o masz na jej temat jakąś wiedzę.
H hagi84:
idzcie w zdrapki pograc
czaro82 czaro82:
p-z. p-z., to moje pytanie brzmi po co grać?
p-z. p-z.:
Ja np nie mam głowy żeby grać za swoje pieniądze bo jak trochę uzbieram to zaraz zaczynam grać na pałę i przez to trace, wolę podawać typy tu ale za granie za własny hajs to nie, nie szanuje tego że potrafię zrobić fajna sumkę A zaraz to i tak przewale
kubam kubam:
S specjalny2705, to jak Ciebie nazwać w tej sytuacji?
adik1992 adik1992:
S specjalny2705, prosty sposób, nie graj tego i nie oglądaj
S specjalny2705:
A to co moja wina że ściery przegrywają tyle gemów z rzędu tylko i wyłącznie jej wina bo jest zwykła sz.mmmma....
p-z. p-z.:
Tego nie przewidzisz chyba że jesteś nostradamusem
p-z. p-z.:
Mówisz tak bo Ci typy nie wchodzą, weź ochłon
S specjalny2705:
Jak się uspokoić jak takie upośledzone ludzkie ścierki żyją na tym padole
p-z. p-z.:
S specjalny2705, uspokoj się 😂
S specjalny2705:
Jak nie wyzywać tych sz....m....a....
mamed1916 mamed1916:
Maroko +1 AH co myślicie? @1.94
C Cybiskorpion:
Na dziś dubel over Maroka ATS 2,5 @1,97 i awans Portugali @1,45
psychol32 psychol32:
Ja to liczę na to że Hiszpanie polecą za te kombinacje z Japonią
S skazany10:
Szwajcaria ma niezłe kontry i tu widzę szanse dla nich. Wolałbym jednak mecz Hiszpania - Portugalia w kolejnej rundzie
psychol32 psychol32:
Szwajcaria nie jest bez szans bo też całkiem przyjemnie się ich ogląda ale oni znowu musieli grać na maksa by awansować
psychol32 psychol32:
Po mojemu to Portugalia wygrała swoją grupę bardzo małym nakładem sił i nie ma co patrzeć na styl
psychol32 psychol32:
K kubaion, Portugalia aż tak źle gra?
A ar0nek:
Sts na zwrot 100% do 50zl na mikołajki.
Endwar Endwar:
1 obrot dpozytem, a potem 1 bonusem*
Endwar Endwar:
lvbet kod bonusowy na 10 zł : PREZENT10PLN
Endwar Endwar:
forkret chyba zbiednial juz nie daja 250 bonusu, a 50. Przy wplacie 100 złotych 1 obrot bonusem, a potem 50 ako z 4 zdarzen, kazde z nich kurs min. 1,4
K kubaion:
Bardziej zagrałbym handi na Hiszpanie niż Portugalie. Dla mnie Szwajcaria mocno powalczy patrząc na gre Portugalii
kriksus kriksus:
Chyba że w końcu kartki się odpala, coś tak czuję chyba że Hiszpania stosuje emocje od poczatku
kriksus kriksus:
Panowie jakieś typy na dziś ? W meczu Maroka underowo ? Może coś ofensywnie i handicapu na Portugalię ? Co myślicie ?
G general1973:
przerwy są wskazane dla równowagi psychicznej,taki czyściec dla głowy
S skazany10:
Co nie znaczy, ze jest wolne od obstawiania
plebs plebs:
zagra dziś Hakimi oraz Zyech ?
C cichybob:
gwiazdy swiatowej slawy. moze doszly do nich sluchy, ze ludziom ta premia srednio sie podoba i pokazali pazurki
C cichybob:
chociaz musze przyznac, ze raz bylem na meczu legii w kosza i tak wlasnie mi nabili wtedy over. kosmiczna ilosc wolnych w ostatnich minutach i poszlo
C cichybob:
22pkt bardzo rzadko
C cichybob:
w meczu okc- hawks rzucili 22pkt w ostatniej minucie rzucili
jozzy22 jozzy22:
C cichybob, każda passa się kiedyś konczy
C Cybiskorpion:
Doncic on fire
C cichybob:
wiesz cos moze wiecej o anneheim ? straszne dziady, moze warto cos jutro pograc przeciwko nim
C cichybob:
dawno nie interesowalem sie nhl, ale to las vegas nie jest takie zle patrzac na tabele
jozzy22 jozzy22:
Z 0:3 na 3:3
jozzy22 jozzy22:
A to ci Bostonek
C cichybob:
eh, 9.25 bylo
C cichybob:
pogralem asysty i zbiorki banchero, ale ze tego double double odpuscilem to sie zdenerwowalem
T tadzin:
o tu jest jakis czacik
guriii guriii:
Na hokeju to można łapać większe kursy solo i tyle
guriii guriii:
Boston dostaje
guriii guriii:
Flyers wygrywają z Colorado
guriii guriii:
@ten-typ-tak-ma, no hokej strasznie ciężko wyłapać
Do góry Bottom