>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

deepred deepred:
One są po prostu inne
adik1992 adik1992:
louisarmstrong louisarmstrong, no i brawo (y)
louisarmstrong louisarmstrong:
a ja zamknąłem za 13e:)
adik1992 adik1992:
i Cirstea wygrywa tb 7:1 i mamy 3 set. Jezeli Rumunka bedzie częściej trafiać niz wywalać to weźmie mecz, ale kluczem musi byc ograniczenie błedów które robiła przez praktycznie dwa sety.
adik1992 adik1992:
no i Cirstea odłamała znów broniąc mp i mamy tb
adik1992 adik1992, dzięki złapalem kurs 9 za 3e:)
adik1992 adik1992:
oglądam teraz mecz Cirstea - Vondrousova i ktoś patrząc na wynik mógłby stwierdzić że ustawka i Czeszka oddaje bo mając 6:2 5:1 było przed chwilą 5:5 w drugim secie. Ale mecz do tego wyniku był bardzo wyrównany i przez sporą liczbe błędów Cirstei tak wyglądał. Równie dobrze Rumunka mogła wygrać 1 set 6:4. Teraz się dała przełamać i Czeszka serwuje znów by wygrac mecz
mrbrightside mrbrightside:
Czyli main tour
Jest tam kikkaset stron o tym co przechodzą młodsi sportowcy i jaka presję maja żeby się dostać na Show
Jak ktoś lubi ambitne książki i kocha naprawdę tenis to polecam ksiazke ,,nieskończony żart ,, wallacea to książka o szkole tenisa w stanach
Ale to nie zmienia faktu ze sport to wielomiliardowy biznes w połączeniu z bukmacherka i niestety jest dużo ustawionych meczy
To wszystko prawda i trzeba o tym wiedzieć każdy kto uprawiał sport i do tego interesuje się psychologia /.rozwojem to wie
Jak wyjdą na pare meczy o duża stawkę to im się tak jaja kurczą i ośrodki w mózgu odpowiedzialne za pewność siebie a co za tym idzie koncentracje i luz ze już po karierze moze być
adik1992 adik1992, jest taka anaegdota jeden amerykański trener powiedział do drugiego pójdz obejrzyj tego juniora co gra na korcie nr 7 to wielki talęt i ten poszedł (na korcie grał Sampras i Chang) wraca i mówi masz rację ten Chang to wielki talet Chang ja mówiłem o tym Samprasie - a okazało się że rację mieli obaj
Po piłkarzach to bardzo widac jak dużo jest talentów które na treningach graja jak Mesii czy inny Ronaldo potem zjazd depresja i
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, widziałem że pisałes coś o Fonsece który ogral Filsa wczoraj że nie odkryty talent. Gość ma 17 lat i dopiero gra 1 sezon w seniorach więc ciężko żeby był odrazu w top 50. Iga tez zaczynała od rankingu z 7 setki
Prince de Belial Prince de Belial:
adik1992 adik1992, no jak Celt to myślałem ze z Celt ics :p
adik1992 adik1992:
Prince de Belial Baqu, mąż Radwańskiej i wieloletni trener tenisa ale może jest Boston Celtic tego nie wiem ;)
adik1992 adik1992, to zasada która się tyczy każdej dziedziny życia
adik1992 adik1992, to ten Celt z Boston Celtics ? ;-)
adik1992 adik1992:
Celt mówił kiedyś że zwykły kibic gdyby zobaczył zawodnika z top 10 trenującego i np 120 na świecie i nie wiedział kto jest kto to nie zauwazy róznicy w grze
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, teraz nie wiem czy żartujesz czy piszesz prawdę ale tak dokładnie jest i to mówi każdy trener czy obecny czy były zawodnik. Czysto sportowo nie ma różnicy między graczem z top 15 a 150. Tylko ten z top 15 potrafi zagrać set na wysokim poziomie a ten z top 150 jednego gema i to ich rózni
Cytując Djokovica tenis to gra głowy wszyscy w top 100 czy 200 maja świetne forhend i bekhendy
Moze Frech coś się w glowe by stało i by weszła do top 20
To był przecież żart ;) tez żałuje ze wczoraj nie puściła Magdzie skoro taka zmęczona
Popiryn Bublik over 22/5 gema
upadek i kontuzja Alcaraza z Monteiro też lipna , biały sport jest brudny
adik1992 adik1992:
Rybakina dostała cynk od buków i żeby one nie poszły z torbami to się dogadali jak z większością zawodników sa buki dogadane.
nie no jaja na Garossie się przestraszyłą Soribes Trosmo teraz Paolini , to się znowu zemści
Pewnie dużo ludzi pogralo na Paolini i korzystniejszy był krecz Rybakiny;)
adik1992 adik1992:
guti94 guti94, maja grac od 19, jeżeli nie będzie padać
guti94 guti94:
I ktoś wie może o której można się spodziewać dokończenia meczu Seboth Wild'a? :)
guti94 guti94:
Popyrin czy Bublik?
mogła, ale czy chciała ?
adik1992 adik1992:
mogła rybakina wczoraj Magdzie puścić bo Fręch dobrze grała ale brakło w kluczowcyh momentach, zwłaszcza w 1 secie
Defacto Defacto:
Za 50M jest brand pod uwage 19latek
adik1992 adik1992:
M Mendieta1992, ale masz więcej casha niz stawki przed meczem?
Defacto Defacto:
Gloukh
M Mendieta1992:
wgoplusbet moge cashouta jeszcze wziasc bo nie rozliczone;]
M Mendieta1992:
tarki_16 tarki_16, Dokładnie;]
tarki_16 tarki_16:
Ajj szkoda, mogła Rybka wyjść na kort i rozegrac tego gema x d
adik1992 adik1992:
Defacto Defacto:
Gosc wymiata
Defacto Defacto:
M Mendieta1992:
jak z walkowerem rozliczaja buki? chodzi o Polini z ryba
deepred deepred:
Mam wrażenie, że już za długo mnie ten temat zajmuje
* z mężczyzna do toalety
jezeli to zrobil powinien poniesc kare, ale po co kobieta z własnej woli idzie w nocnym klubie do toalety ? ona myślała ze będzie tam czytany tomik poezji ?
deepred deepred:
Nawalony chłop, kobita poszarpana z siniakami
deepred deepred:
Nie zdziwiłbym się jakby go wrabiała jakaś randomowa laska, ale no wygląda to nieciekawie dla niego
deepred deepred:
Ja sprawy Alvesa nie znam
jeżeli jest niewinny tez go dojada jak Komende
tedddy2060 tedddy2060:
deepred deepred, niech mu tam czyszczą osadzeni rurę nonstop,bo śmieć myślał że jest bezkarny
deepred deepred:
Jeżeli jest winny to niech go dojadą tak jak powinni
deepred deepred:
Dobra jeden ch
deepred deepred, "in jail" to areszt ?
deepred deepred:
Ale tylko w areszcie a nie w pudle
tarki_16 tarki_16:
F filipekk, Fortuna
deepred deepred, on juz od roku w wiezieni siedzi
deepred deepred:
No i elegancko, że Alvesa skazali. Takiego herubinka to pięknie dojadą.
Do góry Bottom