aż musiałem wbić i trochę wyrzucić z siebie bo mnie zaraz rozniesie jak to widzę, barca 1 faul w 1pol a dostali już z 6 groźnych kontr, każdy dookoła skacze i nikt nawet trochę agresji nie dokłada no nie mogę...
Jakokolwiek by ta Barcelona nie byla, to te mecze w Primera Divison gdy Barca gra na swoim boisku to tak beda wygladac. On ibeda przy pilce i beda cisnac
Barclona ma słaby okres teraz w swojej histroii, nieskuteczna, ale z drugie jstrony jak byl ten mecz ostatni Barca-Atletico to ja sie spodziewalem ze Atletico cos tam zagra, a Barca mimo ze wygrala 1-0 to jednak z gry duzo lepsza byla ...
Tutaj pamiętam największym wirusologiem a jednocześnie najbardziej wypranym mózgiem w temacie szczepień i COVID mógł się pochwalić roykean i Adamo był taki temat chyba jak będę miał zły dzień to sobie go przeczytam raz jeszcze . Ich wpisy w tym temacie to materiał na dobre memy
Chelsea to jest mem. Ja rozumiem, ze oni maja tak mlody sklad i to ma byc druzyna na duze granie za 2-3 sezony, ale tyle setek milionow wydac i nie wygrac nawet 1/3 meczow w lidze, to jest "inwestycja"
Panowie, powiedzcie mi jako nowej osobie która puszcza sobie od czasu do czasu kuponik. Czy to w ogóle ma racje bytu? Fulham 5-0 z West Ham, Everton 2-0 z Chelsea mimo że posiadanie 70% na korzyść Chelsea i tak samo ilość sytuacji. Kompletnie tego nie rozumiem.
power30, bo ich się boją zaraz rasizm itp itd oni potrafią się jednoczyć a taki defacto będzie się cieszył że Polaków wyrzucali ze stadionu klubu który nie jest z jego kraju