>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
Defacto Defacto, on ma plan on to wygra. Musi awruk musi!
czaro82 czaro82:
... over 2.5 bramki w Rzymie
Defacto Defacto:
Boje sie, ze bedzie czekal na jakas kontre I sie moze nie doczekac
Defacto Defacto:
Niech nie daje sie spychac do defensywy, anglik olbedzie agresywny
Defacto Defacto:
Gl Master
Defacto Defacto:
Biech Master wyjdzie z jajkami, bo umiejetnosci ma, a nie przez 12 rund bedzie walczyl zachowawczo
hallik hallik:
na moje szanse na zwycięstwo Mastera bliskie 0
Jedziesz Mateusz!!!!
Defacto Defacto:
Dzieki
hallik hallik:
Master wychodzi do ringu
Defacto Defacto:
Beda grzmoty za 15min
verno verno:
aż musiałem wbić i trochę wyrzucić z siebie bo mnie zaraz rozniesie jak to widzę, barca 1 faul w 1pol a dostali już z 6 groźnych kontr, każdy dookoła skacze i nikt nawet trochę agresji nie dokłada no nie mogę...
High_Roller High_Roller:
Teraz Barcelona będzie różne nabijać
High_Roller High_Roller:
Girona fajna akcja i gol
O ozi320:
co grozne kontry
dx2 dx2:
moga ich kontrowac i im strzelac, bo w obronie to maja slabe nazwiska i to wlasnei zrobila Girona, ale obraz meczu jaki bedzie to prakwtycznei wiadomo
dx2 dx2:
no przeciez Barca nie odda pilki grajac z innym hiszpankim zespolem
dx2 dx2:
a ze w europejskich pucharach to sie nie sprawdza, to inna sprawa
dx2 dx2:
Jakokolwiek by ta Barcelona nie byla, to te mecze w Primera Divison gdy Barca gra na swoim boisku to tak beda wygladac. On ibeda przy pilce i beda cisnac
@rondani, lamak to będzie w Bournemouth jak Master obije Chrisa 🤑🤑🤑
dx2 dx2:
Barclona ma słaby okres teraz w swojej histroii, nieskuteczna, ale z drugie jstrony jak byl ten mecz ostatni Barca-Atletico to ja sie spodziewalem ze Atletico cos tam zagra, a Barca mimo ze wygrala 1-0 to jednak z gry duzo lepsza byla ...
20maciek03 20maciek03:
Ciekawy mecz się zapowiada
20maciek03 20maciek03:
Kurs na Girone mimo prowadzenia 3.30 😄
Prince de Belial Prince de Belial:
Girona na bank zagra ofensywnie
zellt zellt:
Pytanie czy Girona jest w stanie strzelic gola
dx2 dx2:
Ofensywnie to Girona nie zagra, ale Barcelona to ma problem strzelic wiecej niz 1 bramke w meczu
mrbrightside mrbrightside:
a ja myslałem o dublu mecz barcy under 2,5 mecz romy over 1,5 co myslicie
A adam1890:
Barca mam nadzieje ze wkoncu wygra letko xd bo ostatnio to ciezary
High_Roller High_Roller:
Myślicie że Girona zagra ofensywnie z Barceloną ?
'Corek 'Corek:
Nosz kur...
gonza gonza:
Kurła co by weszło tam na 4:0
Psychosocial Psychosocial:
madman01 madman01, Grają tylko padline jak widac wyzej na wyjazdach..nikt normalny i rzeczowy nie stawia ich na wyjazdach
Psychosocial Psychosocial:
Ale naprawde nie zauwazyliście że Sroki to zupełnie inna ekipa jak gra na wyjezdzie? U siebie 21 oczek na wyjazdach 5..No sorry..
deepred deepred:
No Newcastle to połamańce, chyba z 8 poważnych grajków jest kontuzjowanych
power30 power30:
a kogo oni mają na ławce? Teraz dopiero Wilson wrócił na ławkę. A tak to orali co 3 dni praktycznie tym samym skłądem
madman01 madman01:
Ale te sroki graja padline son ich wozi jak chce do ht moglo byc spokojnie 4:0
High_Roller High_Roller:
Temat zamykamy przez adminów ale otwierany na prośby świra na punkcie COVID adamo 😂
High_Roller High_Roller:
Tutaj pamiętam największym wirusologiem a jednocześnie najbardziej wypranym mózgiem w temacie szczepień i COVID mógł się pochwalić roykean i Adamo 😂 był taki temat chyba jak będę miał zły dzień to sobie go przeczytam raz jeszcze . Ich wpisy w tym temacie to materiał na dobre memy
High_Roller High_Roller:
Ważne że ludzie słuchają pana telewizora i wirusologów typu Iga Małysz i Kubica
High_Roller High_Roller:
Prince de Belial baqu, to już normalka ;) przed plandemia nie było tyle takich sytuacji na stadionach
Prince de Belial Prince de Belial:
Mecz Granada - Athletic przerwany i odwołany po śmierci kibica na trybunach. Zatrzymanie akcji serca.
High_Roller berserk, tvp sport pokazuje całą galę. Start Godzina 19.Wejscie Smith a i Masternaka ok 21:55
High_Roller High_Roller:
Dzisiaj Masternak bije się o pas w bournemouth . Jakaś polska tv to pokazuje ?
'Corek 'Corek:
Brak Btsa w Anglii @ 2,50
K kuraso:
xg 6 na flashscore, 4 na sofie
K kuraso:
a co powiecie na Stuttgart - Bayer? xG ponad 6, 16 roznych, 40 strzalow i 2 bramki...
power30 power30:
High_Roller berserk, Ruch podobna półka
dx2 dx2:
no i Man Utd ze "wspaniałym" Onana i Amrabatem :eek: te dwie druzyny powinny walczyc w tym roku o Meme Cup 2023
dx2 dx2:
Chelsea to jest mem. Ja rozumiem, ze oni maja tak mlody sklad i to ma byc druzyna na duze granie za 2-3 sezony, ale tyle setek milionow wydac i nie wygrac nawet 1/3 meczow w lidze, to jest "inwestycja" :ROFLMAO:
High_Roller High_Roller:
Słabszych niż ŁKS nie ma w tej lidze …
High_Roller High_Roller:
Tragedia jak ta Legia rozgrywa piłkę . Oddychanie rękawami … piłki dokładnie nie potrafią podać
K kretu20:
Panowie, powiedzcie mi jako nowej osobie która puszcza sobie od czasu do czasu kuponik. Czy to w ogóle ma racje bytu? Fulham 5-0 z West Ham, Everton 2-0 z Chelsea mimo że posiadanie 70% na korzyść Chelsea i tak samo ilość sytuacji. Kompletnie tego nie rozumiem.
mrbrightside mrbrightside:
miałem grube ako i sobie dałem na podbitke gol West Hamu w dzisiejszym meczu i cyk 5:0 dla fulham cudownie po protsu
High_Roller High_Roller:
Dias na pustą wali nad poprzeczka …
High_Roller High_Roller:
Legia w drugiej połowie 3 poprzeczki i 1 słupek
High_Roller High_Roller:
Liga znów zagrała pod Legię to ci nie wygrają …
High_Roller High_Roller:
Znowu darmowa kasa na livescirebet bo mi wylosowało doucure i Bernardo silve a strzelili po golu ale dzisiaj tylko 10£ za gola
power30 power30:
ano nie chcą być wysadzeni
High_Roller High_Roller:
Dobra dawać Legia druga
High_Roller High_Roller:
power30 power30, bo ich się boją ;) zaraz rasizm itp itd oni potrafią się jednoczyć a taki defacto będzie się cieszył że Polaków wyrzucali ze stadionu klubu który nie jest z jego kraju 😂
Do góry Bottom