>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

Prince de Belial Prince de Belial:
deepred deepred, mogles mowic ze potrzebujesz wycieraczke do butow ;-)
deepred deepred:
No tak, to jest koszulka meczowa, ze wszystkimi logami i oznaczeniami.
korzymo korzymo:
Tak patrzę na ten link co daliście do koszulek legii, serio trzeba dopłacać by nosić loga sponsorów? XD
deepred deepred:
Noo, replikę za 90 mógł kupić
adik1992 adik1992:
gonza gonza, ale masz 3 rodzaje koszulek, w zalezności od materiału i te najtańsze sa właśnie po ok 100 euro, te typowo meczowe co grają zawodnicy to były po 140 a jak teraz piszesz nawet 170. Tak samo masz jak kupujesz koszulke reprezentacji Polski
gonza gonza:
dziecięce były tańsze, ale cen nie pamiętam
gonza gonza:
deepred deepred, w store w Barcelonie meczowa z nazwiskiem gracza ze składu 169 EUR, ale w zasadzie taką samą tylko bez nazwiska to kumpel kupił za mniej niż 100 EUR, 90 chyba, w sierpniu byliśmy na meczu ligowym i przy okazji byliśmy w sklepie klubowym. W zeszłym roku za taką w jasnoszarym kolorze też płacił 90 EUR
deepred deepred:
Turystów i fanów spoza kraju
deepred deepred:
No takie meczówki to są właśnie pod turystów robione, jak już ktoś jest na urlopie w Barcelonie to przecież nie będzie się szczypał dać 40 euro więcej za meczówkę ze wszystkimi oznaczeniami itd.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, dokładnie, byłem w Barcelonie w kwietniu i w oficjalnym sklepie koszulki były po 140 Euro, a gorszej jakości (nie meczówki) po 100.
deepred deepred:
Producenci bazują na jeleniach jak ja, którzy zapłacą tyle, ile będzie kosztowało.
deepred deepred:
No wiadomo, że farsa.
High_Roller High_Roller:
I to nawet nie zimowy bo zimowe to po 400£
High_Roller High_Roller:
Ja np za bezrękawnik ralpha laurena dałem tydzień temu 270£ i tak później myślałem na uj mi to 😂
High_Roller High_Roller:
I nie tylko koszulek
High_Roller High_Roller:
Generalnie ceny ciuchów to jest farsa
deepred deepred:
Ja najtańszą meczówkę na Real jaką kupiłem to chyba za 125 w Madrycie, ale to było 100 lat temu.
deepred deepred:
Nie ma fizycznej możliwości, żeby meczówka Barcelony kosztowała 100 euro, chyba, że w store w Barcelonie. Przez internet musi kosztować minimum 130.
High_Roller High_Roller:
Prince de Belial baqu, dzieciak nie ma tyle kasy więc tylko głupek pozostaje
deepred deepred:
To niezłe 100 euro, chyba za replikę
deepred deepred:
C cichybob, LFP FC Barcelona home shirt 23/24 Player's Edition Regular price154,99€
High_Roller berserk, przecież w Argentynie maja te same ceny co w Europie a moze i wyzsze - skad ten pomysl ?
deepred deepred:
130 dolków za meczówkę to normalna cena
High_Roller High_Roller:
Rynek
High_Roller High_Roller:
Rybek je ustawia i inflacja ;)
High_Roller High_Roller:
I w Argentynie taka koszulka pewnie kosztuje grosze a nie 130 euro
High_Roller berserk, kluby powinny ustalać ceny koszulek a nie wielkie marki.
High_Roller berserk, przecież można kupic koszulkę ze swoim nazwiskiem :) kazdy kupuje co chce, przeciez to ich pieniadze nie Twoje, Argentynczycy kochaja Messiego jak Boga
High_Roller High_Roller:
Prince de Belial baqu, idąc twoim tokiem myślenia to koszulki z polskiej ligi powinny być po 10 euro a na messiego było by stać tylko Arabów 😂
High_Roller High_Roller:
Adamek vs Khalidov oficjalnie w ksw
High_Roller High_Roller:
A co do koszulki to miałem na myśli po co kupować jakieś koszulki z nazwiskiem piłkarza jak można kupić koszulkę bez nazwiska :)
High_Roller High_Roller:
Prince de Belial baqu, trochę słabe porównanie bo akurat uważam że jak kogoś nie stać na oryginał to nie powinien kupować podróbek tylko tańsze marki
🤯
C cichybob:
Najlepsze że meczowka Barcelony 100 euro jak radomiak
High_Roller berserk, a po co w ogole koszulki z logiem ? po co orginalne perfumy ? po co kupowac BMW, AUDI Mercedesa jak mozna Dacie ? :D
High_Roller High_Roller:
Dzieciak jedynie albo jakiś głupek
High_Roller High_Roller:
Kto w ogóle kupuje koszulki z nazwiskiem piłkarza ?
High_Roller High_Roller:
A po co komuś koszulka jakiegoś messiego ?
koszulka Radomiaka 90$, koszulka Messiego 130$ i ty mówisz ze drogo ? :D
C cichybob:
I to jeszcze Radomiak radom.
taki Radomiak nie ma nic do gadania, ale to totalny bezsens
z tego co pamietam to producent dyktuje ceny dlatego Legii czy innej ekipy zawsze bedzie 400
C cichybob:
Skandaliczne ceny. Miej dwójkę dzieciaków co chcą po koszulce.
ludzie po urazie mozgu chyba te koszulki kupuja za tyle ;-)
C cichybob:
Faktycznie. Nieźle ceny. 400zl za meczowe.
ta koszulka Legii powinna max kosztować 50
LEgii ! gdzie masz Kucharskiego ? kto tam gra, za 130 masz Messiego najlepszego pilkarza na swiecie
C cichybob:
Muszą zebrać na pensje dla Mesjasza
C cichybob, rynek dyktuje ceny :) zobacz ile koszulek sprzedali, dzieci amerykannskie co roku dostaja nowa, ich stac :) zreszta tak na prawde nas tez
C cichybob, kurde chyba masz racje, ale mnie oszukali banda degeneratów
C cichybob:
Swoją drogą koszulki w oficjalnym sklepie 130dolcow( z nazwiskiem). Chore ceny
C cichybob:
Prince de Belial baqu, niestety ta koszulka Interu miani to chyba wersja fantasy, bo nie ma jej w sklepie
High_Roller High_Roller:
Np taka pani Żukowska . Jakbyśmy mieli wybierać dzbana roku to myślę że Janusz Kowalski ma mocnego przeciwnika w jej osobie
High_Roller High_Roller:
Z mojej strony chodzi bardziej o wyśmianie ich pomysłów i tego co oczekują od innych robiąc samemu inaczej :)
takie osoby najczesciej robia to specjalnie zeby tylko sie obudować we własnym bunkrze - przecież nie chodzi o przekonywania nikogo :)
verno verno:
po co często są wyciągane jakieś polityczne tematy, które kończą się gównoburzą a jedyny efekt jest taki że 2 strony są wpienione?
Do góry Bottom