>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

Defacto Defacto:
stosujesz tanie zagrywki manipulanta :)
H hagi84:
dla Ciebie bede specjalnie dalej prowadzil temat bys mial jeszcze wiekszy bol dupy
H hagi84:
ja mam totalnie chlopie wyje.... w reputacje, milo jest poczytac wiadomosci prywatne, ze ktos podziekuje za typ - robie to tylko dla tych osob, nie dla Ciebie
Defacto Defacto:
Najbardziej przemawia do mnie to, ze "wiele" osob pogralo, widac to po 2 reputacjach :)
Defacto Defacto:
Nie tlumacz sie, juz Ci wierze mocno sie bronisz, sorki za to
H hagi84:
a najlepsze, ze wiele osob z tego forum pogralo, a Ty dalej swoje
H hagi84:
ja Ci moge dac dostep do konta bys se sprawdzil choc tak ponizyc sie przed toba byloby totalnym kretynizmem
Defacto Defacto:
2 linijki z kupony jak ty mi
H hagi84:
super, brawo
Defacto Defacto:
Ja Ci wkleje kupon ze million wygralem
H hagi84:
sprawdz dokladniej, ktore Ci zaklady sie nie podobaja to Ci ponownie wkleje kupony rozliczone
Defacto Defacto:
Ta
H hagi84:
kazdy jeden buk rozliczyl prawidlowo i nie tylko mi tylko parnastu osobom ktore pograly dzieki mnie typ, zarobili na boze narodzenie i fajnie
H hagi84:
i Ci wyjasnilem pozadnie , wkleilem nawet dla Ciebie kupon rozliczony na zielono, to moglby zakonczyc temat, a nie dalej brnac , ze bajki pisze
H halacik96:
Po prawidłowym 1.15 bo taki był na innych bukach?
Defacto Defacto:
Ktos jeszcze ma jakies pytania?
H halacik96:
Skoro wygrała po kursie 7 to jak miał rozliczyć?
Defacto Defacto:
deepred deepred, ja tylko zadalem pytanie dlaczego druzyna ktora kurs byl 1.05 I wygrala jest rozliczona za 7.0, uzyskalem odpowiedz ze buk wystawil zle kurs, I rozliczyl to za 7.0
Defacto Defacto:
Whole kupic kurs od Phila Koniecznego za 4tys zl, jego seminaria :)
deepred deepred:
Tak jak mówię, jak jeden drugiemu działa na nerwy to wlepcie sobie ignora i dobra jest.
deepred deepred:
Ja tam się na żadnych programach nie znam, ale parę razy zdarzyło mi się zagrać to co hagi podawał i stratny raczej nie jestem. Tyle mogę powiedzieć. A co do wcześniejszej kłótni to nawet nie chce mi się wszystkiego czytać.
H hagi84:
to kup sobie, program jest dla kazdego dostepny i rob to samo - nikt Ci nie broni
H hagi84:
a co ja robie? po co zalozylem temat? po to by inny uzytkownik mogl skorzystac z zakladu i zarobil sobie pare zloty, nie mam potrzeby tematow zakladac, robie to tylko dla tych co mnie o to prosili, to taki delikwent moglby uszanowac moja robote i skonczyc sie dopierda....
Defacto Defacto:
350e na miesiac
Defacto Defacto:
No tak hagi ma program za 350 euro, co mu mowi przed spadkami, ze grubasy zaraz podbija albo zrzuca kurs, takim nam tu trzeba
'Corek 'Corek:
H hagi84, ty już kończysz z nim rozmowę trzeci raz w przeciągu 15 minut :)
deepred deepred:
Wklej ignora jeden drugiemu i róbcie swoje
deepred deepred:
Nie jesteśmy tu po to żeby jeden drugiemu wrzucał tylko ponoć zarabiamy, bo przecież każdy jeden jest zawsze na plus prawda?
H hagi84:
brak slow na Ciebie - koncze rozmowe z Toba
H hagi84:
przed tym, ze daje komus zarobic, by inny uzytkownik forum mogl sobie zagrac i zarobic pare zloty?
'Corek 'Corek:
Dobra, miałem odpalać serial, ale widzę że tutaj puszczają dziś lepszy
deepred deepred:
Dobra spokój już koty
H hagi84:
ty masz naprawde glowe chora, daje zaklady wszystkie podane przed zakonczeniem zakladu, moge wkleic kazdy jeden kupon,a Ty przed czym ostrzegasz? przed graniem w ziemniakach albo innych bukach polecanych tutaj?
Defacto Defacto:
Ja tutaj ostrzegam ludzi przed nim, aby nie wierzyli ego tanim zagrywka
H hagi84:
daj se spokoj chlopie i nie pisz nic kompletnie bo sie totalnie osmieszasz - tyle ode mnie
'Corek 'Corek:
Panowie wiecie że istnieje coś takiego jak WIAODMOŚCI PRYWATNE? :)
H hagi84:
oki super, gratulacje, tyle, ze ja to wrucam na publiczne forum gdzie inni graja te same bety, podaje z wiekszosci popularnych betow, tak by mogli pograc Ci co maja konta na polskie dane, a Ty masz czelnosc jeszcze pisac , ze kupony przerabiam albo podaje typ z jakiegos gowna
Defacto Defacto:
nie znasz znaczenia slow, gadke masz jakiegos nastolatka z poatologicznej rodziny,ja Ci za chwile moge wkleic kupon ze wygralem milion pincet
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Hahhhaaha, ostra zadyma w Sunderlandzie, koszulkę jeden drugiemu zerwał, łącznie 3 pacjetnów do kartek i dał jedną sędzia :D :D: :D
H hagi84:
a ten bedzie mi tu z bajkami wyskakiwal, co za frajer, nie pisz nic w moim temacie i do mnie, koncze z Toba dyskusje, daj nam zaravbiac pieniadze, Ty graj swoje i tyle
'Corek 'Corek:
Ja dziś tak https://ibb.co/GJpvTP8 do tego under 3.5 w stoke
H hagi84:
zalozylem ten temat by takim wynalazkom jak Ty pokazac jak sie zarabia, daje bety, a nie musze, daje przed czasem, kto moze ten skorzysta, kazdy zaklad moge poprzec wklejonym kuponem, nie tylko ja tylko inni Ci co graja moje bety co mi dziekuja po zakladzie
'Corek 'Corek:
🤣 jak w przedszkolu
H hagi84:
kurwa mac, ostatni raz pisze na ten temat
Defacto Defacto:
tyle odemnie
Defacto Defacto:
ja to co mialem napisac to napisalem, gosc jest szarociemny i opowiada bajki naiwnym tutaj, zawsze jakies kontrowersje wobec jego typu, ciezkie do sprawdzenia, i kasuje watki w poscie swoim
donald-young donald-young:
Triada się nie udziela i cuda wianki na chacie.
H hagi84:
ok, luzik
'Corek 'Corek:
H hagi84, bądź słowny i skończ tą "dyskusje" tak jak pisałeś kilka minut temu :)
H hagi84:
zostaw go tym co chca zarobic
H hagi84:
i prosze Cie nie pisz nic w moim temacie
H hagi84:
ja nic nie draze, ale chlop ma dalej ewidentny peoblem, koncze
Defacto Defacto:
podaj raz normalnego buka gdzie kazdy bedzie mogl zagrac a nie jakies cudawianki na kiju w jakis kasynach, gdzie to szkoda swojego dowodu wysylac, bo dane wyplyna
'Corek 'Corek:
Panowie dajcie sobie spokój. Zarobiłeś fajnie super bardzo fascynujące, ten kto nie zarobił trudno, tak bywa. Co wy tu drążycie ://
H hagi84:
ewidentnie masz napisane, ze prawidlowa linia to -16,5
H hagi84:
jasniej sie nie da napisac
H hagi84:
Okzhetpes - Barsy women 1 kazachstan kosz 7.00, totalbet, etoto, forbet betway i inni - rozliczone na zielono Buki cos mieszaja, prawidlowa linia -16,5
H hagi84:
moglbym i z kazdego buka w ktorym to gralem, ale nie bede czasu tracil by Ci udowadniac, wazne, ze Ci co pgorali zarobili na swieta i tyle w temacie
Defacto Defacto:
wtedy nie pisales ze kursy sa zle wystawione
H hagi84:
pokasowane bo burdel byl i admin pozadek zrobil, tak bedzie z kazda nie potrzebna dyskusja, miales wszystko jasno na tacy podane, jeszcze specjalnie dla Ciebie wkleilem kupon rozliczony
Do góry Bottom