Aadam1890, są wizy dla nowych , a dla tych co już kiedyś byli są statusy osiedlenca tymczasowe i na stałe . Musiał byś się zagłębić w temat bo to zależy ile byłeś już w UK . Jakiś czas temu komuś z tym pomagałem ale ta osoba miała tymczasowy pobyt i musiała wszystko udowodnić papierami typu wydruk z banku , rozliczenie roczne itp
Berserk a to mozna na 1.5 msc wjechać do UK bo dawniej jezdzilem sezonowo przed swietami i chcialbym znow ale kazdy mowi co innego? Ze wiza ze starać się o pobyt tymczosowy?
Hhagi84, niech jeszcze najlepiej wrzuci transkrypcję rozmów z piłkarzami albo prezesem klubu. na uj ułatwiać pracę drugiej stronie wrzucajac takie informacje. pozniej zdziwienie ze nie chcą wypłacić. juz zostalo napisane ze pieniadze lubią ciszę i spokój. przecież wiadomo ,ze to miejsce jest utrzymywane przez buków
Bogaci ludzie nie musza mowic jakcy inni sa biedni, zeby poczuc sie lepiej, tobie tez nigdy nie napisalem, ze nie zarabiasz, tylko tracisz, bo nie musze tego pisac, nie pisalem zarabiam wiecej od ciebie, bo tego nie wiem
a na sile w wiadomosciach prywatnych jak i tutaj piszesz ile to nie zarobiles na tych nba i innych gownach takze jak bedzie trzeba bede Cie prostował na kazdym kroku
i miales chlopaku odbic, ja napisalem informacyjnie jak wał wyglada i tyle, nie probuj na sile porownywac sie do mnie bo mozesz mi co najwyzej kawe z rana zapazyc albo laptopy odpalic bym czasu nie tracil na to