>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
deepred deepred, są wizy ale za jakiś czas będę się widział ze znajomą która ma swoją agencję pracy w UK to podpytam jej jak się omija te zasady ;)
High_Roller High_Roller:
A adam1890, są wizy dla nowych , a dla tych co już kiedyś byli są statusy osiedlenca tymczasowe i na stałe . Musiał byś się zagłębić w temat bo to zależy ile byłeś już w UK . Jakiś czas temu komuś z tym pomagałem ale ta osoba miała tymczasowy pobyt i musiała wszystko udowodnić papierami typu wydruk z banku , rozliczenie roczne itp
deepred deepred:
High_Roller berserk, tutaj zdecydowanie +1, dziadek robi kolejny skok na kasę, jego agent to mistrz
High_Roller High_Roller:
A więc dodajemy klub do zakładki i gramy przeciwko :)
A adam1890:
Berserk a to mozna na 1.5 msc wjechać do UK bo dawniej jezdzilem sezonowo przed swietami i chcialbym znow ale kazdy mowi co innego? Ze wiza ze starać się o pobyt tymczosowy?
High_Roller High_Roller:
Fernando Santos trenerem Besiktasu
Defacto Defacto:
deepred deepred, jesli on mi nie da muta, ja mu tez
deepred deepred:
Tylko każdej postronnej osobie.
deepred deepred:
Myślę, że to nie tylko mi przeszkadza
Defacto Defacto:
deepred deepred, ale on tego nie zrobi, bo on sie karmic tym, ze napisze jaki jest leoszy od nillinnych, jak on mnie zmutuje, ja go tez I bedzie po problemie
deepred deepred:
Nie chce mi się czytać waszego srania na siebie, piszcie sobie na priv
Defacto Defacto:
deepred deepred, jak om mnie wycisz ja tez to zrobid, bo on mie nawet do srania nie nadaje
Defacto Defacto:
deepred deepred, jest najlepszy od wszystkich, I mamy sie od niego uczyc
Defacto Defacto:
deepred deepred, ja mialem go wyciszonego przez miesiac, ale ludzie mi pisali, ze on wymysla I mnie obraza, jak to ma w zyczaju
deepred deepred:
High_Roller berserk, serio są wizy pracownicze? dobrze wiedzieć
G grubaryba:
H hagi84, niech jeszcze najlepiej wrzuci transkrypcję rozmów z piłkarzami albo prezesem klubu. na uj ułatwiać pracę drugiej stronie wrzucajac takie informacje. pozniej zdziwienie ze nie chcą wypłacić. juz zostalo napisane ze pieniadze lubią ciszę i spokój. przecież wiadomo ,ze to miejsce jest utrzymywane przez buków
H hagi84:
hahaha
K kubaion:
Dominques robisz tego Quinna
High_Roller High_Roller:
Ale on u ciotki w odwiedzinach więc może na lewo pracować do pół roku ;)
H hagi84:
aaa
High_Roller High_Roller:
H hagi84, jest od około dwóch lat dla nowych co wjeżdżają
H hagi84:
ale oby to byla prawda
H hagi84:
choc nie chce mi sie wierzyc, ze sts pozwolil 2000 dac na taki mecz i kurs
H hagi84:
ciekawy ten kupon gosc wkleil odnosnie tych zydow co pisalem
M mcz:
do choroszczy was wszystkich
deepred deepred:
Następny raz będzie ban na czat, a nie chcę tego robić.
H hagi84:
berserk a wogole jest cos takiego jak wiza pracownicza w UK?
deepred deepred:
Pierwszy dzisiaj i ostatni raz w ogóle was proszę o zaprzestanie podgryzania i podhaczania.
Defacto Defacto:
Jestes malutki I infantylny a tacy rzadko sa bogaci
Defacto Defacto:
Ty rzucasz opinie jaki ty nie jestes zajebisty, I ze kazdy ma sie uczyc od ciebie
Defacto Defacto:
Bogaci ludzie nie musza mowic jakcy inni sa biedni, zeby poczuc sie lepiej, tobie tez nigdy nie napisalem, ze nie zarabiasz, tylko tracisz, bo nie musze tego pisac, nie pisalem zarabiam wiecej od ciebie, bo tego nie wiem
'Corek 'Corek:
ale po co tutaj to piszecie? No kur...PO CO?!? Idźcie sobie na PW
Defacto Defacto:
W zadnej prywatnej wiadomosci nie napisalem nikomu, chwalac ze sie zachwalam
'Corek 'Corek:
O widzę że tutaj znów Kevin sam Na czacie leci z tymi samymi aktorami 🤣
H hagi84:
pozdrawiam Cie serdecznie
H hagi84:
a na sile w wiadomosciach prywatnych jak i tutaj piszesz ile to nie zarobiles na tych nba i innych gownach takze jak bedzie trzeba bede Cie prostował na kazdym kroku :)
Defacto Defacto:
Chwal sie chwal, koncze dyskusje
Defacto Defacto:
Pisz wiecej na czacie dostepne typy (y)
H hagi84:
ja Cie nie dyskryminuje, wiem poprostu jak sie konczy gra na takich rynkach na dluzsza mete, bedziesz sie krecil w okolicach 0 przez cale zycie
Defacto Defacto:
Pisz wiecej tak jak wczoraj z Juve czy z Villa, jestes moim antywskaznikiem kolego
Defacto Defacto:
Zachwalaj siebie, jami ty jestes super
H hagi84:
bede to robil tak dlugo jak bedziesz na tym forum, bys mial bol dupy codziennie :)
Defacto Defacto:
Tak tak chwal sie, tacy co sie chwala I dyskryminuja innich to super typerzy, to nie maja co robic
H hagi84:
jestes i bedziesz dla mnie zwyklym amatorskim graczem co bedzie sie krecil w okolicach 0 przez 20 lat klikania
Defacto Defacto:
Ale to ty teraz mnie zaczepiles lol
H hagi84:
i miales chlopaku odbic, ja napisalem informacyjnie jak wał wyglada i tyle, nie probuj na sile porownywac sie do mnie bo mozesz mi co najwyzej kawe z rana zapazyc albo laptopy odpalic bym czasu nie tracil na to
H hagi84:
za tydzien zlapiesz serie 0/7 i tak w kolko do osranej smierci
H hagi84:
brawo
Defacto Defacto:
A nie blokowane
Defacto Defacto:
Dostepne dla wszystkich
Defacto Defacto:
7/7
High_Roller High_Roller:
Ładnie lajovic wszedł rano po 2.75 :) forumowy Kokkinakis mnie przekonał do zagrania na Serba
High_Roller High_Roller:
H hagi84, dobre jaja ale za późno zobaczyłem i już było 3-4
H hagi84:
3-4 FT, ksiazkowy wał
H hagi84:
i bede na Pan sie wital z toba codziennie na forum
H hagi84:
super, ze dostepne, jak bedziesz miesiecznie regularnie zarabial na tych rynkach to bede Ci na stojaco klaskal
Defacto Defacto:
Washington na ta chwile wszyscy zdrowi, zaklady dostepne w kazdym zakatku swiata
Defacto Defacto:
Nba na noc Washington kurs 6.0, bedzie spadal, 7/7 lecimy dalej
H hagi84:
najpierw grubo wysokiego overa, przy 1-0 juz jechali na gosci
H hagi84:
nie, w trakcie drugiej polowy
Do góry Bottom