Ja nie rozumiem tego cebulackiego myślenia. Tak sie zastanawiam czy ktykowanie wszystkiego I wszystkich bez powodu jest wysysane z mlekiem matki? Jestem fanem Leicester ale wiem ze Aston Villa chyba jest w top3 w Anglii jesli chodzi o wygrane mecze w anglii w 2023 roku. Sa na drugim miejscu w premier league obecnie. Nad man city. Czy plucie na wszytsko I wsystkich bez powodu jest upoślwdzeniem?
Nie rozumuiem jarania się Aston Villą, dla mnie Emery to przeciętniak, a ostatni mecz Villi z Burnely czy nawet z Legią 2 razy pokazało, że to taki zespół nie na top4
Miałem wykupioną usługę, wszystko hulało, ale przestało, jak moja karta visa stracila waznosc, dodalem nowa oczywiście chciałem przedłużyc pakiet ale wyskakuje bład
Hhalacik96, ostatnio grałem u2,5 fauli Wenbayamy i nie robił nawet jednego a kursy były po 2,3 i 2,1. Dziś graja z Bucks. Linia 3,5. Troche podejrzane ale tez pogram under.
Defacto, de bruyne wraca a liverpool wysyla salaha na afcon. Manchester City zrobi to samo co roku o tej porze czyli wygra 15 meczy z rzedu I bedzie mialo mistrza juz w kwietniu
Jestem w szoku jak się podniecacie tym nadalem. Przypominam że grał z Dominiką która zapomniała jak się gra w tenisa od dobrych kilkunastu miesięcy o Kublerze już nie wspomnę. Poczekajmy, niech kilku zweryfikuje Rafe i wtedy można myśleć o przewidywaniach na AO a póki co...no