Nie śledzę ręcznej od lat, ale jakim cudem na Macedonię w ręczną było 20 na początku, a potem kurs 8 ze Szwajcarią? Od kiedy Szwajcaria gra w ręczną XD
No widzisz - to każdy wie, że Juve to jest drużyna o defensywnym usposobieniu. Ale jak z takich grajków jak Gatti, czy Rabiot tyle wyciągnąć - to robi wrażenie
Allegri z Juventusu z chłopaków którzy średnio rokowali zrobił maszynkę do punktowania. Co prawda kadra za szeroka nie jest. No ale w tym roku nie mają pucharów. Więc na serie A to wystarczy. Ale to mógłbym gadać i gadać o tym. Generalnie zamysł trenera to najpierw obrona potem atak
Popis prawdziwego sędziowania mamy w meczu Getafe - Sevilla, gdzie przy dwóch najostrzejszych drużynach La Liga sędzia kieszeni nie uruchomił do 55 minuty
Pasożytem bo siedzę na darmowym forum i sobie wyjaśniam sfrustrowanego, niewychowanego kolesia, który jak mu typ nie wchodzi to wyzywa i obraża cały świat? Daj spokój.
A tak w ogóle to zacznij podawać jakieś typy tutaj, to może zmienię kiedyś zdanie na twój temat. Na razie jesteś jednym z największych pasożytów tego forum.
Widzisz różnica między nami jest kolosalna. Ty mnie obrażasz, wyzywasz sędziów, zawodników. A ty jesteś sfrustrowany przed komputerem. Ja tylko napisałem o 3 faulach w meczu.
Mam po kursie 325 - Getafe - Sevillla - obie strzelą w obu połowach, obie over 4.5 rożnych, obie over 3.5 kartek - jakby było już po kartce, to by były fajne emocje, a tak tylko top kurs, który przejdzie obok