>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie śledzę ręcznej od lat, ale jakim cudem na Macedonię w ręczną było 20 na początku, a potem kurs 8 ze Szwajcarią? :D Od kiedy Szwajcaria gra w ręczną XD
20maciek03 20maciek03:
No ja głupi się połasiłem na getafe. Ale za to juve mam w handi
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
Awans Sevilli mam i Węgry złapałem live
20maciek03 20maciek03:
Wątpię. Sassuolo w dołku ostatnio
20maciek03 20maciek03, nic nie stawiałem w tym meczu ale korci mnie na gola gości postawić
20maciek03 20maciek03:
Chlopaknaopak Chlopaknaopak, zależy co masz postawione? Bramki raczej nie będzie
Defacto Defacto:
Juve z takim skladem punktuje to najwazniejsze
20maciek03 20maciek03:
No ja nie jestem obiektywny. Bo jestem fanem jego kunsztu trenerskiego. Wszystko chodzi jak w zegarku. Ale ostatnio broni się wynikami
Ogląda ktoś juve? Gra coś sassuolo czy niee?
Defacto Defacto:
ale Chiese niech odda
Defacto Defacto:
to dobry trener
20maciek03 20maciek03:
A na początku sezonu każdy klął na tego Allegriego
20maciek03 20maciek03:
Bardzo udanie ostatnio wprowadza młodzików. Np Yildiz. Piękne bramki chłopak strzelił. No i bat trick w pucharze Milika
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No widzisz - to każdy wie, że Juve to jest drużyna o defensywnym usposobieniu. Ale jak z takich grajków jak Gatti, czy Rabiot tyle wyciągnąć - to robi wrażenie
Defacto Defacto:
jada wegry, jada
20maciek03 20maciek03:
Także to co ostatnio wyprawiają to zdziwko totalne nawet wśród zagorzałych kibiców Juve
20maciek03 20maciek03:
Allegri z Juventusu z chłopaków którzy średnio rokowali zrobił maszynkę do punktowania. Co prawda kadra za szeroka nie jest. No ale w tym roku nie mają pucharów. Więc na serie A to wystarczy. Ale to mógłbym gadać i gadać o tym. Generalnie zamysł trenera to najpierw obrona potem atak :D
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, było Francję grać
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Boli, że tych Węgier nie dałem w ręczną. Ale zadziałał efekt "pewnie już wszystkie dobre typy były wcześniej, a jak ja dotknę, to za późno" ...
noone noone:
@rondani, baez to pewka ?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ale próbuję over 5.5 kartek po kursie 3.30 - ten sędzia sprawia wrażenie większego ogarniacza pod tym względem :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, co impreza tak jest. Wyniki nie z tej ziemi. Ostatnim razem same remisy były i mało bramek
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
A takich nienawidzę
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Juve od dawna stabilna, dobra forma. A ja jakoś ich omijam, bo mi się kojarzą z drużyną, która lubi grać na 1-0
noone noone:
Te pna to niezły cyrk
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jednak tradycja patomeczów w Afrcye musi być podtrzymana dziś
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Chlopaknaopak Chlopaknaopak, Nie ma się co słuchać. Ja często jak dobieram typ od kogoś, to wywala.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Może jednak nie, bo RPA pudło XD
noone noone:
Sevilla w lidze nic nie gra to chociaż w pucharach im zależy 😅
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, rano pisałem grać na awans Sevilli to się śmiali ze mnie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Karny dla RPA
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Trzeba było pograć BTSa z kartkami Mali - RPA
noone noone:
@rondani, ja tam naliczyłem 18
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Popis prawdziwego sędziowania mamy w meczu Getafe - Sevilla, gdzie przy dwóch najostrzejszych drużynach La Liga sędzia kieszeni nie uruchomił do 55 minuty
kriksus kriksus:
@rondani, za fryko ?
noone noone:
Thompson bez seta z gastonem ?
noone noone:
@rondani, potwierdzone info ?
M majer04:
20maciek03 20maciek03, grubego tripla zapodałeś dzisiaj graty
edi84 edi84:
Za co dostał ten Banhidi z Wegier czerwoną
20maciek03 20maciek03:
Mi z AO prawie nic nie weszlo. Przegrane po 3:2
noone noone:
@rondani, dzisiaj tez ktoś musi przegrać na ao?
20maciek03 20maciek03:
Węgry ładnie póki co
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jak to "profesjonalny" sędzia nie umie pokazać, że gol uznany
K kubaion:
To co, Hiszpanie papa z turnieju
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Oceniam pracę sędziów. PIsałem, że Evans się ośmiesza - i jak widać ostatnie minuty to potwierdziły, ,bo będzie o tym mówił cały świat.
donald-young donald-young:
Pasożytem bo siedzę na darmowym forum i sobie wyjaśniam sfrustrowanego, niewychowanego kolesia, który jak mu typ nie wchodzi to wyzywa i obraża cały świat? Daj spokój.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
A tak w ogóle to zacznij podawać jakieś typy tutaj, to może zmienię kiedyś zdanie na twój temat. Na razie jesteś jednym z największych pasożytów tego forum.
Odrobić to ty musisz z własnymi rodzicami lekcje wychowania skoro wyzywasz i teraz piszesz o pysku do drugiego człowieka
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Przeinaczyłeś wpis, nie przeczytałeś co pisałem wyżej koledze wyżej, który polecał grać kartki. Odrób lekcję domową i dopiero otwórz do mnie pysk.
I to nie jest już pierwszy raz
Widzisz różnica między nami jest kolosalna. Ty mnie obrażasz, wyzywasz sędziów, zawodników. A ty jesteś sfrustrowany przed komputerem. Ja tylko napisałem o 3 faulach w meczu.
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Kupa męczy jeszcze ale ja chyba już pasuje . Pięknie i tak już rozwalony buk dzisiaj
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Mam po kursie 325 - Getafe - Sevillla - obie strzelą w obu połowach, obie over 4.5 rożnych, obie over 3.5 kartek - jakby było już po kartce, to by były fajne emocje, a tak tylko top kurs, który przejdzie obok :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, Jednak po 4,20 a nie po 4,75, ale smakuje :)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ale przyjdzie jakieś kolejne zero tego forum, które tu nic nie podaje, jak Donald Young i musi się przyfaflunić.
Sorry w 50'
Prince de Belial Prince de Belial:
To już trzeci łamaczek dzisiaj :)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Mówiłem, że sędzia słaby wyżej, nie umie nawet pokazać prawidłowo - bo najpierw pokazał, że spalony
Bo ja pisałem typy w ht
4
Do góry Bottom