Drugi (główny): Humbert +1.5 seta (1,70), Cazaux - Griekspoor over 3.5 seta (1.55), Norrie over 1.5 przełamań (1.60) i Shang over 2.5 DF (1.55) - ako 6.72
I to wczoraj zrobił to sędzia, który ma średnią w tym roku w jakichś afrykańskich ligach i pucharach na poziomie 5. A w Twoim meczu był sędzia ze średnią 3.
adik1992, Nie określiłbym tego jako sporo, gdyż jak spojrzysz to ogólnie jest więcej niż na poprzednim turnieju, ale to raczej zostało nabite meczami, gdzie tych kartek było w okolicach 6-8. Natomiast już weryfikowanie meczu po meczu pokazuje, że sporo było spotkań w przedziale 30-40 fauli z 1-2 kartkami. Chociążby wczoraj wyrównany mecz Egipt - Ghana 34 faule i też 1 żółta.
IgaŚwiątek, jako doświadczona osoba w sedziowaniu wytłumacz mi jak to możliwe by w meczu Mozambik - WZP było 32 faule i tylko 1 żółta kartka, miałem pograne w tasiemce o2,5 kartek. Nie miałem mozliwości oglądać meczu ale nie było szans na więcej, w Afryce dośc sporo rozdają na tym turnieju
Mi wczoraj siadł jeden kupon z AO z ako 8 (czyli constant, bo kolejny dzień tak samo) i jakiś zysk był - choć ja niestety zawsze będę niepocieszony, że czemu tylko jeden