wawo, Panie Wawo Dimitrov jest krystalicznie czystym człowiekiem prawdopodobnie bardzije niz Wąsik i KAminski jesli bedzie pan insunowała podobne rzeczy zawołam prezydenta Dude i on wtedy Panu powie
Cabron, No bardzo ciekawa drabinka Hurkacza w tych AO. Najpierw Mensik, teraz Francuz - zobaczymy czy będzie taka sama męczarnia Huberta jak w przypadku młodego Czecha czy w końcu się rozkręci Hubert
Tak prawdę mówiąc to Hurkacz ma ogromne szanse na półfinał. Teraz Cazaux ( wiem jest w formie, ale Hubert większe doświadczenie) potem Medevedev pod formą i półfinał jest
Chlopaknaopak, ja idę w Żółtych. Odkąd wrócił Marcelino nie ma jeszcze wyników, ale oni grają na prawdę coraz lepiej i stwarzają coraz więcej sytuacji a to że marnują setki to na to już nic nie poradzi. Czuje że dziś się odblokują a jest do tego idealna okazja
'Corek, ja też atakuje lipsk. A zastanawiam się między Villarreal a tymi bramkami sociedad. Ale najpierw idę na basen bo jak do tlenie organizm to mi się lepiej myśli. Później robimy ognicho