>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

madman01 madman01:
Svitolina ja w next rround wyjasni
louisarmstrong louisarmstrong:
Noskova jest Świetna 10 Asów!!! i Backhand i to zadecydowało i łysy brodacz w boxie
Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel:
adik1992 adik1992, Tutaj, w tym meczu wystarczylo trzymac pilke w korcie i noskova to robila a polka graa agreyswnie robiac kocopoly, jezeli Swiatek nie miala dnia bo tak moze byc, wystarczylo trzymac pilke w korcie i grac pasywnie z odrobina dawki ataku a czeszka sama by sie wykrwawila po przez bledy, wystarczylo trzymac pilke w korcie to wszystko
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Czas więc odpuścić tenisa i pomyśleć o piłce, która ostatnio dawała więcej :p
madman01 madman01:
tutaj mental igi zawalil
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Dobra, po 3 fajnych dniach na AO, wczorajszy dzień to zbieranina rozczarowań (brak overa 3.5 seta w meczu Cazaux-Griekspoor, porażka Paula mimo 2 meczowych, Humbert nie wygrywający dwóch setów, Aliassime dostający do zera), a na koniec fatalnie moje decyzje w meczu Świątek, gdzie zainwestowałem w Czeszkę łąćznie 500 zł i wszystko w ryj :rolleyes: :mad:
madman01 madman01:
Noskova to nie jest jakas zawodniczka z ktora iga powinna miec problemy, przeciez czeszka zadnego turnieju wta jescze nie wygrala, fakt jest mloda, ale iga w tym wieku juz cos miala na koncie
ale trixie z Aliasimem przegramym
ja mam z Borgesem
czaro82 czaro82:
louisarmstrong louisarmstrong, gramy Golubic
dx2 dx2:
tak tebis nie dziala, ze jest ktos w top 4 i bedzie zawsze polfinale czy finale
dx2 dx2:
Przeciez zdarzy sie jeszcze Siwtake, Sabalence czy Rybakinie, ze przegraja w 1 czy 2 rundzie w przyszlych szlemach
S smoleczek:
W Paryżu pokaże
Czeskie asy i bachand zaważyły
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, ok, rozumiem że poziom się wyrównuje jednak ja osobiście uważam że w turniejach WS które sa najważniejsze w sezonie najlepsza tenisistka powinna pokazać coś więcej, nawet gdyby ten mecz miała przegrać i takie jest moje zdanie.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie no wygrał ten komentator, który przy *0-30 w ostatnim gemie dla Świątek powiedział, że "Iga gra na swoich warunkach" - prawie się popłakałem ze śmiechu-irytacji i po chwili wyjaśniło tego marnego dziennikarzynę, jak dostałą 4 piłki z rzędu, z czego sama wywaliła dwie :D
tedddy2060 tedddy2060:
Ciekaw jak się czują te pseudodziennikarzyny w reżimowych mediach po porażce Świątek???
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Noskova serwował asy po 175 km, a Świątek 190 km i serwisy, które ich nie dają.
dx2 dx2:
poziom po prostu sie wyrownuje, kiedys byal wieksza przpeasc pomiedzy najlepszymi i reszta stawki
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jest lepiej z serwisem niż kiedyś, bo są podania pod 190 km, ale jednak jak na takie warunki i prędkość, którą portrafi nadać, to jednak kompletnie jest to zmarnowany potencjał.
dx2 dx2:
Kiedys to w 4 rundzie jak pojawil sie tenisista malo grajacy w glownym tourze to byl szok. A w ostatnich latach byl chociaz lfinal Karatseva, polfinal Linette a kto by powiedzia ze w tym roku 2 rundzie bedzie taki Borges, Cazaux, Timofeeva, Dodin czy Frech
Badossa odpadła cała nadzieja w Anisimovej
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Więc to bardziej przeciwniczka dała, niż wyciągnęła :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Wyciągnęła jak Noskova trzy returny z 2 podania walnęła w siatkę.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
A najlepsze jest to, że wyciągnęła z *0-30 na *40-30, nie trafiając ani razu pierwszym podaniem i tam miała prostą wymianę z przewagą, forehand z dużą ilością czasu po linii, wywaliła i po chwili oddała podanie.
czaro82 czaro82:
K kropeczka, to u Svity już po meczu 🤔
S saek:
w decysującym secie Iga zagrała bardzo bardzo słabo 0 serwisu i returnu
dx2 dx2:
adik1992 adik1992, Nie byla, ale Swiatek tez nie bedzie w topowej formie przez 10 lat kariery w kazdym szlemie po kolei
tedddy2060 tedddy2060:
Pablito91 Pablito91, i mnie to załatwiło bo grałem under 3,5 jej asów po kursie @2,3 i jjuż mnie drugi raz wyrzeżbiła w tym turnieju
S saek:
dokładnie adik
dx2 dx2:
Naprawde nei bylo takieg oszlema w historii jeszcze ze wygralo tak duzo underdogow po tak duzych kursach, jest to specyficzny turniej
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ale jednak 3 set to było wyjątkowo słabo - zamiast wtedy wspiąć się na wyżyny, to Iga opadła. I sporo więcej prostych błędów i serwis kulał. No w gemie przy *3-4 chyba trafiła 2 pierwsze podania na 8-10 piłek
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, no nie bo jeżeli zagrasz dobry mecz i przegrasz np. finał z Madrytu rok temu z Sabalenką, przegrała ale nikt nie pisał że zagrała słabo, a nie powiesz że Noskova dzis była poza zasięgiem
S saek:
trzeba docenic Noskova bo zagrałaa świetny mecz
Defacto Defacto:
A kto teraz.przypuszcza, ze Svitolina wygra ao po kursie 33/1? ;)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ja nie zgadzałem się z tarkim, że grała Iga słabo, bo jednak do długiego momentu prowadziła, był lepszy stosunek winnerów do UE, wpadało sporo dobrych 1 serwisów około 190 km.
S saek:
kto by pomyślał że Iga odpadnie wcześniej niz Fręch :)
dx2 dx2:
Hmmm. tak to mzona powiedziec po kazdej porazce tenisisty rozstawionego z jedynka czy dwojka
S saek:
dokładnie adik
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, ale kto hejtuje? Widze wpity że zagrała słaby mecz, a od nr 1 powinno wymagać się ciut więcej
dx2 dx2:
Jakbys pogral w tenisa na przywoitym poziomie to bys zrozumial ze mozna
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie dać na Noskova po pierwszym secie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
A ja uważam, że dałem du... po całości, bo jak można było pograć Noskova 1 set i potem pograłem przełamanie w 6 gemie 2 seta. To jest już taki chichot losu, że aż nie wierzę, że jestem taki głupi i podjąłem takie głupie decyzje.
K kropeczka:
Teraz będzie ciekawie Noskova - Svitolina 🤍
dx2 dx2:
Mozna krytykowac, ale krytyka a hejt to dwie rozne rzeczy
S saek:
juz Collins grała słabo więc nie ma co płakać po prostu słaba forma
K kropeczka:
Nie dziś to w następnej rundzie z Eliną by odpadła
tarki_16 tarki_16:
Tak , nie byłoby krytyki
pawlenty87 pawlenty87:
Słaby dzień miała sporo niwymuszonych błędów takie życie
adik1992 adik1992:
tarki_16 tarki_16, uwazasz że gdyby Djokovic przegrał w 3 rundzie np z Cazaux to nie byłoby krytyki w Serbii tylko podziękowania za całą karierę?
tarki_16 tarki_16:
No właśnie , bety na asy są najlepsze , ja grałem tylko kobiety i jakiś zarobiony jestem..
S smoleczek:
Co gramy u Zvareva ?
Defacto Defacto:
Ludzie IGA to nie maszyna, to czlowiek, konkurencja nie spi...
Pablito91 Pablito91:
Ale asy Świątek weszły :)
dx2 dx2:
Powinna byla wygrac, ale czy dlatego ze przegrala jest slaba? Nie
tarki_16 tarki_16:
Mentalność Polska , mamy nr 1 , odpada w 3 rundzie i fala krytyki xd
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, ale nikt nie pisze że Swiątek jest dnem tylko że nie potrafi sama wygrac meczu tylko musi liczyć na rywala.
S smoleczek:
Nie lubi twardych
tedddy2060 tedddy2060:
ooo widzę że Świątek przegrała i zrobiła bardzo przykrą niespodziankę swoim wielkim przyjaciołom z Ukrainy
S smoleczek:
Iga to ziemniak i tyle
Do góry Bottom