>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

tedddy2060 tedddy2060:
bo nie chciał go zarazić wirusem
tedddy2060 tedddy2060:
i dlatego nie podał dłoni Polakowi
tedddy2060 tedddy2060:
Cazaux całą noc przesiedział w toalecie a w 3 secie z Hurkaczem poprosił o pomoc medyczną gdzie dostał tabletki
tedddy2060 tedddy2060:
Cazaux do pojedynku z Hurkaczem przystąpił osłabiony bo z soboty na niedzielę nabawił sie grypy żołądkowej i w niedzielę nie trenował wcale i do meczu Hubertem przystapił osłabiony
jaroslav_ jaroslav_:
adik1992 adik1992, boli
adik1992 adik1992:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, rozumiem Cie, mnie rusek zabrał 6k za 50 zł. Miałem 3:0 i gość w 3 secie oddał z 5:2 na 5:7 marnując połki meczowe https://ibb.co/18K5bp3. W sobotę Stal Nysa nie ugrała seta i połozyła kupony na 5k w tym ako 110 a prowadzili znacznie w 1 secie. Takie uroki bukmacherki.
K kubaion:
No i Tajwan ładnie w ręczna
misiek_1212 misiek_1212:
wiecie może, gdzie można pograć oficjalny raport z meczu Bayernu ?
louisarmstrong louisarmstrong:
No to kciuki za półfinał Hurkacz Zverev i za Krejcikova
louisarmstrong louisarmstrong:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Każdy go przegrywa z Hurkaczem 0-3 zasługuje na ostateczne potępienie. Powinien zmienić Syzyfa przynajmniej na rok i poczołgać kamień :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Defacto Defacto, 4,5 kafla koło nosa na meczu Cazaux. Wku.. będzie trzymał mnie długo. Wystarczyło doserwować w 1 secie od 3-0 i mecz potoczyłby się inaczej...
S smoleczek:
Włam na konto
20maciek03 20maciek03:
Jeśli chłop nie ma do wypłaty kilkudziesięciu tysięcy to raczej nikłe prawdopodobieństwo, żeby w konia lecieli. Zwłaszcza że to dość popularny buk
slomiany400 slomiany400:
Albo sam się pomyliłeś i na koncie kolegi zrobiłeś ze swojego ;d
20maciek03 20maciek03:
No mówi, że chcą wyciąg z konta którego nie używał. To kogo to konto? Kolegi, siostry czy sąsiada
slomiany400 slomiany400:
Sami sobie tego numeru nie wyczarowali, może robiłeś depo od kolegi albo coś
kubeq8 kubeq8:
Gracie coś na żywo?
rytelson rytelson:
no to daj im ten wyciąg, co za problem
S skazany10:
Widac borowik ze cos kantujesz i rzniesz glupa
20maciek03 20maciek03:
W jakim sensie nie używałeś? Skąd wzięli numer tego konta?
B Borowik115:
konto zweryfikowane kilka lat i uzywane
B Borowik115:
na email odposuja jak jakis bot nic na temat to jakis zart
B Borowik115:
chca ode mnie jaki wyciag z konta bankowego ktorego nie uzywalem !
20maciek03 20maciek03:
Jeśli nic nie kombinowales to nie masz czego się martwić
20maciek03 20maciek03:
A co się dzieje? Napisz do nich na chat-cie
B Borowik115:
czy ma ktos problem z superbet wypłata ?
S skazany10:
Brawo Zheng, kto stawial to zarobiony fest!!!
Defacto Defacto:
Faktycznie mogl sie zesrac
Defacto Defacto:
Jednak Hurkacz wyciągnął do niego dłoń. W efekcie Cazaux przyłożył do niej swoją pięść, a sytuacja wyglądała dość niezręcznie. Wszystko wyjaśnił jego trener. Cazaux miał problemy gastryczne i z ich powodu nie trenował w niedzielę. Dlatego odmówił kibicom oddania ręcznika po treningu i nie podał dłoni Hurkaczowi ani sędziemu. Nie chciał nikogo narazić na zakażenie wirusem
K kubaion:
A psychol czy jak mu tam gdzie się podział. Azja w ręczną gra, a tu nie ma co z nim podyskutować na ten temat, a kusi handi w strone Tajwanu :D
S skazany10:
Jedziess Zheng z tym zabojadem
czaro82 czaro82:
🤣 Jastremska
czaro82 czaro82:
korci zostawić ale z drugiej strony z 40 ziko prawie 6 stówek też cbyba niema dramatu, później już raczej nie podoła 😏
czaro82 czaro82:
... kurs na Noskovą był największy @ 151 obecnie dają cash 594. zeta z haczykiem no i Jastrzębska w zasięgu Noska 🤔
czaro82 czaro82:
pograłem kilka kuponów na zwycięstwo w AO u panów został Rublev i Zverev a u pań Noskova i Coco, raczej młodzież to bierze i nawet na nic nie liczę.
Siurkacz Siurkacz:
A na drugim kuponie set yastremska i win kalinskaya pięknie siadło ale cazaux handi w czape
Siurkacz Siurkacz:
Takie rozczarowanie
Siurkacz Siurkacz:
xD
Siurkacz Siurkacz:
Ustawiłem budzik na 7:30 żeby sprawdzić wynik i jak wstawałem o 10:30 byłem pewny że było 2-1 dla siurka
jaroslav_ jaroslav_:
Ja akurat przeczułem Hubiego i poszedłem tym razem w handi na gemy, które pokrył zamiast o3.5 jak całe AO gram :D Niemniej, Zverev nie pokrył drugiego handi na tym kuponie - Norrie walczył do końca
czaro82 czaro82:
Siurkacz Siurkacz, no właśnie brakowało Cię żebyś pocisnął z francuzem może by coś ugrał 😉
Siurkacz Siurkacz:
Oczywiście ostatnie zdarzenie i kupon w kosz
Siurkacz Siurkacz:
Z siurkiem
Siurkacz Siurkacz:
Cazaux.... Takie równe statystyki i ani seta nie ugrales?
K kretu20:
Panowie, mieliście może kiedyś doczynienia z czymś takim jak "SAFECHARGE Limited" ?? pokazuje mi w historii przelewów że robiłem tam przelew dziś, ale nic takiego nie miało miejsca. Poprzedni przelew jest z 17 stycznia, też nie robiłem żadnego przelewu.
B Borowik115:
nie dziala u mnie chat .. wyskakuje pomoc pytania
H hagi84:
wystarczy wejsc na czat izapytac, moze jakas weryfikacja
B Borowik115:
to dziwne wczoraj byla awaria bylo napisane a dzisiaj u mnie nie mozna wyplacic
H hagi84:
dziala normalnie
B Borowik115:
dziala wam wyplata w superbet ? u mnie zablokowana na szary kolor
H halacik96:
3na hurkacza
S smoleczek:
No właśnie zastanawiam się czy seta ugra bo bym postawił
20maciek03 20maciek03:
Paolini ma szansę wygrać? Czy raczej wątpliwe? Ktoś się orientuje?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Więc normalne, że idzie się zagotować.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
500 na Cazaux +1.5 seta (ostatnia pozycja na 2.2k) i 250 na over 4.5 podwójnych (zostałoby jedno wykorzystane przełamanie przez Zvereva i 5 przez Alcaraza - tez na 2.2k)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Przegrałem 750 zł na tym meczu - nienawidzę Polaków w sporcie. Zawsze na odwrót.
B bartek2701:
Z Prezydentem over 3.5 wleci
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
29 asów (o jednego mniej niż linie), 36 gemów (o jednego mniej niż najniższa linia), 3 podwójne (o 2 za mało niż najniższa linia). Hurkacz Iluminati
berh berh:
i powie, ze gral dobrze i nie widzi problemu :)
Do góry Bottom