Co się mogło stać jeżeli próbuje wypłacić środki z lvbet i od razu z marszu mam informacje po wciśnięciu "wypłata" coś takiego: "Twoja wypłata została zablokowana"
Gol Viniciusa gdyby nie był uznany od początku, to by go nie uznali. Nie jestem w stanie określić czy uderzył ręką czy barkiem. Po prostu utrzymali decyzję z boiska.
deepred, Tu wyzej jeden pilkarz Almerii tez sie wypowiada co do karnego Realu. Tego gola Viniciusa nikt nie jest w stanie powiedziec obiektywnie, ale fakt faktem ze decyzja na korzysc Realu tylko dlatego ze to Real
jaroslav_, Byl 3 razy VAR, ale 11 minut to i tak w cholere duzo... Almeria dala komunikat swoj jak wyzej, pilkarze Almerii czuaj sie oszukani, prasa trabi od kontrowersji po oszustwo (zalezy oczyiwscie ktora) i tylko Ancelotti gada ze decyzje prawidlowe
Oglądam pierwszy raz ta Girone w tym sezonie i co oni grają to jest poezja . Jestem pod mega wrażeniem . I nie wiem czy Sevilla jest aż tak słaba ale to co Girona gra to miodzio . Właśnie niedawno mieli poprzeczkę , a powinno to być 4;1 .
No oglnie to 3 kontorwersyjne decyzje poszly na korzysc klubu z Realu, a tak na dobra sprawe to broni sie tylko jedna, dwie sa tak kontrowersyjne ze trudno powiedziec, ale oczywiscie poszly na korzysc Realu, a an konie csedzia doliczyl 11 minut
W niecałą godzinę wpis zyskał 50 tysięcy polubień, 13 tysięcy razy podano go dalej i widnieje pod nim ponad trzy tysiące komentarzy. Meczowe wydarzenia jednoznacznie ocenili również piłkarze zespołu z Andaluzji. Gonzalo Melero przyznał wprost, że czują się okradzeni.
Komentarz klubu Almerii co do dzisiejszego meczu : „Nie oczekujcie od nas publikacji raportu z meczu. Wszystko jest więcej niż jasne” - przekazał klub na Twitterze.