>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Tak to właśnie jest z tymi rożnymi - totalna loteria
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jeszcze tylko, żeby się bardziej wściec od 45 do 68 minuty nabili 7 rożnych, a potem już nikt nic.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I sędzia w Portugalii. Jak nigdy nie mogę nic o 20:45 trafić
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Tak jak Namibia dziś
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie wykrakał, tylko Sevilla to dno dna
H hagi84:
zes wykrakal te rozne
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No to chociaż 2 rożne w Gironie niech siąda, dawać tam!
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie no Namibia żenada totalna. Nic dziś z PNA nie trafiłem...
K kubaion:
No masakra na tym betclic czasami z wyplatami na weekendach
High_Roller High_Roller:
juz nic
High_Roller High_Roller:
juz jeden tylko
High_Roller High_Roller:
sporo czasu jeszcze
High_Roller High_Roller:
dwa rozne w gironie potrzebne
deepred deepred:
adik1992 adik1992, zmiana avatara na plus
deepred deepred:
adik1992 adik1992, dobry newsik, trzeba czatować na jakieś zacne kursiwo
adik1992 adik1992:
Potężna Radomka jedzie z Chemikiem, oby jeszcze tb wzięły bo zasługują na wygraną
High_Roller High_Roller:
anglia włochy hiszpania overowo
High_Roller High_Roller:
wszedzie over 4,5
High_Roller High_Roller:
ale walą overy w hiszpanii dziiaj
deepred deepred:
Ja bym powiedział, że raczej odwrotnie, sędzia z boiska nie miał racji ani razu w stykowych sytuacjach, wszystkie błędy naprawiał var.
deepred deepred:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, że niby dzisiaj go za uszy ciągnęli?
K kretu20:
nigdy tak nie miałem a gram codziennie xD
K kretu20:
Co się mogło stać jeżeli próbuje wypłacić środki z lvbet i od razu z marszu mam informacje po wciśnięciu "wypłata" coś takiego: "Twoja wypłata została zablokowana"
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jak jest tak wielki, to nie trzeba go za uszy ciągnąć :)
Global. Global.:
Co tak przeżywacie ten mecz Realu. Real jest wielki więc wygrał :). Nawet jakby zremisowali to i tak mistrza biorą w tym sezonie ;)
Global. Global.:
Juventus na prowadzeniu :)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Juventus dalej wymęcza te mecze. 1-0
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Myślę, że przy tym wyniku to nierealne, ale dlaczego cuda nie mogą być też na korzyść? :D
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Plan na teraz: gol Namibii (oby RPA trochę odpuściło), Estrela walcz tam i nie wiem jak, ale 9 rożnych w Gironie :p
dx2 dx2:
Teraz pokazuje co sadzi klub Almeria w komunikacie, pilkarze Almerii, prasa i social media. A to niech sobie kazdy oceni teraz sam
dx2 dx2:
Ja juz dzis dyskusje w tym temacie dzis przeprowadzilem, tylko ze to byla moja opinia kontra opinia myrona na zasadzie kto co uwaza
deepred deepred:
Gol Viniciusa gdyby nie był uznany od początku, to by go nie uznali. Nie jestem w stanie określić czy uderzył ręką czy barkiem. Po prostu utrzymali decyzję z boiska.
deepred deepred:
dx2 dx2, co do karnego to ja też bym nie gwizdnął, ale takich karnych już widziałem 784 we wszystkich ligach i zawsze są gwizdane
dx2 dx2:
deepred deepred, Tu wyzej jeden pilkarz Almerii tez sie wypowiada co do karnego Realu. Tego gola Viniciusa nikt nie jest w stanie powiedziec obiektywnie, ale fakt faktem ze decyzja na korzysc Realu tylko dlatego ze to Real
dx2 dx2:
deepred deepred:
Jedyne 50/50 to gol Viniciusa
Prince de Belial Prince de Belial:
jaroslav_ jaroslav_, sędzia nie udźwignął meczu . Dali żółtodzioba
jaroslav_ jaroslav_:
Idę na trendujące na tłitera :D
dx2 dx2:
social media czerwone
dx2 dx2:
Jest burza w Hiszpanii w kazdym razie
dx2 dx2:
jaroslav_ jaroslav_, Byl 3 razy VAR, ale 11 minut to i tak w cholere duzo... Almeria dala komunikat swoj jak wyzej, pilkarze Almerii czuaj sie oszukani, prasa trabi od kontrowersji po oszustwo (zalezy oczyiwscie ktora) i tylko Ancelotti gada ze decyzje prawidlowe
Prince de Belial Prince de Belial:
dx2 dx2, poczekaj co Kowal powie
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Oglądam pierwszy raz ta Girone w tym sezonie i co oni grają to jest poezja . Jestem pod mega wrażeniem . I nie wiem czy Sevilla jest aż tak słaba ale to co Girona gra to miodzio . Właśnie niedawno mieli poprzeczkę , a powinno to być 4;1 .
K kubaion:
Juventus no zmieniac tego Vlahovica
jaroslav_ jaroslav_:
dx2 dx2, dzięki bardzo! Widziałem jedynie, że 11 minut doliczone było i bramka w 99. Było uzasadnienie na aż 11 minut?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
RPA 3-0 - dalej czekam na gola Namibii
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Pudło na pustaka teraz Girona, poprzeczka
dx2 dx2:
Pilkarze Almerii i ludzie w socjal media jada o nieuczciwosci, Ancelooti gada ze decyzje prawidlowe, tylko jeszcze szukam komentarza trenera Almerii
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie no Sevilla to nie wie kompletnie co się dzieje :D
dx2 dx2:
No oglnie to 3 kontorwersyjne decyzje poszly na korzysc klubu z Realu, a tak na dobra sprawe to broni sie tylko jedna, dwie sa tak kontrowersyjne ze trudno powiedziec, ale oczywiscie poszly na korzysc Realu, a an konie csedzia doliczyl 11 minut
jaroslav_ jaroslav_:
dx2 masz jakiś artykuł lub w skrócie co tam się stało?
dx2 dx2:
W niecałą godzinę wpis zyskał 50 tysięcy polubień, 13 tysięcy razy podano go dalej i widnieje pod nim ponad trzy tysiące komentarzy. Meczowe wydarzenia jednoznacznie ocenili również piłkarze zespołu z Andaluzji. Gonzalo Melero przyznał wprost, że czują się okradzeni.
dx2 dx2:
Komentarz klubu Almerii co do dzisiejszego meczu : „Nie oczekujcie od nas publikacji raportu z meczu. Wszystko jest więcej niż jasne” - przekazał klub na Twitterze.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Oni praktycznie piłki na połowie ataku nie mają
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
H hagi84, Nie będzie
H hagi84:
a dalem lekko over 5,5 rogow sevilli
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
W sumie cud, że Sevilla strzeliła, bo nie mogą się przy piłce utrzymać :D
deepred deepred:
Już czekam aż Chelsea kupi siedemnastego napastnika
deepred deepred:
Ten Dovbyk jaki to jest świr