lazan
Użytkownik
1. Luzie mowia ze Nadal wygra poniewaz Grek odpusci , kazdy wspomnial ze Grek jest w formie. Ja na jego miejscu gdybym mial przed soba jutro pofinal to bym odpuscil tak jak zapewne wiekszosc. Dlaczego mialby dzisiaj dac z siebie 100 % i walczyc z rafa ktory bd biegal do kazdej pilki a jutro jest o wiele wazniejszy mecz. Sadze ze jakby bylo to spotkanie finalowe to poszedlbym w kieurnku Greka ale nie dzisiaj.cytat z dnia 15 listopada 2019 10:27 przez auxiD. Medvedev - A. Zverev
typ: 2 @ 2,04 fortuna
R.Nadal - S. Tsitsipas
Typ: Tsitsipas wygra seta @ 1,66 fortuna
Jeszcze 2 dni temu wszyscy skazywali Nadala na ostre baty, traktowali jak ogórka a dziś faworyt. Ciekawe. Nadal jest aktualnie pod formą, nie gra swojego najlepszego tenisa. Miedviedieva ograł bo tamten uwierzył, że jest po meczu a później przyszła panika. Ale ogólnie po swoim wystrzale formy Denił ma zdecydowany regres. Standard w obecnej erze tenisa. Wystrzał z formą zawodnika, kilka dobrych występów jakieś trofeum i zjazd. Oprócz Tsitsipasa nie widzę nikogo trzymającego stabilność…. nadającego się na przyszłych Djokoviców, Federerów, Nadalów. Dzisiaj ósmemu Berrettiniemu wystarcza 2000 pkt aby zakwalifikować się do finałów, podczas gdy w poprzednich latach trzeba było uzbierać na 8 miejsce tych pkt ok 6000. Za „Wielką Trójką” wszyscy się tasują. Młode wilki, pretendenci wyskakują jak grzyby po deszczu – zaliczają dobre występy a potem zjazdy. Miedviediewowi roiło się w głowie wygranie tego turnieju. Uwierzył przez chwilę, że nadchodzi era Deniła. Nie nadejdzie. Rozbity mentalnie Denił dostanie kolejne baty od Zvereva. Raz że mentalnie rozbity, dwa że nie w formie. Kursy powyżej 2.00 na Zviereva lubię i biorę. Myślę , że 2:0 Sasza.
Słabo grający Nadal raczej przegra z Tsitsipasem. Grek nic nie będzie kalkulował – wyjdzie i będzie grał to co gra a jest w gazie. Przeczucie mi mówi, że wygra z Nadalem. Wybiorę jednak bezpieczniejszą opcje i wezmę seta dla Greka.
2. Profesjnonaliscie w kazdym roku sa RAZ , MAX 2 razy w ciagu sezonu w topowej formie, poniewaz organizm nie jest maszyna i nie da rady caly czas ciagnac na najwyzszych obrotach, wiec naturlane sa zjazdy formy. Masz przyklad Nadala na French jak wystrzelil z forma to nie ma mocnych potem musi zjechac z intensywnosci bo nie da rady inaczej.
3. Wez pod uwage to ze Premier ma szanse na awans wiec ma o co grac dlatego pisalem wyzej aby poczekac z tym 2gim meczem chociaz dla mnie Premier wezmie to obojetnie jaki bd stosunek 1-sego meczu.
Nie krytykuje Cie, tylko pokazuje pewne aspekty!
Ackolwiek jak bedzie to nie wiadomo moze i wygra Tsi i Saszka.. po meczach wszyscy bedziemy madrzejsi